Čo by ste robili v mojej situácii?

10. jan 2022

Ahojte žienky.chcem sa spýtať len na vaše názory ako by ste reagovali a čo by ste robili v mojej situácii.poprosim tie,ktoré potrebujú rypat,nech ani nekomentujú.chcem len vaše názory🙂.sme s priateľom vyše dvoch rokov,máme krásnu dcérku.(poznáme sa od zakladky)obaja máme 32 rokov.moj priateľ ma kamaráta,s ktorým robí už dlhšie,no v poslednom čase je s ním neustále(vyše 12 hodín denne)aj keď nemusí lebo mu skoro nič za jeho prácu ani za čas ktorý v nej stravi nedáva skoro žiadne prachy.v piatok sa stala taká vec.moj syn oslavoval narodeniny,prišiel k nám aj priateľov brat s priateľkou tak som mu napísala aby vedel,že sú tu.(väčšinou sa v takom prípade ponáhľa domov).neodpísal len potom mi volal že sa zdrží ešte" chvíľu"lebo nemá odvoz..tak ja že ok.okolo 11 som mu písala že som už unavena nech príde domov.napisal že dopiju piva a pôjde dom.ráno som vstala a on nikde😲písala som jeho máme či spí u nich..až potom mi napísal že za chvíľu je doma.z chvíľky bolo 12 hodín obed.prisiel domov s tým že on píl s kamarátmi a zaspal tam u nich.ze nič zle neurobil..tak som začala rýpať že to nie je okay.on hneď útokom naspäť že nič zle neurobil že na čo to riešim.hadame sa už dva dni,kvôli tomu.lebo on stále trvdi že je to v poriadku ak nepríde domov že bol len s nimi tam.(takéto sa už pár krát stalo nie je to prvý krát).mňa neskutočne trapi, ako sa pri rozhovore ku mne zachoval ako mi ponadaval.neda sa s ním ani rozprávať o tom,hneď je na mňa nervozny.(nevera v tom nie je).podľa vás je normálne že muz príde na druhý deň domov o 12 a tvári sa že
sa nič nedeje a ešte mi nadáva že som sprostá ak vôbec toto riešim?ďakujem vám za názory🙂.

sa nič nedeje? sa nič nestalo?

anjelicek26
10. jan 2022

Vedel, ze na neho doma cakas a on siel pit s kamaratom a nahodou tam prespal? "sprosta" by si bola, keby sa ti toto zdalo normalne...

autor
10. jan 2022

@anjelicek26 veď to..a ani mi nevravel "o takejto akcii"..on si myslí,že nič neurobil..že má nepodvadza tak si môže robiť čo chce.berie to ako keby som ho obmedzovala na slobode..čo si myslím že voľnosti má dosť chodí na ryby..za kamaratmi..takže má svoje miesta kde môže "vypnúť".

pribinak
10. jan 2022

Pokial je to jednorazová záležitosť, tak by som z toho vedu nerobila

autor
10. jan 2022

@pribinak stalo sa to už pár krát.nie je to prvý krát..ale ďakujem za odpoveď

rachel36a
10. jan 2022

No podla mna v tom nie je kamarat ale milenka...inak by normalny chlap prisiel domov ked dieta oslavuje narodeniny

savoya
10. jan 2022

No ja si myslim ,ze ti je neverny a kamarat je len zamienka.

anjelicek26
10. jan 2022

@savoya alebo neverny s kamaratom, moznosti je az az...

3petka
10. jan 2022

Ja osobne si tiež myslím že tam bude nevera. Však prečo by hneď do teba skákal, cíti strašnú vinu a nevie ako reagovať aby to gneprasklo

autor
10. jan 2022

@anjelicek26 toto asi najskôr😁...baby nemyslím si že to bude nevera..on je strašný sebec občas a nemyslí na to aké môžem mať pocity z takýchto veci..uvedomí si že to nie je dobre,ale aj to že nič "zle"nespravil.nevera to určite nie je..on si len chce dokázať že je niekde na vrchu niečoho a nikto mu nebude hovoriť " čo má robiť"...netuším prečo keď ja mu ozaj nič nezakazujem.

viera
10. jan 2022

Nechcem byt sprosta🙂ale neni gay?....Poznam par chlapov co sa skryvaju za rodinami a su gayovia....A zeny o tom nevedeli a potom ked to prasklo len oci otvarali...Ja tiez si myslim, ze tam je nevera...Ty si podla mna len nahovaras, ze je ok...Lebo toto spravanie nie je ok...Alebo nechces ani pomysliet nato, ze by ti bol neverny...

deti95060810
10. jan 2022

ja tam vidím skôr neveru...😉

iwanka222
10. jan 2022

Jeho spravanie nie je normalne. Moj to urobil raz a ked prisiel domov som mu povedala ze cez den ked ma volno nech si ide vonku ale po nociach mi s kamaratmi behat nebude. Povedala som mu ze este raz mi v noci nepride domov a ked uz sa konecne objavi najde svoje veci zbalene pred domom a ze sa moze prestahovat potom tam kde bol celu noc. Nastastie pochopil.

lucia851
10. jan 2022

Tak ja by som od neho okamžite odišla

autor
10. jan 2022

@viera neviem o tom že by bol gay😁snáď nie..ja viem ,že to nie je ok celá táto situácia.ono to ju nho funguje tak že si potrebuje stále niečo dokazovat.a odkedy sa zase baví s ním tak je ako vymenený.vcera som sa ho pytala,že dokedy to ešte bude tam robiť..tak nevedel povedať..že ešte dlho.tak som mu pekne povedala,že on z toho nemá skoro žiadne peniaze tak tam nemusí zostávať tak dlho ako jeho kamarát ktorý z toho má ozja krásne peniaze..a už bol oheň na streche,že čo s aha starám koľko má jeho kamarát z toho peňazí...strašne si ho bráni a pri Tom som nepovedala nič zle,len pravdu

lintu
10. jan 2022

Nooo mohol by mať už trochu pousporiadané priority. Ak o oslave vedel, mal sa prísť ukázať. A druhá vec, keď už nič iné, stačilo by hovoriť aspoň pravdu. Načo ti hovorí jedno, keď potom urobí aj tak iné? Zodpovednosť, spoľahlivosť proste nula bodov. Toto sa v partnerskom vzťahu nerobí.
Inak keď si začala písať o tom nekonečnom čase s kamarátom, tiež mi ako prvé napadlo, čo tak tí dvaja spolu asi robia.

cyberk
10. jan 2022

nema k tebe respekt a syn mu je ukradnuty, ber nohy na plecia, pokym si nespravite omylom dalsie dieta 🤐

autor
10. jan 2022

@lintu on je vo všetkom veľmi ľahko vážny..všetko mu je jedno..nejako bude..takto prechádza celým životom.vsetko čo treba riešim vždy ja.

anjelicek26
10. jan 2022

Uprimne toto je fakt partner do zivota :( Bez ohladu na to, ci ta podvadza alebo nie (co predpokladam, ze bohuzial ano) tak muz, na ktoreho sa neviem spolahnut, 12h denne je mimo a teda ani poriadne zamestnanie to teda nie je podla toho co pises a potom sa este ide flakat a prijde druhy den...toto je otec rodiny, tvoja opora, s nim chces stravit zvysok zivota? Je to ako keby si si doma nastahovala nezreleho pubertiaka, ktory ti este vynada a zduje sa, ked po nom chces normalne vysvetlenie.

autor
10. jan 2022

@cyberk najhoršie je na tom,že všetkým na okolo chce vyhoviet a moje pocity sú mu ukradnuté.ked som sa ho spýtala že kto mu je prednejsi ..odpovedal že jasne,že my..a tak som sa ho spytala,.prečo teda neprišiel domov..on,že lebo som tam chcel zostať😁ťažko sa s ním rozpráva o dôležitých veciach..je veľmi zvláštne ale má názory a ako reaguje

autor
10. jan 2022

@anjelicek26 bohužiaľ presne tak mi to pripadá😞môj 16 ročný syn v niektorých situáciách rozmýšľa lepšie ako on..a to ma strašne mrzí..neviem ako to bude pokračovať,ale trápiť sa určite nechcem..uz som sa trápila 14 rokov predtym

amelie2017
10. jan 2022

Nemyslim si, ze v tom je nevera. Jednoducho nevyspely jedinec, ktory si este nemal zakladat rodinu. Keby po nej uz tuzil, taketo uniky by nerobil. Radsej travi cas mimo domu aj zadarmo, len aby nemusel byt doma, starat sa o dieta, byt s tebou. Podla mna ta uz ani nemiluje, nema voci tebe ziadnu uctu, chyba respekt voci partnerke, matke svojho dietata. Neviem ci by som dokazala pokracovat v tomto akoze vztahu.

autor
10. jan 2022

@amelie2017 presne takto to vidím ja a presne takto to aj je..už som to s ním aj riešila..ale keďže nevie prejavovať city tak to je o to ťažšie..aj keď povie že nás ľúbi že sme pre neho najdôležitejšie na svete..tak to tak necítim..keď som bola v 9 mes.tesne pred porodom tak mi povedal že on už neplánoval ďalšie dieťa a chcel si užívať život so mnou..že nie je pripravený..ja som ho nenutila zostávať so mnou..dala som mu na výber ak sa na to necíti nech odíde..

lintu
10. jan 2022

Šup s ním do vedľajšej diskusie na lekciu k zorovi 😅
Ale tak pokým si takto žije celý život, všetko mu vychádza a prechádza, niet sa ani veľmi čo diviť, že tvoj postoj má za problém. Aj keď to rozpráva, neváži si vás. Možno by bolo lepšie dať na jeho činy, ako čo nakecá. Síce používate rovnaké slová, no pre každého znamenajú zjavne niečo iné.

autor
10. jan 2022

@lintu trápi ma to aj kvôli tomu,že už jedno dieťa má a vie čo to je keď o nho "príde" keď sa vzťah rozpadne..a aj tak si ide stále svoje že všetko je ok

makova333
10. jan 2022

No zjavne ma k tebe tolko empatie a lasky ako ku kocke mydla. A je uplne jedno ci ma milenku, ci je gay, narcis alebo len chmulo. Najdolezitejsia otazka je, co s tym spravis.

drobcek17
10. jan 2022

Autorka, moja kamoška chodila s chalanom ktorý sa správal podobne ako vás priateľ. Tiež sme si mysleli že ju podvádza, nakoniec sa ukázalo že bral drogy, a mnohokrát sa tak doriadil že radšej ostal spať u kamaráta. Chodili spolu dlhú dobu, kamoške sme v dobrom závideli akého super priateľa má, až kým sa nezačal meniť, pod vplyvom návykových látok 😔

amelie2017
10. jan 2022

Ak by ste boli pre neho najdolezitejsie na svete, takto by sa nespraval. Ja nemam nic proti tomu, aby mal muz kamaratov, kludne nech s nimi ide na tyzdnovu lyzovacku, rybacku, nech tam ostane spat, ked niektori z nich oslavuje narodeniny (byvame od nich 60km), ale aby som o tom vedela. Keby mi niekedy povedal, ze pride domov o 1. a pride na druhy den, tak sa tam rovno moze vratit. Mame deti, ja potrebujem vediet, kedy kde je, ci sa na neho tu noc mozem spolahnut, alebo mat pre istotu niekoho na telefone a pod. Ono je to mozno hlupost, ale ked ide prec, tak jednoducho svokra vie, ze keby cosi, pride k detom/dietatu a kamoska, ze by ma napr. zaviezla do nemocnice. Taketo nevyzrete spravanie by som naozaj netolerovala. Nie aby mi pritom este nadaval do sprostych. Neprid jednu noc domov ty a uvidis, ako sa bude spravat.

autor
10. jan 2022

@drobcek17 tak to mi je ľúto..

autor
10. jan 2022

@amelie2017 presne..ja si tiež myslím že to nie je normálne správanie..a áno potrebujem sa na neho spoľahnúť,veď sme v spoločnej domácnosti..žijeme spolu..ja to všetko takto aj vnímam..len on nie,aj keď som mu povedala že kvôli malej nemusí s nami zostávať ...zvládla som to s dvomi chalanmi v puberte po rozvode zvládnem aj s malou

tosomja
10. jan 2022

Tak potom načo chceš naše názory keď máš svoju pravdu? Ja by som ruku do ohňa za neho nedala, keď ti ani neodpísal až ráno. A este nervózny keď to chceš riešiť. Mal sklopiť uši a ospravedlniť sa, nie ešte vyskakovať že zvelicujes a nič sa nedeje. Ja by som mu neverila.