Čo by ste si mysleli o mužovi, ktorý v práci nadáva na svoju ženu a rodinu?

7. dec 2022

Ahoj, xo si myslíte o mužovi respektíve kolegovi, ktorý dokáže na svoju zenu a rodinu nadávať v práci?

Dan príklad, mala som kolegov v práci ktorí dokázali na ženu kydať , ale aj tak snou boli ďalších 19 rokov v štástnom vzťahu..len proste v robote mali take reči ze aka je jebnutá a deti zle a tak...

A mam podozrenie ze moj muz to robí tiež. Mame detí a ja ho poznám, ked ma nervy na mna alebo z domu,proste viem aky je a ze je schopný ba nás kydať a hovoriť zw v práci mu je lepšie ako doma.. pritom doma je normálny.

Raz davno na mňa takto nadával este ked sme spolu chodili svojej matke a bratovi ,..po našej hádke im napísal že mi jebe..a ze som jebnutá..

Aký máte názor na chlapcov..twda ako to beriete ked by vás kolega v práci takýmto štýlom hovoril o svojej žene? Jieje to aj jeho vizitka?

Ja twda mavam na muza nervy,ale v živote by som nikomu v práci nepovedala že jw kkt alebo čosi také. Ved je to aj moja vizitka,ze som si takého muza zobrala.. vas názor?

panelacikova
7. dec 2022

na neho mám názor, že je to debil. a na teba, že si hlupaňa, že s ním žiješ.

autor
7. dec 2022

@panelacikova ja nemám priame dôkazy,len viwm ze veci z domu vykecal kolegovi a kolegyni.. nade nezhody a domýšľam si že akým stylom to asi povedal a ako ma vykresľuje pred druhými,aj ked ,,zo srandy, no ľudia to nepochopia ako srandu

Gien to podľa rohi ako vie kydať na druhých ale do očí im nič nepovie a tvári sa ako kamoš

autor
7. dec 2022

@panelacikova pisem rýchlo , ospravedlňujem sa za chyby

panelacikova
7. dec 2022

autorka - mne by vadilo, ak muž, s ktorým žijem a údajne ma miluje a ja jeho, žeby na mňa nadával. ja nepoviem, že sa nestane, že si chlap v duchu zanadáva, že je možno raz za rok z niečoho totálne vytočený a "ujde mu". možno jedno nepríjemné slovo. raz za rok (častejšie nie). ale žeby cielene sa vysmieval zo ženy v práci? alebo na ňu nadával? alebo na ňu nadával pred matkou či bratom? tak to nie. nebol by viac mojím mužom.

autor
7. dec 2022

@panelacikova ja sa obávam ze moj je takýto chrapun.. teraz bude stretko z práce ,mam možnosť to zistiť ale neviem ako

oli18
7. dec 2022

Mm riadil cely zivot v praci robotnikov, medzi nimi boli aj Romovia, potom podnikal, tiez mal roznych robotnikov. Doma sme sa o robote bavili a riesili pracovne problemy a v zivote nepovedal na podriadeneho, ze je kkt, alebo j e ...ty, hoci dovodov mal x. Nieto, aby takto rozpraval o mne a detoch. To su primitivy, aj tvoji kolegovia, aj tvoj manzel a vsetci, ktori takto vlastnym manzelkam, hoci aj pri hadkach, hovoria. To posledna "cenova skupina" chlapov. Lutujem tie zeny, ktore si taku "cenovu skupinu" muzov vybrali za zivotnych partnerov.

dixitka
7. dec 2022

Ja som raz zažila, že nejaký kolega pri vedľajšom stole (open space kancelária, takže som ho ani nepoznala) kydal na svoju frajerku a pomyslela som si teda o ňom, že je dobrý chudák 🙄

autor
7. dec 2022

@oli18 presne toto si myslím,takto som vnímala tych chlapov aj ja..ako obyčajných chudákov, že dôkazu kydať na ženy...

A teraz mam tusaka ze ten moj to robi tiež,... Sam sa priznal ze ked je doma psycho s deťmi,v robote to povie ,,ze konečne vypadol z domu lebo sa to tam nedalo vydržať,, ...

autor
7. dec 2022

@dixitka ten moj je raky ,, srandista,, ale jeho srande ani vlastná mater nerozumie.. on to povie
a ked vidi nepochopenie alebo ze sa urazim tak vzápätí povie haha robim si srandu... No a takto si myslím ze sa chová aj v práci,ze na mňa nadáva ale akoby ,,zosrandy,,no ludia ho berú vážne.

A.ja teraz neviem ako sa mam tváriť ked sa mám stretnúť s jeho kolegovcami ,kto vie co si o mne myslia

moonlight1210
7. dec 2022

Niekedy cloveka k tomu stiahne kancelarska štábna kultura. Niekto zacne frflat na partnera, dalsi sa prida (obaja maju zrovna doma dusno). Dalsi sa nechce chvalit, ze u nich vsetko ok (to sa na svk nenosi), tak prida aspon par drobnosti za uplynule mesiace, aby si nemysleli, ze im nerozumie a tiez to ma doma (obcas) nahnute.

A dalsi sa vehementne prida len preto, lebo ma pocit, ze tym zapadne a bude zaujimavy.

Dalsi to robi, lebo sa trasie pred posmeskom, ze ked so zenou vychadza, tak je vlastne pod papucou, robi, co ona chce. Tak robi v praci ramena, ako vlastne mu otravuje zivot a on na nu vlastne kasle. On je nad vecou. On je ten spravny vo vztahu s hysterkou/harpyou/nikdy-nevie-co-chce pozadovacnou zenou/atd.

Dalsi svoje frustracie riesi s druhymi miesto doma. Lebo druhym naserviruje svoju pravdu tak, ako ju vnima on a nikto ho nespochybnuje, nekonfrontuje. Pohodlne. Cesta lahsieho odporu.

Dalsi ma pocit, ze si tym udrzuje status: slobodny.
Ze tak naznacuje, ze vlastne maju malo spolocne. Te nie je k nej nejak hlbsie viazany. Nejak ma potrebu mat pocit a ukazovat, ze je stale svojim panom.

No a samozrejme to robia i zeny svojim muzom/partnerom/frajerom.

marca12
7. dec 2022

A zeny to nerobia? Vacsina kolegyn sa neustale stazuje na muzov

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
7. dec 2022

Ako sa mas chovat?
Nespytovat svoju dostojnost. Proste tam bud mila, prijemna. Neries, ci sa nemas nahodou tvarit hrdo, alebo dotknuto, upäto. Davat im najavo, ze ty vies, ze ta pred nimi ponizuje a zranilo ta to. To je pranie spinaveho pradla na verejnosti.
Akurat im das dalsie podklady, aby vas riesili a bavili sa. Aj na tebe.

Naopak - mila, prijemna, usmievava. K druhym a aj k nemu. Nic hrane, cvicene, prehnane. Bud spontanna.

5% si pomysli, ze chudera naivna, cukruje k nemu, mysli si, ako ju miluje a ten ju ma v trubke.
Na tych mozes kaslat. Ti miluju klebety, ohovaranie a verejne skandaly vseho druhu.

95% vyhras na svoju stranu, lebo si pomyslia, ze on je dobry chumaj, ked ta ponizuje tymi recami.

A jeho? Dostanes tym do pekne zapeklitej situacie. Bude si musiet vybrat, ci bude pred kolegami pokracovat v zacatom divadielku a tvarit sa, ze mu otravujes zivot a bude k tebe odmerany, alebo bude k tebe mily tiez a kolegov pobavi svojou dvojtvarnostou (pred nimi ta ohovara a pred tebou sa tvari ako milujuci muz).

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
7. dec 2022

@marca12 tu neide o to, ci sa stazuju. Postazuje sa kazdy. Tu ide o slovnik, ktory pri tom pouzije.

janickacrazy
7. dec 2022

No keď ste ešte len spolu chodili a už vtedy a teba nadával po hádke, že si j...., vtedy si sa mala s ním rozísť. Teraz keď máte deti, je to oveľa zložitejšie.

katkami123
7. dec 2022

Prečo sa stresuješ, na základe niecoho, čo ani realne nevieš ešte či sa udialo, len ty si to myslíš. Ku kontaktu s jeho kolegovcami možno nikdy ani nepríde, ak aj, sú to pre teba úplne cudzí ľudia, ktorých uvidis možno prvý a posledný krát v živote, prečo si zakladas na ich názore, aký budú mat na teba? V prvom rade taký, aký ho ty sama vytvoríš, nemyslíš? Viac by ma trápilo, ze tvoj manzel si nevie dávať pozor na usta. Prečo mu nabudúce, keď bude na niekoho kydať, radšej nepovieš, ze nech to dotyčnému povie na budúce do očí a nech nefrajerí doma za zatvorenými dverami?

zun
8. dec 2022

Všetci sa pretvárajú. Milé nevesty môžu doma na svokru nadávať, podvádzajúci sa schovávajú žijú dvojité životy, kolko manželov by tu kukali čo sem napíšeme môj tiež.

zmrzlinka2021
8. dec 2022

Keby kolega sa tak vyjadroval na svoju manzelku, tak ho tak slovne "splieskam" ze by olutoval, ze pracujeme spolu.
Normalne mu treba vysvetlit, ze nech si zenu vazi, podpruje, miluje a nezhadzuje.

kamatopo
8. dec 2022

Že je to debil. Nadávať bude no pohodlie mu vyhovuje a na viac nemá

dadis
8. dec 2022

Mam a mala som vela zenatych kolegov a vzdy pekne hovoriili o svojich manzelkach. Ako ti vobec taka blbost napadla, ze na teba nadava..nemas nejake psychicke problemy?

autor
8. dec 2022

A este mi napadlo aky máte názor na chlapov co v práci chytaju kolegyne za zadok Alebo jej plesknu
po zadku vv rámci srandy..... A maju uchylne narážky, že keby niesu ženatý taaaaak....

Aj takýchto som v práci zažila, hlavne tí starší

autor
8. dec 2022

@dadis lebo svojho muza poznám,ze on to hovorí v ramci srandy,aj ked sa stretneme s niekým, vždy ma takpovediac zdzube...podpichuje a uráža v rámci jeho srandy

zafir01
8. dec 2022

Tak stáva sa to. Hoci som to zažila v mužskom kolektíve skôr výnimočne. Teda myslím, že muž mal so ženou problémy a povedali si zo medzi chlapmi, kde som aj ja bola. Nepamätám sa na nejaké vulgarizmus, skôr taký ten nadnesene vysmesnejsi ton, že už je pod papučou a tak... Jeden známy, keď sa zo stretnutia vracal k žene, tak povedal, že ide tu svoju pi*u dona pozrieť. Teda ona je naozaj.... Vzdala sa svojich detí, ďalšie si robila s nim, a cez ne ho Vydierala a tak.. Ale ani to nie je dôvod na také vyjadrovanie sa.

My s mužom budeme spolu teraz 16ste vianoce. On na kamióne jazdí, väčšinou od pondelka do štvrtku a potom je od štvrtku večera do pondelkového rána s nami.

Vždy si vieme povedať, že sa k sebe musíme tak chovať, aby sme sa v práci tešili, keď prídeme domov. Ze nás tam čaká ten druhy. Jasne, že sa aj pohádame, a aj ja som sa vystavovala kolegovi, či neskôr koleginy, ale skôr takým humorným štýlom, že manžel má tiež " svoje dni" ktoré ma periodicky tak raz za 3 mesiace, a vtedy sa po hádame aj pre blbosť, akože čo bude na večeru. Takže si z toho už obaja robíme prdel, lebo vieme, že Mane svoje muchy obaja...
Manželia majú stať pri sebe, nie jeden druhého zhadzovať, či stavať do inej pozície, podryvat si autoritu etc .

jesenzima
8. dec 2022

Nikdy by s nikomu nevešala na nos súkromné záležitosti ... Jasné, že s kamoškami si občas zavtipkujeme na adresy našich mužov, robia to aj oni, ale vyslovene nadávať a ohovárať sa, to je čistý grc.
Ale poznám ľudí, ktorí to robia, párkrát sa pokúšali o tom "informovať" aj mňa, ale ja to počúvať nechcem a nebudem. Je to úbohé..

jesenzima
8. dec 2022

Plieskanie a chytanie za zadok je obťažovanie, blbé reči reči tiež,žiadne ospravedlnenie že zo srandy pre to neexistuje a je to neprípustné ...
Keby ma v práci niekto pleskol po zadku, okamžite mu letí jedna naspäť plus sťažnosť nadriadenému ...

paulinadreamy
8. dec 2022

Môj ex zvykol písať kamarátovi, že mi j*be a podobne. Stále sa na mňa sťažoval, a dokonca mu napísal, že mu bude lepšie bezomňa. Želanie som mu splnila 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
22abigail22
8. dec 2022

Toto je dosť bežné správanie u starších mužov (vek. kategória 40+) v "nízkej" spoločnosti (napr. robotníci vo výrobe).
Keď to počujem, pomyslím si svoje ale nezapajám sa keď mi je ten kolega cudzí (napr. z iného oddelenia) a nepoznám jeho rodinu.
Avšak keď sa takto vyjadroval kolega s kým som pracovala bok po boku a mala dobrý vzťah tak som otovorene povedala niečo v zmysle : či sa za seba nehanbí a takého ako je on by som veru nechcela mať za muža.

klaudiaden
8. dec 2022

Sak ale vies, o com to je. Ked je sam s niekym, tak na zenu nadava, no ked vezme do spolocnosti aj ju tak sa k nej bude tulkat, mojkat ju a tak