Čo hovoríte na takého muža?

alexa99
7. feb 2021

Ahojte, chcela by som vedieť názor žien na muža, ktorý prehnane všetko upratuje, ide sa zblázniť keď niečo spadne na nový koberec a pod. K tomu sa často uráža a nedá sa mu takmer nič povedať lebo sa naštve, pohada, urazí a odíde. Do toho mi už 3. deň opakuje ako zle stojím, že mám pri takom státí veľké brucho. Som naozaj štíhla. Vyhovori sa, že on nepovedal že som tučná len, že keď sa tak postavím mam väčšie brucho ako on (nemožné). A furt sa všetko snaží otočiť proti mne a keď sa náhodou urazim tak ako by len na to čakal. Hneď je jeho reakcia taká, že aha zase si sa urazila a povie, že okay môžeme mať tichú domácnosť a celý šťastný sa ide hrať na 3 hodiny na pc. Sme mladí, bývame spolu 4. mesiac, milujem ho ale nepripadá mi jeho správanie úplne okay. Ja mám 21 on 25. Ja tiež niesom bezchybná ale neviem no.

julliska
7. feb 2021

nevyzrety, este aj manipulator,,, utekaj 🙂

es321
7. feb 2021

@alexa99 Ja len tolko, ze prec od takeho, manipulativny debil...

danica2711
7. feb 2021

@alexa99 jediné slovo: utekaaaaaj!

dadomon
7. feb 2021

lopatou po hlave 😂

iriska13
7. feb 2021

@dadomon presne ...lopatou po hlave, nech sa preberie....a ked sa nedajbože vezmete, tak čo bude s tebou robiť? Utekaj kade lahšie....

dusankomoj
7. feb 2021

Treskni ho mopom po hlave,a ak to nepomôže:pošli ho do p..preč! Polož si otázku:vydržím takéto správanie aj v budúcnosti? Dlhodobo? Lebo on sa nezmení,iba ty.Vycvičí si ťa!!!

viera77
7. feb 2021

Hm...takéto "niečo" sa vôbec dá milovať?

pribinak
7. feb 2021

To bude nejaká diagnoza. Načo si zbytočne komplikovať život? Nežila by som s ním

deti95060810
7. feb 2021

bývate spolu 4 mesiace - to by ťa mal ešte na rukách nosiť...😉
kdeže, tento asi nebude ten pravý... ak nemáte spolu deti - nepíšeš - volila by som rozchod...

0silvia0
7. feb 2021

@alexa99 porucha osobnosti, manupilator, dilino. Nie, nechces ho, kasli na takehoto zduteho somara.

dominikac321
7. feb 2021

co si si nasla, to mas a presne preto by najprv mali mladi spolu byvat a nemat zavazky aby zistili ci to funguje...na rande sa dokaze kazdy pretvarovat 3-4 hodiny...

alexa99
autor
7. feb 2021

Baby neviem... Ja hľadám chybu stále v sebe. Ja tomu neverím. On je na jednu stranu neskutočne dobrý a milý, úplne normálny. Ale pri každom probléme je taký. Ja sa furt len rozplačem lebo ma to normálne mrzí, že čo sa to deje. Asi mám nejakú nepravdivú predstavu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
alexa99
autor
7. feb 2021

@deti95060810 Deti nemáme

aurorastone
7. feb 2021

tak to je pekný debil, nebola by som s takým co by vyslovene naschvál rypal len aby vyvolal konflikt a ešte ma aj urazal a pindal za každú chujovinu...sa ti čudujem ze to znasas

deti95060810
7. feb 2021

@aurorastone a isto sa to časom nezlepší... 😉

martina1201
7. feb 2021

@alexa99 ako dlho ste spolu chodili predtým než ste sa spolu nasťahovali? Predpokladám že ty bývaš u neho. Tiež predpokladám, že keď ste spolu nebývali netrafili ste všetok čas spolu, ale len nejaký čas z toho voľného času čo ste mali..... Toto je od začiatku vášho bývania, či to začalo až neskôr? Ak neskôr tak sa mu zdá, že má málo času pre seba a svoje záľuby v hre na počítači a tak radšej vyvolá hádku než by priznal, že sa chce hrať a mať priestor bez teba.
Ak máš kam ísť choď, nebývajú s ním a naďalej sa len stretávajte.... Ale bývanie s ním bude o tomto istom....
Chybu v sebe nehladaj ak upratuješ, varíš, venuješ sa mu a zbytočne na ňom nehľadá chyby a nevyvoláva hádky tak chýba v tebe isto nebude. To v ňom.... Zaľúbenosť je slepá, ale toto s tebou dobre neskončí ak u neho ostaneš.....

alexa99
autor
7. feb 2021

On mi povie, že je len hľadám chybu a nikdy mi nikto nebude dobrý. Tak neviem. Podľa mňa on tie chyby ukazuje sám.

0silvia0
7. feb 2021

@alexa99 ano, presne o toto mu ide, aby si sa citila za kazdu kravinu vinna ty. No, ide mu to dobre a ty mu to zeries...

bavlnka92
7. feb 2021

niečím ho uspi (panvicou) pobaľ veci a utekaj kade ľahšie 😂

maximilie
7. feb 2021

@alexa99 zacni mu robit obraz. Moj mal také iste tahy... pochopil veľmi rýchlo. A s tým poriadkom sa bohužiaľ musel na istý čas zmieriť... mame male bábätko, takže tip top vylesteny dom bohužiaľ bude mat akurat cez sviatky najbližšie 4 roky. Zvykli sme si na seba, trochu sa naučil, co naozaj nie je uz vhodné, ja som si zas na niektoré veci zvykla . Neboj nie je to tragedia. Neurazaj sa, len mu urob zrkadlo

alexa99
autor
7. feb 2021

@martina1201 Dôležité je povedať, že mu skáčem okolo riti ako dieťaťu. Stále mu dobrovoľne všetko dám pred nos stále mu hovorím ako ho milujem a podobne. Začína mi dochádzať, že to moje príliš milé správanie trochu obmedzím. A bývame v mojom byte. Po roku chodenia.

maximilie
7. feb 2021

@alexa99 ale tie hry na PC by mi vadili oveľa oveľa viac

aurorastone
7. feb 2021

@deti95060810 tiež si myslím, to už keď teraz vidí aký je, nemá zmysel si nahovárať čokoľvek iné....aby mi chlap pindal ako stojím? také guľové

alexa99
autor
7. feb 2021

@aurorastone Ja som sa až smiať začala ci3je chorý mi hovoriť ako stojím a som mu povedala, že sa ho nikto na názor nepýtal a nech sa stará o seba. Ako bohužiaľ.

0silvia0
7. feb 2021

@alexa99 a co si ty blba? Obskakujes ho a on miesto vdaky trepe ze ked stojis mas velke brucho? Ved sa sprava ako stary frflavy dementny dedo🤦‍♀️

alexa99
autor
7. feb 2021

@maximilie Tie hry ma strašne stvu... Nepočúva ma vôbec keď tam hrá a príde mi to také detské... Ale okay povedala som si, že keď to je jeho forma relaxu tak nech si hrá.

deti95060810
7. feb 2021

@alexa99 pozor, jeho správanie sa nezmení... to len aby si vedela ako to asi bude vyzerať v budúcnosti...😉

karhu
7. feb 2021

spoluziacka mala podobneho, aj sa vzali, mali deti, no po rokoch teroru koli neporiadku, ktory videl len on a buzeracii pre malichernosti nakoniec od neho aj tak odisla..deti pri nom od stresu plakali a to este ani nechodili..ona za choro upla na ezoteriku..zit v neprestajnom terore sa neda..a este aj PC hry?? maj sa rada, najdi si normalneho/zdraveho cloveka

julie19
7. feb 2021

No tak keď býva on u teba tak mal by sa láskavo prispôsobiť tvojim pravidlám... keď tebe nevadí mat smietku na koberci tak nech to laskavalo akceptuje, uprace to alebo nech odíde... je to tvoj byt a tvoje pravidla... áno, na začiatku spolužitia je veľa veci ktoré musíte jeden u druhého akceptovať ale všetko má svoje hranice ... aby mi niekto pindal do toho ako stojím alebo ako to vyzerá ... dovidenia chlapče, hľadaj si inú čo ti to dovolí ... ty si zrejme dostatočne samostatná keď máš byt a nepotrebuješ aby ti niekto kazil obraz samej seba ;)