Čo je to za pozvanie na rande?

21. dec 2020

Caute, co je toto prosim vas za chlapa, viete mi poradit? 🙂 neviem to rozlusknut, tazky oriesok to je. alebo aj nie, len ja za tym chcem vidiet nieco, co bohuzial aj tak tak nie je.
no ale k veci: chalan ide babu zavolat von, ale spravi to cez spravy len tak neurcito, nieco typu - ved pojdeme spolu von nie? skratka tak vahavo, nepresvedcivo, ako keby cakal na reakciu ze mu padnem okolo krku a budem cela stastna z toho. lenze to sa nestalo. lebo uz v minulosti to takto podobne bolo, vtedy som prejavila vacsi zaujem, lebo som si uprimne myslela, ze ho to moze mozno posmelit, ak nema odvahu alebo si nie je isty. ale opakuje sa to znova a ja uz som nemala chut mu prejavovat vacsiu naklonnost. lebo v ten prvykrat to asi velmi nezbralo. Potom mi to pride take, ze potrebuje od zeny pozornost a ako keby som ho ja mala dobyjat. ako keby si tym potrebuje pozdvihnut sebavedomie. neviem, co si o tom mysliet, mozno mu krivdim.

petamich
21. dec 2020

mne to pride take, ze s tebou ist von nechce 🙂 ver mi chlap, ktory ma o zenu zaujem vie byt velmi jasny a strucny, tuto frazu pouzivam aj ja, ked sa mi von ist nechce "vsak niekedy pokecame na kave", "ved sa vidime" a ano sebavedomie si rozhodne pozdvihne, tym ze odpisujes

meluela
21. dec 2020

Vsak navrhni stretnutie, uvidite sa osobne a budete si viac na istom. nemusi len on navrhovat stretnutie. nemusis nikoho dobijat, proste normalne komunikacia bez tych podivnych (castokrat celkom mylnych) konstrukcii okolo toho. Ak nechce ist, tak povie ze vtedy nemoze a nenavrhne iny termin.

pribinak
21. dec 2020

Koľko ročný je ten chalan ?

leuchtturm
21. dec 2020

Bud je to nejaky tutmak alebo iba o teba nema az taky zaujem.

alas20
21. dec 2020

Neries to, dovod nezistis. Moze byt nesluseny, priliz ohladuplny, nezistid. Ak sa s nim citis dobre, chod s nim von a uvidis, Akt sa to vyvinie... nazbieras skusenosti.

deti95060810
21. dec 2020

mne to príde ako že je neskúsený, hanbí sa....

mladena
21. dec 2020

Tak ťažko niekoho súdiť z takéhoto opisu, ale z mojej skúsenosti, keď sa chlap vyjadroval tak neurčito, tak to tak aj myslel, akože je mu to viac menej jedno a veľký záujem tam v skutočnosti nebol. Hanblivci sa väčšinou nevyjadrovali ani len neurčito, chýbalo im také to sebavedomie na to.

ivanizna
21. dec 2020

Keby fakt chcel, už by si to vedela. A keď chce a na to nemá gule ťa riadne pozvať, tak to je jeho smola. Ale keď tam bol pokus už predtým a nijako sa to nevyvŕbilo, tak to nerieš vôbec

yvanielka
21. dec 2020

Rodinné problémy 😀

lija22
21. dec 2020

ach nerues. proste napis ok, kedy teda ideme von

kubkovamama
21. dec 2020

Rokov máte koľko?😉 Neryp sa v tom a opýtaj sa,o.k.,poďme teda von,kde a o koľkej? Buď nezareaguje alebo pôjdete.

bluka2
21. dec 2020

Je to tzv. tutko

babydesire
21. dec 2020

Myslim,ze neskuseny,hanblivy...zrejme ide o mladeho chalana...nie o dospeleho muza. Hm?

kassandra25
23. dec 2020

Ak on reaguje a vola ta vlastne von, nenasilne a trochu slabsie, tak ak ty chces ist nim von, tak tiez musis byt nenasilna a slabsia. Ak bude chciet, opyta sa nato, kedy kde a mozno kam, ak to povie neskoro aj cez spravy, mozes uz nieco mat. Moze byt nesmely, vystraseny z odmietnutia alebo bohvie co, moze to brat aj len ako jednu z mnohych.... ak najde ten spravny cas dat ti najavo, ze ano, tu by sme si vyhradili priestor na stretnutie my dvaja, tak uvidis....
On nechce cakat, ze za slabu sms sa mu hodis cela okolo krku, ani to nerob. Za slabu sms uplatni tiez slabsiu odpoved. Je to tazke, nie je to lahka cesta.

jabuducanevesta
23. dec 2020

ak sa ti páči a chcela by si ho viac spoznať, prečo neodpovieš že hej, jasné a na rande sa to môže otočiť, že bude ukecanejší, uvolnenejší a bude to pokračovať??? Keby niektoré baby "nepomohli" nepostrčili by chlapov, nebolo by veľa šťastných párov, ver mi 🙂