S mojim ex sme boli manželmi 11 rokov a sú tomu 2 roky čo sme rozvedený...no ani jeden sme si nedokázali nájsť niekoho iného a stále nás to ťahalo k sebe späť i napriek tomu že naše manželstvo bole veru hocijaké😑
Asi pred 3 mesiacmi sme sa začali znova stretávať a všetko išlo ok,no stala sa TÁ vec😔
Dozvedela som sa že mal aférku s kolegyňou( to by bolo ešte ok kedže sme spolu neboli) no najviac ma zabila veta...Čakajú spolu dcéru ,už v devembri sa má narodiť...
Samozrejme že som ho hneď konfrontovala a on to nepoprel,povedal že chce byť s nami no ja neviem čo teraz robiť ako sa zachovať...
To bude "charakter".ak ti to sám nepovedal..a premysli si.ci ozaj pominul dôvod.pre ktorý ste sa rozviedli...asi ťažko.Nerob záväzné kroky.daj tomu čas.treba sa rozprávať.dufam.ze si ho už nenastahovala k sebe.
Pozerávas oteckov ? Je tam podobná situácia … 😅
Bala by som sa riskovať, či si to panko po nejakej dobe nerozmyslí že pojde ku kolegyni … záleží aj od toho čo chce on … ci sa chce s dieťaťom stretat, ci budeš vedieť prijať tuto situáciu …
Nezávidím ti tuto situáciu …
Ja by som ho odstrihla od seba …
No odpoved je snad jednoznacna, nieje o com rozmyslat NIE NIE NIE
daj mu tretiu sancu...urcite to teraz bude ine👍
@ives77 ani jeden ste si nedokázali nájsť niekoho iného ale každú chvíľu sa mu narodí dcéra? 😅 prečítaj si to po sebe, kým ti nedocvakne, že len ty si si nikoho nenašla.
Okrem toho, čo je to za hajzlíka, čo ti to ani sám nepovie? Asi nemá v úmysle sa podieľať na starostlivosti o dieťa, keď sa tvári, že neexistuje… fakt skvelý výber partnera a dokonca 2x 👌 nuž kto chce kam, pomôžme mu tam…
@ives77 s tebou mal rodinu a záväzky a to mu asi už "nepasovalo"... Tak si našiel inú známosť časom...A možno dúfal že to bude také "voľnejšie". Teraz ale zisťuje že ho zas čakajú len záväzky a zodpovednosti tak to skúša na teba znova lebo zas malé dieťa je malé dieťa tam sa treba viac starať a venovať ako tebe...... Takže je to u mňa zbabelec ktorý uteká od záväzkov ktoré si sám spôsobil. Nezaujímal by ma viac ....
@ives77 nedavajte ciarku tam, kde ma byt bodka... 🤷♀️
Za mňa osobne by som do toho nešla 😁 je mi jasne, že za posledné dva roky to bolo náročné si niekoho normálneho nájsť, covid, karantény, lockdowny.. dobre vyzeráš, máš dobre roky, deťom už nemusíš riť utierať, do staroby ďaleko 😅 teraz sa ľudia v stále rozvádzajú, počkaj si na lepšieho parťáka.. a keď nič, tak za 10 rokov oslov tohto a už to bude jednoduchšie keď ti bude sem tam na prázdniny chodiť 10ročne decko ako nejaké bábätko, ne? 😅
@ives77 Ak bol taký hrdina, že sa ti to ani neráčil oznámiť, zrejme sa za tie dva roky vôbec nezmenil. Určite si myslel, aké úžasné bude byť bez záväzkov a teraz od nich znova iba uteká. Podľa mňa bude najlepšie, keď mu popraješ všetko dobré a veľa šťastia s novou rodinou a nájdeš si niekoho, kto je menej zbabelý a nepríde za tebou iba vtedy, keď bude hľadať únik.
ty si si nenašla, tvoj ex veru nezaháľal...
ja by som s ním zostala max. kamarátka, isto nie žiadny vzťah...
No len aby si este aj ty neostala tehotna…🙈
ja sa ti cudujem, ze sa nad tym vobec este zamyslas...dvakrat do tej istej rieky nevstupis a duplom nie, ak mate za sebou rozvod
Spomen si kvoli comu si sa rozviedla
este je cas vratit sa z kratsej cesty a pomoct tym viacerym ;)
chlapa si najdes vzdy, dva roky byt sama nieje vobec dlha doba, s tymto ste to raz skoncili z nejakeho dovodu uz to nechaj tak a pockaj si na nieco nove a on ma teraz zavazok ktory ho potrebuje tak nech sa stara
charakter, čo si budeme hovoriť 👍 on má nejakú paniku z bábätiek či je len taký chrapúň, slaboch a zbabelec, že uteká od zodpovednosti voči rodine, žene a svojmu potomkovi? žena, ty si tu tá hrdinka, ty si to dala! taký prívesok ako on nepotrebuješ, máš na lepšieho...
@ives77 tiez mysli ,ze tomu druhemu dietatu asi bude nieco platit pripadne sa stretavat..
.nechcem si predstavit ako ta to bude zranovat a takisto aby ta nakoniec nezneuzival finamcne alebo inak.kludne ostante v kontakte ale nedaj mu pocit istoty aspon kym sa neukaze ze to mysli d9bre a vazne s vami
To vyzerá na super partnera, čo sa snaží prísť do vzťahu s nie malými tajnosťami. Viac by som nad tým asi ani nerozmýšľala. Nie je naňho spoľah, nedá sa mu veriť, plus dôvody rozvodu. Kamošmi byť môžete, ale vzťah by som začala s niekým iným nanovo.
Tak ako ok, celý čas vás to k sebe ťahalo ale aj tak sa vyspal s inou a spravil jej dieťa? No už by som sa vykašlala na to.
Prepac, ale tu niet co robit.
Chlap s ktorym si sa rozviedla caka dieta s kolegynou o ktorej ti ani nepovedal. Si sa to dozvedela az potom ako sa stala TA vec. Tu uz radsej netreba nic robit.
Prepac, musim to napisat. Nebud naivna
On bol tak blbý, že behom niekoľkorazového sexu nevedel použiť kondóm a urobil si s náhodnou známosťou hneď dieťa??? No určite by som mu išla prať košele a variť, mohol byť čakať mladý pán... Nech si zje to, čo si navaril.
Ty si sa konečne po pár rokoch od neho odstrihla, načo si teraz zbytočne komplikuje situáciu? Dvakrát do toho istého hovna nevstúpiš.
Hmmm nechcela by som byť veru v tvojej koži, no stane sa. Ako tu nie je podľa mňa správna odpoveď či áno alebo nie, keďže všetko ukáže len čas
Asi mu len zagratulovať a ísť ďalej bez neho 😐
veľmi kuriózna situácia. nečakala by som že toto je reálne možné.
čo ti poviem.. lobzoval by medzi vami dvomi. toto chceš? podľa mňa si sa s ním pre niečo rozviedla. a nehovor mi že si na tom tak zle, aby si sa musela vracať do minulosti len preto, aby si niekoho mala. Začni odznova, s niekym novým, túto stranu knihy už otoč (s tvojim ex)... držím palce, váž si samu seba ♥
@ives77 Ze ste si to maximalne skomplikovali...