Čo najhoršie spravil váš partner ?a ako dlho ste boli na neho naštvané?(všetko okrem nevery)napríklad že niečo pokašlal alebo spravil nejaký nevhodný prank
@grof_monte_christo chce vedieť či je niekto na tom ešte horšie🤪
@luccija No jedine tak. Ak toto nie je ďalši prieskum, nech normálne napíše, co spravil ten jej alebo jeho.
nic, mam normalneho partnera
Vždy, vždy, vždy, keď sme v reštaurácii, tak ja si pomyselne rozdelím pitie... pred jedlom, počas jedla, po jedle... robím to odmalička.. a on mi ho v nestráženej chvíli vezme a odpije mi!!! Vždy! Každý jeden raz.
@galganka presne toto robim aj ja, ale moje vypiju moje deti
A tvoj?
Nikdy si v obchode nechce kupit ziadnu sladkost. A potom vyjeda moje. Zozere aj take co dostanem na nejaky sviatok. Ja idem na hotove a skrinka prazdna.
Anonym, daj sem tu svoju foto a odpoved na svoju otazku a potom chci to iste od inych ludi kt. Tu maju fotky.
Nebud pokakana
- Čo ti je?
- Nič.
- Čo ti je?
- Nič.
- Veď povedz, čo sa stalo.
- Nič sa nestalo.
- Veď vidím, že ti niečo je.
- TAK TERAZ UŽ MI NIEČO JEEEEE
👊
Tiež celkom nechápem, prečo sa niekto spýta otázku, za ktorú sa netreba vôbec hanbiť, ale spýta sa ju anonymne?
@katkaseiner deti majú vždy dosť... nie je problém objednať ďalšie, ale potom mi zase z ďalšej fľašky ostane a to už zrazu nemá kto vypiť 😀 a ten pohľad vždy, keď sa mu podarí odchlipnúť 😀
@galganka Tu je jednoduché riešenie. Do vzorca podľa ktorého rozdeľuješ pitie pridaj partnera - pred jedlom, počas jedla, po jedle, partner 😁
Klamal a zavádzal ma! Celé roky!
18 rokov žijem v domnení,že môj muž vie uvariť iba kávu,čaj,zapekacky a jeden jediný recept na cestoviny.
Ale včera večer! To bol šok.Kedze ja som ležala v bolestiach na gauči,tak sa môj muz z donútenia a zo snahy mi zlepšiť náladu rozhodol,že nám spraví krupicovu kašu.
Bez inštrukcií,že on to zvládne.Ja pripravená,v strehu na gauči,že keď bude horieť dom,tak beriem deti,psov a papagáje.
A bum.Vysvitlo,že môj muž vie uvariť lepšiu krupicovu kašu ako ja a moja mama.
Toľké hodiny až dni strávené za sporákom mnou.🤦🏻♀️No načo?
Tak som pana pasovala za nového kuchára krupicovej kaše v našej domácnosti a nenápadne sa zbavila tejto ,,radosti".
Ale tie stratené roky a držanie ma v omyle mu nikdy nezabudnem!
@mojemenonikto nedá sa . je nevyspitateľne pitivý 😀
Objednal nachos s pikantnou omáčkou namiesto syrovej 😭
Tak píšeš okrem nevery a tá práve nie je to najhoršie čo sa dá spraviť v partnerstve,sú aj horšie vecí
A ten tvoj??
@galganka jooj toto si môj nedovolí 😂 ja som extrémne háklivá na svoje pitie a jedlo... Ani synovi nedovolím aby mi do neho išiel ak sa tak nerozhodnem.. toto sme si veľmi rýchlo odkomunikovali 😂😂
Vždy keď ho poprosím či mi prinesie pohár vody tak ešte cestou ku mne s tým pohárom mi vypije polovicu!!!! To je v poriadku toto? Ja už nevládzem s ním 🙄🤣
Nagrcal mi do kabelky...NOVEJ! Puma Ferari... 🤣🤣🤣
Je to uz 15 rokov.stale som nasrana...
Keď už som obutá, čakám na chodbe pred odchodom a on vtedy ide riešiť, že prečo nám dobre nezatvára okno alebo chytí do ruky vysávač.. ide ma jebnut 🤣
@nicoletta98 moj si sadne na wc s telefonom v ruke 😡
@saxana000 odpadla som 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Nasiera ma každý deň v tom, že nevie chodiť potichu. Pritom si myslí, že chodí potichu, ale zobudí celý dom 🤣
@nicoletta98 😁😁
Moj zasadne pred odchodom z domu, kedy bol zatvoreny 20 minut v kupelke, pri obuvani topanok zistuje, ze este potrebuje ist na wc. Vzdy!
Neofukoval ma keď som počas PMS mala pocit, ze som pravom urazena!! 🙏😂
Len ma s pokojom ubezpečil o svojej láske a stiahol sa. No ale ja som čakala odprosovanie!! 🙈😂😂
A mne napadlo ešte jedno. V časoch dávnych, randiacich, mi rozdupol okuliare 😂
A raz sa mi snívalo, že ma chcel podviesť a ospravedlnil sa až na vyzvanie!!!
Ako môže toto niekoho zaujímať 🤔