Čo by ste robili, keby strašne vybuchnete a vaši rodinní príslušníci všetko počujú?

19. dec 2023

Co by ste robili, keby strašne vybuchnete a vaši rodinný príslušníci všetko počujú?
Predstavte si situáciu, že niekto z rodiny vášho manžela (nie svokra) má na vás a vaše deti divne poznámky. Divne, urazajuce, podpichujuce, znevazujuce a nesmierne Vám to vadí avšak ste ticho pre pokoj v rodine. Ale raz sa stane situácia, kedy váš pohár pretečie a urobíte takú strašnú scénu (najhoršie že ani nie priamo do očí tomu človeku - v tom čase sa nachádzate na dvoch rozličných poschodiach - takže je všetko pocut) a tuto scénu nasmerujete na manžela, ktorý sa vás opätovne nezastal a vám teda rupli nervy jak nikdy. Ja sa s tým do dnešného dňa neviem zmieriť. Hanbím sa jak pes keď musím byť v blízkosti toho človeka(nakoľko môj výstup počul) a dotyčný človek je taktiež odmerany , samozrejme poznámky ma stále. Najviac ma štve ze som nedokázala hneď povedať ze si správanie toho človeka nezelam a nechala som to zájsť tak ďaleko že som jačala ako zmyslov zbavená
Ako by ste sa ďalej správali pri spoločných návštevách?

hanelka1
19. dec 2023

Úplne normálne by som sa správala. No a čo? Rypala? Rypala. Aká je ona pani, tak aj ja tak isto. 😉

pribinak
19. dec 2023

Svokor rýpal?

Si tiež len človek z masa a kosti….no tak Ti rupli nervy
Svet sa toci ďalej

h2
19. dec 2023

Keď si napísala "predstavte si situáciu", začala som si ju predstavovať. Skončila som pri "v tom čase sa nachádzate na dvoch rozličných poschodiach". 🤔😁

minenkak
19. dec 2023

Vždy si stojím za tým čo poviem,ak si myslím,že som prestrelila ospravedlním sa,ale ja by som po mužovi nekricala,že si ma nezastal,som svojpravna a aj mám ústa,vždy si sama seba zastane.V tomto prípade by som sa hanbila ,že si muž odniesol niečo čo nie je jeho chyba

andrea_82
19. dec 2023

Hanbila by som sa iba vtedy, ak by som nemala pravdu, alebo by som si to uz nemyslela. Ano, vybuchla si, to sa stane kazdemu. Nabuduce by som nakricala rovno na dotycneho.

januska12323
19. dec 2023

Takže si na kričala na muža aj keď za tvoj výstup môže iná osoba, tá osoba to počula a tebe je trápne? Dobre rozumiem?
Nemalo by byť trápne tej osobe, že stále rype?

autor
19. dec 2023

@h2 chápem, že je to možno nezrozumiteľné. V tom čase, keď som tak vyletela, som bola ja na poschodí vrchnom a tá osoba, ktorej to bolo adresované bola na spodnom poschodí. Takže všetko počula a vlastne som nič nesmerovala priamo jej ale svojmu mužovi.

juliacenc
19. dec 2023

Bola to svagrina? No a … sak ne vie a nech sa hanbi ty si dobre zrobila co je vela to je vela nenechas urazat seba a uz vobec nie svoje deti. A samozrejme typicky chlap sa nevie nikdy zastat manzelky… maximalne tak mamicky

autor
19. dec 2023

@minenkak hmm pravda určite. Ale viete, on ma k nej taky postoj že povie ze "je to pi..." a tam to u neho konci. Veľmi ma trápi, že ma sprosté poznámky najmä na naše deti ale on to nerieši, jemu je to jedno. Pritom je veľmi autoritatívny, od nikoho by sa nikdy nenechal zhodiť. Ale svoje deti si od nej kľudne dovolí zhadzovať (aj keď sú ešte malé a nerozumejú tomu)

hanelka1
19. dec 2023

Tak sa hovorí,že kto počúva, na seba počúva. Aspoň vie,že sa nemá starať a ty jej to nemusíš do očí povedať 😉

autor
19. dec 2023

@januska12323 ona to tak nepovažuje, ze by rypala. Tam si všetci na ňu zvykli aj na jej chovanie a asi si myslia, že si aj ja zvyknem .

minenkak
19. dec 2023

No ak je to jeho sestra a vie ,že je piča,možno jej má už dosť a vie, že aj tak je blbá a nepohne s ňou a ak ti vadí nestretavaj sa s ňou a nadaj je priamo do očí a máš vybavené

zmrzlinka2021
19. dec 2023

Tvoj muž je schopný povedať na ženu že je pica?

Tak to je on dobrá stoka. Takto chlap klesne pod nulu.

h2
19. dec 2023

Ja viem, že to bolo myslené tak, že ty na jednom a tá osoba na druhom. Ale prišlo mi to v tej chvíli také vtipné. Sorry, ak to bola nevhodná poznámka.

minenkak
19. dec 2023

@zmrzlinka2021 ty si nikdy na žiadneho chlapa mrzko nepovedala alebo si v hlave nepomyslela

mclissa
19. dec 2023

Ja by som to dotycnej osobe este povedala do oci. Keby nahodou zle pocula.

zmrzlinka2021
19. dec 2023

@minenkak žiaľ áno, ale muž smerom k žene, tam proste som na to citlivá. Som z nefunkčnej rodiny, a som na mnohé veci veľmi citlivá.

autor
19. dec 2023

@mclissa ved to ma štve. Že na to nemám gule. Cítim sa kvôli tomu neskutocne menejcenne a ešte k tomu brutálne trápne lebo keby tak počujem ja niekoho zjapat, ako som vtedy zjapala ja tak si pomyslím o tom človeku také veci, ktoré už nikdy nič a nikto nezmení....

autor
19. dec 2023

@zmrzlinka2021 áno a chvalabohu za to, že aspoň toto malo povedal inak by som si myslela, že som si úplného vola bez zdravého úsudku zobrala.

autor
19. dec 2023

@h2 vôbec nie, v pohode..

grof_monte_christo
19. dec 2023

A táto osoba doteraz o tom nevedela, že ju nemáš v láske? Dozvedela sa to až teraz pri tomto výstupe? No tak už je v obraze a nič s tým nespravis. Kde je vlastne problém? Chces sa jej za to ospravedlniť?

minenkak
19. dec 2023

@zmrzlinka2021 muž a žena sú stále len ľudia a ak je niekto hovädo,je jedno či je žena alebo chlap

autor
19. dec 2023

@grof_monte_christo netuším naozaj. Nijako som jej neublizovala, vždy som sa snažila byť zdvorila. Po tom výstupe asi hodinu na to vyzerala jak keby onemela bolo vidno, že je z toho v prdeli takže jej asi veľa vecí vtedy docvaklo. Vôbec sa jej nechcem ospravedlniť. To je ten typ človeka, ktorému keď ukážete svoju slabosť posliape po vás...
Problém je v tom, ze sa s ňou musím stykat a neviem ako sa mam správať. Je to strasne falošné, strnule, keď sme v jednej miestnosti spolu. Neskutočne nepríjemné.....

ivangeline
19. dec 2023

Prekonala hanbu. A uz bez velkych emocii...rozpravala o tom verejne a uprimne.

poppy22
19. dec 2023

a ty sa hanbis preco?!?...skor sa jej mozno bojis-ako tvoj muz...tebe nema byt preco neprijemne,ani to prosim ta nedavaj najavo,lebo si bude mysliet, ze si to tak nemyslela...a pri dalsej rypavej poznamke povedz priamo aj pred ostatnymi rodinnymi prislusnikmi, ze ak v tom bude pokracovat,tak sa nebudes s nimi stykat,lebo ty ich neurazas, tak si nezelas aby si bola urazana ty alebo tvoje deti...musis byt silna.,.take tapy nechapu,alebo sa tvaria ze nechapu...a chapem, ze si kricala aj na muza-muz by mal byt ochrancom zeny a deti, obzvlast pred svojimi pribuznymi...no a co sa tyka tych stretnuti. normalne ju ignoruj-kym sa neospravedlni ona...a ked bude mat na margo toho vystupu poznamky-tak jej povedz priamo, co ti vadi a co uz dalej tolerovat nebudes...drzim ti palce...

lilyianka
19. dec 2023

Mne sa toto napr stalo. Ale bolo to tak,že mi nervy nerupli iba som mužovi povedala svoj názor na dané osoby, ktoré si stále zastával. Vtedy som ešte nevedela,že to počuli nakoľko nahlas to nebolo,my sme boli na poschodi a bolo to vraj počuť cez otvorené balkónové dvere do záhrady.
No ale u nás to gradovalo, až som dostala "pozehnanie" od muža,že s danou osobou si to môžem vybaviť. A to bolo ešte len hukot ( z mojej strany). Ale ako sa mi uľavilo.
Teraz je to už pár rokov,istú chvíľu sme spolu nekomunikovali,ale časom sa to utriaslo a teraz fungujeme normálne s dotycnou osobou.

dadka1997
19. dec 2023

Ospravedlň sa muzovi, sice mas svoje usta, ale ako spravny muz, si ta mal zastat ak niekto mal hlupe poznamky ... joooj ja som tiez raz tak vybuchla leno uz pohar pretiekol vsetko co mohol a zvladla som to 😃😃😃 ulavilo sa mi dala som to zo seba von a aj som povedala viac nez som chcela 😁

grof_monte_christo
19. dec 2023

A nechcete si to medzi sebou ešte vydiskutovať? Si písala, že po tomto výstupe onemela a veľa veci jej akoby docvaklo. Nemusíš sa jej pritom ospravedlňovat, len si ustáť svoj názor a vypočuť si, čo ti na to teraz povie. Možno sa vzduch trochu prečistí a bude to pre vás obe znesiteľnejšie. Horšie ako je to teraz, to už byť nemôže, či?

betulinka1
19. dec 2023

Keby som tu osobu stretla, tak by som sa jej spytala, ci je spokojna s tym, ze si jej spravanie odniesol tvoj muz. Urcite by som sa nehanbila ak by som kricala vo svojej domacnosti.

lenicka999
19. dec 2023

Nabudúce to povedz danej osobe priamo. Nevadí že si vybuchla, ale manžel by sa ťa mal zastať. My máme v manželovej rodine tiež jednu osobu ktorej nikto nemôže nič povedať a každý okolo nej chodí po špičkách len aby ju nenahnevali. Ale ona si môže kopnúť do koho chce. Až mi praskli nervy a povedala som jej (slušne) že mám na určitú tému iný názor a že nesúhlasím. Mňa sa manžel našťastie zastal.