Čo mu na mne vadí?

jsbb
24. máj 2023

Pred 2mi rokmi som sa spoznala s jedným muzom, ktorý sa mi veľmi páči. Zo začiatku bol so mňa unesený, hovoril mi, že som krásna a ze ma ľúbi, ze si ma chce zobrať. Viem ze fyzicky som presne jeho typ. Po čase sa mi zacal vyhýbať, neodpovedal na spravy a nechal to ísť do zabudnutia. Nema mi co vytknúť, viem, že fyzicky sa mu veľmi páčim, som zabezpečená, mam vlastný nový byt a všetky veci som si kúpila sama, som uplne samostatná. Po 2 rokoch sme sa znovu stretli, navrhol potom ďalšie stretnutie, ale zase sa odmlčal, a neozval sa, ako keby už to nechcel riešiť. Co mu vlastne na mne vadí, keď mam všetko a nič od neho nepožadujem. Co on vlastne hlada?

vamajka
24. máj 2023

@jsbb A my mu vidime do hlavy?

rebrambora
24. máj 2023

Urcite by som sa nad tym ani len nezamyslala.

januska12323
24. máj 2023

Nedala si mu, našiel na to inú, ona odišla tak skúsil znova u teba.

sissy27
24. máj 2023

@jsbb to prosím ťa po akej dobe ti spieval, že si ťa chce zobrať? tipujem, že po pár týždňoch, už to ti malo byť podozrivé...

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
24. máj 2023

nemá doma ženu? keď sa tak odmlčí ..

zmrzlinka2021
24. máj 2023

@jsbb
Pravdepodobne je to len bezny magor. Pretoze ak by nebol magor, tak ti netrepe do hlavy kaleraby.

UUplne ho pusti z hlavy. Stretnes, pokecajte, neozyvaj sa mu. Proste "jeden znamy" 😉

K tomu co pises, ze mas vsetko, si zabezpecena atd... no vies, ak chlap miluje zenu, tak nehladi na jej penazenku, majetky, ale chce ju chranit, byt jej oporou, travit s nou cas.. a hlavne chce aby ta zena ho potrebovala.

jsbb
autor
24. máj 2023

@deti95060810 On je slobodný, nema ženu ani deti. A ja tak isto.

jsbb
autor
24. máj 2023

@zmrzlinka2021 Takého som ešte nestretla. Všetci chceli, nech si žena rieši svoje veci sama a nech je úplne sebestacna.

cyberk
24. máj 2023

Masti si na tebe ego, si lahko dostupna pre neho a ked vidi, ze ta moze mat kedykolvek, tak ho to odradi a ide na dalsiu… nz

zmrzlinka2021
24. máj 2023

@jsbb tak takych debilov nepotrebujes...zena a muz sa musia vzajomne potrebovat, tuzit zdielat spolu vsetko... byt jednou dusou.

obleckodogymu
24. máj 2023

Asi by si sa mala jeho opýtať, nám je to ťažko súdiť. Kamoš to mal podobne s jednou babou a vyhýbal sa jej preto, lebo niektoré vzorce jej správania mu skrátka boli extrémne odpudive napriek tomu, že prenho bola fyzicky krásna a príťažlivá.
Môže to byť fakt čokoľvek. Možno banalita a možno ozaj podstatná vec, ktorú nevie prekusnut😊

iv007
24. máj 2023

Takychto nezrelych nekonecne hladajucich su plne zoznamky a bary.Vzbudia v tebe zaujem, nadchnu sa, ale maju to rozrobene na vsetky svetove strany.Ked po case potrebuje trosku pohonit ego,tak sa ozve..Nerataj s nim dobuducna,tento typ nie je vhodny na vztah, maximalne na obcasne vrznutie.

jsbb
autor
24. máj 2023

@iv007 No ved ja vzťah momentálne nechcem. Chcela som ho práveže na to občasné vrznutie :D Ale on sa tomu vždy začne vyhýbať.

toskanka
24. máj 2023

Mne keby dotyčný po 2 rokoch navrhol stretnutie, by som sa mu zasmiala 😃. Ale prosím ťa, toto úplne vypusti z hlavy a nevzťahuj to na seba. A na vrznutie sa neponukam, nech hľadá inde.

lindous
24. máj 2023

A vie, že ty vzťah nehľadáš a ide ti skôr o kamarátstvo s výhodami? Ak hej, nehľadá práve on niečo viac?

jsbb
autor
24. máj 2023

@lindous Nie nehlada. Lebo na začiatku sme mohli mať vztah, ale on sa odmlčal. Potom som navrhla, že sa môžeme stretávať len tak, a to tiež sa vždy vytratí. Povedal mi aj, ze sa ma bojí :D

jsbb
autor
24. máj 2023

Bol to práve on kto ma začal uhanat za každú cenu. A potom mi povie, že sa ma bojí.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
24. máj 2023

Každý chlap ti na začiatku bude hovoriť aká si krásna a úžasná. To nie je nič neobvyklé. Skôr by som mala strach z toho, že tak skoro hovorí o svadbe. Pišeš, že fyzicky sa mu veľmi páčiš a po čase sa odmlčal, je možné že po čase spoznavania sice si sa mu fyzicky páčila, ale mentálne možno nie. To ťa nechcem uraziť ale možno ste si názorovo nesadli.

domkakvet
24. máj 2023

@jsbb zabudni na neho, nema o teba vazny zaujem.

dadis
24. máj 2023

Takze on ta odmietol (zacal ignorovat) a ty si mu ponukla vyhody? Uff. Pravdepodobne posobis velmi zufalo a boji sa, ze keby vyuzil tvoje "vyhody", tak sa ta uz nezbavi. Z tohoto nic nebude.

mirkava
24. máj 2023

@jsbb je to sraľo, nevie sa ti pozrieť do očí a povedať co si mysli radšej sa odmlci. Vôbec sa ním netráp.
Ze sa ta bojí? Trápny chudák.

lucinka12356
24. máj 2023

Povedal ti ze sa ta boji.... Páčila si sa mu ale ma strach, si moc hrr do všetkého a z toho má strach..

vroni
24. máj 2023

Vieš čo mu na tebe vadí? Ze ti na ňom nic nevadí. Toto je presne typ chlapa, ktorý je vhodný len na použiť a zahodiť.

jana_eyre_2
24. máj 2023

No podľa mna, objekt tvojho záujmu pocítil z tvojej strany že máš o neho prílišný záujem a to mužov zväčša odrádza.. jednoducho, žena má byť trocha neprístupna a neponukat sa.. aspoň tak namna pôsobí to, čo pises..

ckocka
24. máj 2023

Až tak moc ťa nežerie ani na to vrznutie.

0silvia0
25. máj 2023

@jsbb nuz vrznutiachtiva krasavica, kto by odolal? A vidis, nasiel sa taky. Asi on na oplatku zasa hlada naozajstny vztah, lasku, nuz aj taki su a vrznutiachtive vzdy pripravene samicky su im odpudive. Len dedukujem.