Ahojte žienky. Som vydatá už pár dobrých rôčkov. Ale vždy to bolo fajn. V poslednom čase je manžel iný. Hovorí, že to kvôli robote, ale mám pocit, že je niečo inė. Keď sme spolu, tak furt chce spať, hrá sa ako malý na PC...V poslednom čase mu vždy prichádzajú smsky...vždy však povie,že to nejaká hra mu posiela, ktorú má mimochodom už dlho a doteraz neprichádtali smsky...je akoby niekde inde, ani na wcko nejde bez telefónu a potom tam je skoro hodinu...je iný a...čo sa týka sexu...ani nehovorím..možno tak 2 maximàlne 3x do mesiaca...deti nemáme a takto ich ani mať nebudeme :( nič peknė mi nehovorí a to vždy robil..aj teraz spí a to si bral dovolenku, aby sme boli spolu...už cez 3 hodiny sedím sama, stihla som aj koláč upiecť,okúpať sa...už neviem ako ho zaujať, skúšala som už všeličo..máte niektorá podobnė skúsenosti? Ak áno, ako ste to riešili? Ďakujem ❤️
Čo je s tvojim manželom ?! Presne to na čo myslíš ! Určite má niekoho .
@simici18 no asi aj sama vieš o čo ide, len stále dúfaš, že nie... Buď počkaj, kým sa to prevalí - lebo každé hovno raz vypláva na hladinu, alebo mu prehrab mobil, pc a budeš mať istotu... Len predtým ešte porozmýšľaj, čo s tým chceš urobiť a ako to riešiť, lebo pravdepodobne budeš ty tá zlá, ktorá si dovolila nehoráznosť a vliezla mu do mobilu... A keď tvrdí, že je to kvôli práci, tak možno ani neklame, možno je to nová kolegyňa, zákazníčka, z dodávateľskej firmy... Alebo ešte môžeš čakať, či ho to neomrzí...
Držím palce, na hovno situácia, ale asi dosť jasná. Pozitívum je, že sa to dá rozchodiť.
toto sú trochu radikálne závery s tou milenkou nie? možno len čakáš že niečo urobí, no miesto čakania by si mu mala priamo povedať čo chceš čo čakáš. muži sú trocha zabrzdení oni ti to z očí nevyčítajú. a jak vravíš že ste spolu už dlhé roky, no nemôžeš čakať že bude prekypovať plánmi prekvapeniami a inou snahou. skús to teda priamo od neho niečo chcieť a napíš ako si dopadla
milenka. Chlap sa po rokoch nezmení len tak. A ak žena niečo tuší, tak vždy sa to aj potvrdí to, čo tuší. Otázka času, kedy na to prídeš, alebo ti to povie sám.
Ak chlap nosí telefón aj na wc a nespustí ho z očí, tak ma milenku, nemusí byť milenka ale nejaká žena s ktorou si píše. Vlastná skúsenosť... Bývalý
porozpravaj sa s nim..je to najlepsie a najrozumnejsie, co mozes urobit..
@sissy27 ja len vravím že môže byť unavený z niečoho iného možno z príchodu jari z práce ja neviem šak každý druhý chlap sa vyvaluje a vydrichmáva na gauči. ani vám by sa nepáčilo ak by vás polovička hned podozrievala z neveri. kým niesu dôkazy ja by som to týmto smerom neuzatvárala. možno v tom ženská je ale určite to nieje istota. a počkala by som čo napíše autorka na tú priamosť možno zistí že jej chlap má záujem sa nejak venovať
Tak to, o čom píšeš, dôverne poznám... Ešte podotknem, že mu začalo všetko vadiť, na všetko šomral. Pátrala som, vykľula sa z toho milenka-utešiteľka - naša spoločná rozvedená kamarátka, bol úplne bez chrbtovej kosti (ona tiež), zatĺkal do poslednej chvíle, kým som nemala 100% dôkazy. Už sme 2 roky rozvedení...
Ja som bohuzial v byvalom vztahu podvadzala...a teda chodila som s tym telefonom aj na zachod, bo som nikdy nevedela, kedy mi pride sms.... A nechcite vidiet tie rychle behy, ked som na zachode zistila, ze nemam telefon :/ samozrejme moze byt posadnuty aj hrami a hra ich aj na zachode 🙂 ale potom nechapem tie sms.....no ja by som mu povedala, ze ukaz, ked bude tvrdit, ze to hra posiela...a ked nechce ukazat, tak uz ani nemusi....
Toto bude milenka
musím priznať, že ten telefón je trochu podozrivý ale možno tam má len tú hru jak hovorí, veď nech jej ho ukáže ak nemá zo zásady (k súkromiu) nič proti tomu.
Piknik je navykovy
@simici18
Zmenil sa ? Kvoli niecomu/niekomu. Vzdy je to tak.
Praca? Zdravotne problemy o ktorych nechce hovorit ?
Moze byt aj unaveny ale to potom nedava zmysel brat so sebou telefon na wc a neustale sms vsakze 🙂
Ano su aj hry ktore ich posielaju ked si dobija "kredit" na hre. To vsak uz stoji peniaze a nie je to prave lacny spas pokial to ma kazdu chvilu. Ake su faktury za telefon ? 😉 /Tieto sms nie su bezplatne v baliku/
Vyckaj alebo konaj. Len ty vies najlepsie co vsetko je ine. Alebo je len spokojny a nic mu nechyba?
/.samozrejme ..sarkazmus ... a svisť ju potom balil do fólie ... /
@kimi203 reklama milka ... na konci hovori turista .... a svist ju takto balil do folie ... /velmi uveritelne 😉/
https://www.youtube.com/watch?v=UyohhkxuE-w@simici18 fakt ti treba nakreslit, ze co s nim je???
@obsadenemeno trochu drsna odpoved..hlavne ak by to bolo naozaj tak, tak este taketo "poznamky" vysmesne k tomu by asi nechcel nikto..:/
a čo tak počkať kým večer zaspí a v noci mu zobrať mobil a presunúť sa dakde do inej izby potichu a prekontrolovať?...keď tam budu sms od milenky aspoň mu ráno na privítanú nového dňa môžeš jednu šlahnúť :D
Ak berie ten telefon, tak zdravotny problem to nebude.
Moze to byt bud "kamoska" alebo zavislist na hrach, ktore su spoplatnene.
@ikaza to je tak keď sa nestavá na fakt vysokej dôvere na začiatku že sa určia nejaké pravidlá aj v tomto napr vymeniť si mobili alebo dať hesla od fb atd atd ..keď jeden o druhom vie čo kde ským je alebo hlavne píše je to omnoho lepšie než polovičná tajnosť a potom z toho vyjde max milenec milenka
ja viem, ze je to otrepane, ale nema milenku? to su typicke "príznaky"
co asi tak robi hodinu s mobilom na wc???