Žienky poradte mi čo mam robit :( som neštastna napišem vam noj príbeh... s priatelom žijem rok na začiatku odkedy sme šli spolu byvat bol užastny mily zaujimal sa o mna ako sa mam a tak ... s byvaleho manželstva mam dcerku správa sa k nej dobre som na materskej a on je podnikatel. Posledne mesiace mam poci že ho nezaujimam neteší sa tak na mna nikdy so mnou nechce nikam ist mam pocit ako by som mala byt len doma jak vo vazeni ...myslim si že ako by ma mal poistenu ako by si myslel že ja od neho neodydem ... čo mam robit ? Mam mu dat pocitit aby žiarlil? či to pokašlem ešte viac... mám pocit že si ma vobec neváži..
Po roku žitia takéto problémy? Čo čakáš že bude za päť rokov.
@aemy
akoze on nechce s tebou travit cas? no treba sa s nim o tom porozpravat, ako to vnimas, spytat sa jeho ako to vidi on a hlavne, co bude dalej, ci mate spolocne zaujmy, smerovanie, a vobec chcete ostat nadalej spolu... Nemyslim si, ze on si mysli, ze teba ma poistenu, si jeho priatelka, nie manzelka a robit ziarlivostne pribehy... 😒 nemyslim si, ze to patri k prejavom zrelej a rozumnej zeny... Normalne sa s nim o tom porozpravaj ako druzka s druhom... a vyjasnite si to... pokial za tym niečo skryva a neciti sa vo vztahu OK, mal by ti to seriozne oznamit a neublizvoat ti takymto spravanim.
@mima4 on radšej bude doma pri telke ležat jak by sa šiel so mnou a s malou poprechadzat alebo na detske ihrisko ... od včera sa so mnou nerozprava preto lebo nejdem s nim večer pozriet kamošov čo prišli na chatu... aj ked viem ako by sa všetci popili a ja s malou tam nechcem trčat do noci ked zajtra rano ideme k lekarovi ...nemala by som problem ist inokedy
@aemy
a čo ta teda drzi pri nom?
nie ste manzelia, zacali ste sa spoznavat aj prostrednictvom byvania a zistila si, ze je to cele o ničom... tak načo ostavat v tom vztahu?
ako ja neverim, ze sa zmeni... a taky clovek nie je vhodny ani do manzelstva, ani preto aby si mala s nim dieta... niekedy je dobre pekne sa rozist ako trapit sa....
no poviem ti, keby som ja toho mojho bola volala na detske ihrisko, tak by na mna pozeral ako na debila. tam som ho s dietatom poslala, len ked som si potrebovala nieco v klude doma spravit. a na prechádzku? no hej, ked bola mala v kociku, tak s nou chodil, ale sam, lebo mu bolo jasne, ze ak nepojde, obed asi nedostane, ani cistu koselu. ale za zabavu to teda nepovazoval a vobec sa mu necudujem. keby si tak skusila nieco akcnejsie, co by bolo lakave pre oboch a dieta bolo toho sucastou? alebo bez dietata, ktore zatial niekto postrazi? hm?
no a odmietas s nim ist za kamaratmi, tak sa necuduj, ze ti to vrati podobnym spôsobom. ked uz tam nechces byt s opilcami, da sa dohodnut - idem, ale vtedy a vtedy pojdem domov, tak to zariad.
je mi jasne, rok je malo, to sa na spoluzitie este zvyka, ale je to cas, ked sa ucite sa dohodnut a robit kompromisy. ale obojstranne. nie ze si jeden z vas bude mysliet, ze tomu druhemu vnuti svoje predstavy o tom, co by mal robit, aby dobre bolo. komunikacia, komunikacia, komunikacia - zaklad.
@aemy No neviem my sme prvé dva roky boli brutálne zamilovaní a nieže problémy po roku spolužitia a to ešte nemáte spolu dieta. No mojho to tiež velmi nebaví chodit na prechádzky ani na ihrisko, to je asi normálne u niektorých chlapov, to by som tak velmi neriešila, skor je horšie, že sa nezaujíma o teba a o tvoje pocity. možno je v strese z toho, že sa vám nedarí alebo si myslí, že ked už ta získal a bývaš unho tak už sa nemusí snažit.
Možno sa mu už zunoval vzťah .... Chlapi sú niekedy nevyspytateľní....
Problem je v tom, ze on si uvedomuje svoju nezavislost-volnost a tvoju situaciu zeny so zavazim a na materskej s cudzim dietatom. Tak sa zariaduje podla seba. A aj ty sa zariad podla toho. Mas kam aj s malou ist? Chce si ta uplne zaistit dalsim dietatom, alebo ta vyhnat?
@aemy ja nechapem, dalsia tema kde si zena mysli, ze muz ju ma niekam vyvazat, organizovat vylety atd. Ved si dospela, mas kamaratky chod s nimi do parkov, na prechadzky, s priatelom chod na ine 'vylety" do hor, zoo, hrad., aj k jeho znamym preco si neisla? neviete sa vopred dohodnut ideme na 1 hod, o 20hod. sme doma, mas vodicak? ak nie na co cakas? v dnesnej dobe je to samozrejmost. A niekedy je ok pustit ho sameho ku kamaratom, tak ako aj ty by si mala mat aj zivot mimo domu.
@aemy Skusila si sa s nim o tom porozpravat?