Čo najhoršie spravil váš partner?

6. nov 2024

Čo najhoršie spravil váš partner ?a ako dlho ste boli na neho naštvané?(všetko okrem nevery)napríklad že niečo pokašlal alebo spravil nejaký nevhodný prank

grof_monte_christo
6. nov 2024

Ako môže toto niekoho zaujímať 🤔

luccija
6. nov 2024

@grof_monte_christo chce vedieť či je niekto na tom ešte horšie🤪

grof_monte_christo
6. nov 2024

@luccija No jedine tak. Ak toto nie je ďalši prieskum, nech normálne napíše, co spravil ten jej alebo jeho.

isadoraisa
6. nov 2024

nic, mam normalneho partnera

galganka
6. nov 2024

Vždy, vždy, vždy, keď sme v reštaurácii, tak ja si pomyselne rozdelím pitie... pred jedlom, počas jedla, po jedle... robím to odmalička.. a on mi ho v nestráženej chvíli vezme a odpije mi!!! Vždy! Každý jeden raz.

katkaseiner
6. nov 2024

@galganka presne toto robim aj ja, ale moje vypiju moje deti

vilma7
6. nov 2024

A tvoj?

really8
6. nov 2024

Nikdy si v obchode nechce kupit ziadnu sladkost. A potom vyjeda moje. Zozere aj take co dostanem na nejaky sviatok. Ja idem na hotove a skrinka prazdna.

ivik4
6. nov 2024

Anonym, daj sem tu svoju foto a odpoved na svoju otazku a potom chci to iste od inych ludi kt. Tu maju fotky.
Nebud pokakana

brankovamama
6. nov 2024

- Čo ti je?
- Nič.
- Čo ti je?
- Nič.
- Veď povedz, čo sa stalo.
- Nič sa nestalo.
- Veď vidím, že ti niečo je.
- TAK TERAZ UŽ MI NIEČO JEEEEE
👊

ssimusska
6. nov 2024

@autorka a čo tak sa niečo takéto pýtať pod svojim profilom a napr. začať s tým čo spravil ten tvoj? 😉

liesik
6. nov 2024

Tiež celkom nechápem, prečo sa niekto spýta otázku, za ktorú sa netreba vôbec hanbiť, ale spýta sa ju anonymne?

galganka
6. nov 2024

@katkaseiner deti majú vždy dosť... nie je problém objednať ďalšie, ale potom mi zase z ďalšej fľašky ostane a to už zrazu nemá kto vypiť 😀 a ten pohľad vždy, keď sa mu podarí odchlipnúť 😀

mojemenonikto
6. nov 2024

@galganka Tu je jednoduché riešenie. Do vzorca podľa ktorého rozdeľuješ pitie pridaj partnera - pred jedlom, počas jedla, po jedle, partner 😁

doriiis
6. nov 2024

Klamal a zavádzal ma! Celé roky!
18 rokov žijem v domnení,že môj muž vie uvariť iba kávu,čaj,zapekacky a jeden jediný recept na cestoviny.
Ale včera večer! To bol šok.Kedze ja som ležala v bolestiach na gauči,tak sa môj muz z donútenia a zo snahy mi zlepšiť náladu rozhodol,že nám spraví krupicovu kašu.
Bez inštrukcií,že on to zvládne.Ja pripravená,v strehu na gauči,že keď bude horieť dom,tak beriem deti,psov a papagáje.
A bum.Vysvitlo,že môj muž vie uvariť lepšiu krupicovu kašu ako ja a moja mama.
Toľké hodiny až dni strávené za sporákom mnou.🤦🏻‍♀️No načo?
Tak som pana pasovala za nového kuchára krupicovej kaše v našej domácnosti a nenápadne sa zbavila tejto ,,radosti".
Ale tie stratené roky a držanie ma v omyle mu nikdy nezabudnem!

galganka
6. nov 2024

@mojemenonikto nedá sa . je nevyspitateľne pitivý 😀

lucia13022023
6. nov 2024

Objednal nachos s pikantnou omáčkou namiesto syrovej 😭

minenkak
6. nov 2024

Tak píšeš okrem nevery a tá práve nie je to najhoršie čo sa dá spraviť v partnerstve,sú aj horšie vecí

kulumulu123
6. nov 2024

A ten tvoj??

angeli121212
6. nov 2024

@galganka jooj toto si môj nedovolí 😂 ja som extrémne háklivá na svoje pitie a jedlo... Ani synovi nedovolím aby mi do neho išiel ak sa tak nerozhodnem.. toto sme si veľmi rýchlo odkomunikovali 😂😂

bronkax
6. nov 2024

Vždy keď ho poprosím či mi prinesie pohár vody tak ešte cestou ku mne s tým pohárom mi vypije polovicu!!!! To je v poriadku toto? Ja už nevládzem s ním 🙄🤣

saxana000
6. nov 2024

Nagrcal mi do kabelky...NOVEJ! Puma Ferari... 🤣🤣🤣
Je to uz 15 rokov.stale som nasrana...

nicoletta98
6. nov 2024

Keď už som obutá, čakám na chodbe pred odchodom a on vtedy ide riešiť, že prečo nám dobre nezatvára okno alebo chytí do ruky vysávač.. ide ma jebnut 🤣

14petulka88
6. nov 2024

@nicoletta98 moj si sadne na wc s telefonom v ruke 😡

benimnadir
6. nov 2024

@saxana000 odpadla som 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

benimnadir
6. nov 2024

Nasiera ma každý deň v tom, že nevie chodiť potichu. Pritom si myslí, že chodí potichu, ale zobudí celý dom 🤣

hankab
6. nov 2024

@nicoletta98 😁😁
Moj zasadne pred odchodom z domu, kedy bol zatvoreny 20 minut v kupelke, pri obuvani topanok zistuje, ze este potrebuje ist na wc. Vzdy!

ketrint
6. nov 2024

Neofukoval ma keď som počas PMS mala pocit, ze som pravom urazena!! 🙏😂
Len ma s pokojom ubezpečil o svojej láske a stiahol sa. No ale ja som čakala odprosovanie!! 🙈😂😂

galganka
6. nov 2024

A mne napadlo ešte jedno. V časoch dávnych, randiacich, mi rozdupol okuliare 😂

galganka
6. nov 2024

A raz sa mi snívalo, že ma chcel podviesť a ospravedlnil sa až na vyzvanie!!!