Ahojte, mám 22 rokov, a 8 mesačnú dcéru.
S Ex priateľom sme boli 6 rokov , rozišla som sa s ním v Januári
Keď mala malá 3 mesiace, ten vzah už nebol asi nič moc ..
Pred tým ešte tam boli často hádky a raz som stretla takého chalana dali sne si kontakt a začali sme si písať, potom sme išli von prechádzka a zavolal ma k sebe na kávu, a mali sme pomer
A ja som s ním otehotnela on ma nechal tak samozrejme bol doktor a kurevnik a ešte k tomu som sa dozvedela ze aj fetuje tak som rada ze to tak skončilo že sme neostali spolu.Ex
Priateľovi než sa toto sa zomrela babka s ktorou mal veľmi dobrý vzah , týždeň po pohrebe ked ma najviac potreboval som mu urobila toto.. on sa to dozvedel a potom som zistila že som tehotná tak som povedala ze to je jeho dcéra , všetko vychádzalo..
Tak sa to unormalnilo, odpustil mi kvôli malej tak som si myslela že všetko bude v poriadku hádky prestali a unormalnilo sa to všetko. Mala som rizikový pôrod bola som mesiac v nemocnici on každý deň chodil za mnou podporoval ma staral sa o mna a všetko..nosil mi čo potrebujem , unavený po robote chodil za mnou.
Keď sa narodila malá ex priateľ mi navrhol že pôjdeme spolu bývať , rodičia že mám zatiaľ ostať u nich že mi pomôžu a tak ..
S ex priateľom sme prvé súhlasili že teda aspoň na mesiac dva a potom pôjdeme do vlastného.
Potom začali nezhody , ex priateľ unavený z roboty čo končil o večer chodil za mnou a malou , bývali sme od seba 40 KM a tak musel cestovat aby nas aspoň na hodinu videl niekedy chodil aj. V noci domov alebo ostal u nás prespať a ráno išiel do roboty s tým že maku noci prebalil nakrmil aby som mohla sa vyspať aj rodičia.
Už bol neskôr z toho nervózny že musí cestovat unavený a potom zas domov ..Tak on že nech sa prestahujeme už aby nemusel cestovať a mohol byť s nami viac.
Samozrejme rodičom sa to nepáčilo že chceme odísť, tak sa začali hádať a raz ked priateľ odchádzal tak mu otec povedal že zajtra nech ostane doma že chcú mať svoje súkromie, priateľa to nahnevalo a už neprišiel tak sa to začalo zhoršovať, malú o už videl iba na prechádzkach a keď som mu poslala fotky alebo video.
Keď to otec povedal tak ho bolel zub ,priateľ povedalže mal to povedať normálne že ho boli zub a chce sa vyspať a nie že chcú mať súkromie mal mu to iba povedať normálne to ho nahnevalo že to tak blbo povedal.
Tak on bol nahnevaný že nemôže vídať malú potom,a v marci som si na internete začala písať so starým známym, išli sme von
A neviem ako ale dalo sme sa prvý deň dokopy , znova som sa zamilovala a všetko bolo super..on je síce mladší o 2 roky a o rok bude maturovať..sme spolu už 2mesiace a všetko zatiaľ funguje super, malu ešte nevidel ale povedal že ju berie ako svoju a vie o tom že som ex priateľa podviedla a že mala neni jeho..Ale neviem co mám robiť hovorí sa o terajšom priateľovi že mal samé mladšie baby a že je to kurevnik a klamár ,no na mňa je zatiaľ v pohode ..iba sa mi zdalo čudné že sme boli druhý krát vonku a on ma obchytkával..no neviem ked je tak mladý či sa chce usadiť ako mi hovorí a že budeme mať rodinu s neviem čo, každý mi hovorí skoro že nam to dlho nevydrží že on je mladý chce si užívať a nie mať ešte dieťa cudzie k tomu..ešte nevie ake je to byť pri malej papať hej dať venovať sa jej to nebude už len ja a on ale aj dieťa a neviem ako sa k tomu neskôr postavi, nechcem sa sklamať..
A este pred tým ako som sa dala do kopy s týmto tak s bývalým sme to skúšali urovnať kvôli malej..teraz sa dozvedel nedávno že mala neni jeho , síce bol z toho smutný ale povedal že on ju miluje ako svoju a že nedovoli aby nam ublížil niekto.. neviem čo mam robit terajšieho milujem, ale ak vidím že ako ho to ničí bývalého a že malu už ani nevida nič ale pýta sa na nu píše mi aj keď som mu povedala aby ma nekontakt9val tak raz či dva krst mi napíše alebo zavolá a opýta sa či ma všetko ako sa má a tak.
Prosím, poraďte mi čo by ste robili vy ?
A rodičia nevedia čo sa stalo že som mala pomer s iným..
Ty si vlastne dobre dievca, len picu mas nezbednu 🙈 A rozum si vzal dovolenku uz pred par rokmi....
@ruzasipova zabila si a ja uz sa ani nadychnut od smiechu neviem 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Udelujem ti rad TOP koment 👸🥇🏅🏅🏅🏆
pravý otec vie, ze ma dieta? a si si ista kto je vlastne otec?
@ruzasipova 👌😅😂😂😂😂😂😂😂 tento bol dobrý ..skoro som si dieťa zobudila ale ďakujem za rozveselenie 👌
@ruzasipova
@jaass baby, nemôžešm z vás, skoro som kávou monitor oprskala 🙂
@maminkasisa veď to, že kto je otec 😎
@ruzasipova 😀😀😝
@maminkasisa áno vie a nezaujíma sa o neho..A áno som
@sara1789 ty si už sem tvoj problém písala pred určitým časom. Uprac si v svojej hlave najprv a daj pokoj chlapom a venuj sa dieťatu, lebo zachvílu budeš mať detí ako smetí a nebudeš vedieť ani s kým. A kto sa bude starať o dieťa? To ťa akosti nezaujíma, teba zaujíma len komu otrčíš p...
ľutujem tvojho ex...najskôr mu natáraš že je to jeho decko, potom sa dozvie že nie....
teba neľutujem vôbec... čo si si navarila to máš.... 😉
@sara1789 omg - v prvom rade si mala davat v skole viacej pozor ( nepisem o hrubkach, ale o bodkach, ciarkach) --- je to tak strasne neprehladne, ze som urcite vacsinu pochopila inak, ako si chcela napisat.
Ale k teme -- fakt preboha nesexuj s kazdym, koho stretnes. Kde mas hrdost?? Chlapi si ta prehadzuju ako handru a tebe to evidentne ani nevadi 🙈🤷♀️
Vyser sa na vsetkych "potencionalnych tatkov" a zameraj sa na svoju dceru.
@sara1789 pocuj a ty mas dceru, ci syna??? Raz pises tak, raz tak 🤷♀️🙈🤣
@sara1789 prestaň riešiť sprostosti, uprac si vo svojom živote, dieťa nech má otca v RL, výživné potvrdené súdom, toto, čo opisuješ dnes je, zajtra nemusí byť, nelez do postele každému, koho stretneš a keď už, tak sa chráň, lebo sa budeš celý život potácať od jedného chlapa k druhému. A prezradím ti tajomstvo, nie s každým chlapom, s ktorým pár rokov si, musíš mať nutne aj dieťa.
@veronikaszabova téma je zrejme vymyslená, pubertiakom skončilo vyučovanie a nudia sa
@daganov tiez myslim, lebo pochybujem, zeby si matka plietla pohlavie svojho dietata
@sara1789 tak preco menis pohlavie dietata?
@ruzasipova nie nezbednu ale nenazranu
@sara1789 aj mi odpises...?? 🤷♀️
@ruzasipova no po p*ci front 🤣 napis ešte niečo pekne 👍
Prečo v kuse riešiš chlapov? Postaraj sa v prvom rade o dcérku a hlavne jej buď vzornou matkou, lebo dopadne veľmi zle ak pôjde v tvojich koľajoch. Na chlapov máš ešte času, alebo si myslíš že ti niečo uniká? A hlavne nespi s nimi hneď na prvom rande bez ochrany. Byť tvojim rodičom, tak....
@sara1789 stratila som sa v tom, sorry. Ale ja by som sa hlavne zamerala na dieťa a na všetkých chlapov sa vykašlala. Výživné máš ako poriešené?