Čo by ste očakávali od nového partnera?

miruska320
6. okt 2021

V živote každej z nás sa vyskytne niečo s čím zápasíme.Som 3 -nasobnou maminou,prvý vzťah nejako nevyšiel ,ex sa nepodiela na výchove detí nijakým spôsobom.Co by ste očakávali od nového partnera?Máme spolu 3 dieťatko,neviem ako sa mám správať ,pravidelne chce tráviť svoj čas ,ako bol zvyknuty

macekovam
6. okt 2021

@miruska320 a to je ako?

miruska320
autor
6. okt 2021

@macekovam 1-2 noci za týždeň,mimo domu

zuzap33
6. okt 2021

@miruska320 a to je kde? Niekde s partiou v krcme?

ivik4
6. okt 2021

Noci? To kde, s kym

miruska320
autor
6. okt 2021

@ivik4 s priateľmi, s ktorymi ich spája spoločný konicek

miruska320
autor
6. okt 2021

@zuzap33 ako kedy,chata,dnes u kamaráta doma

macekovam
6. okt 2021

@miruska320 a co je ten konicek?

miruska320
autor
6. okt 2021

@macekovam polovacka

deti95060810
6. okt 2021

u mňa by to neprešlo ani náhodou....na potulovanie sa s partiou môže úplne zabudnúť. ja môjmu ohundrem aj pivo na ktoré sa zastaví v obchode - to mešká max. 10 min.

deti95060810
6. okt 2021

@miruska320 ale však poľovačku nemá každý deň.... inak ti pomáha a či si na všetko sama....

macekovam
6. okt 2021

@miruska320 ja si nemyslim ze by mal mat nejake okovy... ved zalubu mal aj predtym nie? zivotom s tebou jeho ,, svet,, nekonci.. Nebud papucaa.pokial sa neopija sa to da vydrzat .. nie? ked budu deti vacsie pojde aj snimi🙂

sense
6. okt 2021

Očakávam ze nebude ako môj ex... Ale.. Nevadilo by mi keby si občas výrazu alebo ide kľudne aj na noc preč kvôli hobby ale nie pravidelne každý týždeň a už vôbec nie ak by tým mal trpet nás vzťah. Nemám síce s partnerom spoločne dieťa a chodí na 2-3dni preč tak raz za dva mesiace k rodičom alebo 2x do roka k. Otcovi. A vzhľadom na diaľku to na otočku nemá význam, a v zime tak raz za zimu s kolegami na lyžovačku na dva dni, s tým ze niekde pre spia... Ale rovnako to robím aj ja...

kitycat
6. okt 2021

Mas 2 deti z predosleho vztahu, teraz 3tie s novym priatelom, pri ktorom nevies ako sa nas chovat? Tazko povedat lebo ani nevieme ako dlho si s tym poslednym co potrebuje 2 dni niekde bez partnerky s detmi zakalit, ci co..

miruska320
autor
6. okt 2021

@macekovam áno presne toto podporujem,veď každý musíme alebo mali by sme mať svoj konicek

vilma7
6. okt 2021

No neviem prečo nad tým rozmýšľaš teraz, keď už je dieťa na svete. Asi si to mala zatrhnut hneď na začiatku teraz už podľa mňa neuspeješ.
Tolerovala by som raz mesačne poľovačku, raz za čas (pol roka? ) Chata s kamarátmi s tým že na oplátku by som mala samozrejme tiež svoj čas na svoj program.

janeninka
6. okt 2021

@miruska320 mne by chybal..

miruska320
autor
6. okt 2021

@janeninka aj mne chyba,veľmi♥️❤️

desore
6. okt 2021

@miruska320 Chapem ako sa citis, ale bud rada, ze si nasla muza, ktory sa stara o 2 deti ineho chlapa. Bohuzial vychova malickych deti, 0-3 roky, je viacmenej na matkinych pleciach. Je vasnivy polovnik a vekom bude este vacsi.
Ako sa mas spravat? Ak ho budes drzat pod papucou, znicis vztah a zostanes sama na 3 deti. Budes vyzerat ako vyzmykany citron, ci fyzicky a aj mentalne.
Ak mu "povolis" konicek, bude spokojny a skus hladat nieco, kde budete travit cas ako par, popripade hodka-dve s kamaratkami.

desore
6. okt 2021

@deti95060810 Teba tiez manzel takto obmedzuje?

miruska320
autor
6. okt 2021

@desore nie ,jasné ,že nie,má priestor pre.svoje hobby

elizabet173
6. okt 2021

@miruska320 mne osobne by to vadilo, neprekáža mi, ak má muž koníčky a trávi časť svojho voľného času s priateľmi, naopak, vadilo by mi, keby žiadne koníčky nemal a mala som ho stále za zadkom, lebo aj ja chcem mať priestor pre svoje koníčky a priateľov. Ale toto mi príde veľa, ty zrejme nemáš zďaleka toľko času pre seba, či? Okrem toho, ak spojil svoj život s tebou a máte spolu dieťa, nerozumiem, prečo je v noci u kamaráta, alebo na chate. Možno je inak úžasný otec a partner, stará sa, zaujíma, no ako som písala, ja by som takého partnera nechcela.

marsmykkok
6. okt 2021

@miruska320 priatelia nemajú rodiny? Koľko má rokov?

miruska320
autor
6. okt 2021

@marsmykkok 40 ...môj drahý má prvé dieťatko,učí sa či je zodpovednosť.. vsetci známi majú deticky,rodiny

apolka77
6. okt 2021

@miruska320 tak keď už s ním máš 3tie dieťa asi až tak nový partner nebude. Túto otázku že čo od nového partnera očakávas trebalo asi vyriešiť pred tým než si s ním šla do vzťahu a než si otehotnela...nie je teraz už neskoro? Pýtať sa?
Ako mne by určite vadilo aby 1-2 x v týždni bol mimo....nepoviem mesačne ale každý týždeň??? To mi pripadá že si šla do vzťahu s niekým koho nepoznáš a on sa nechce postaviť zodpovedne ku všetkému ....môj názor...

miruska320
autor
6. okt 2021

@apolka77 ešte raz mám 2 deti z prvého vzťahu

janeninka
6. okt 2021

@miruska320 a ako on na to reaguje ked mu povieš ze by si s nim chcela byt viac, resp mat aj ty pre seba viac casu?

apolka77
6. okt 2021

@miruska320 to som pochopila,,,práve preto si mala pred tretím tehotenstvom s novým partnerom si ujasniť ako to bude, ako budete "gazdovat"...a nie že mladý panko sa zdekuje na 2dni bohvie kde a užíva si akoby nemal záväzky....

miruska320
autor
6. okt 2021

@miruska320 áno z prvého vzťahu mám 2 deti ,dlho som váhala ,či vôbec ešte pôjdem do nejakého vzťahu.Po 7 rokoch som išla do vzťahu nového,máme bábätko,všetko by bolo fajn,až na to ,že ja už vôbec nemám čas na nič a terajší partner chce naspäť svoj čas Ako matka už viem ,čo sú rodičovské povinnosti ale čo teraz? Tlačiť?Či dať tomu čas?

apolka77
6. okt 2021

@miruska320 mňa skôr udivuje názov "nového partnera"...nového partnera si predstavujem že s ním randím 2-3mesiace a nie že s ním už mám dieťa ..a potom sa pýtam ..btw.ako staré je to najmladšie?
Asi chces vedieť čo je to normálne že odchádza...podľa mňa nie ak to tebe nevyhovuje...ak by si stým bola o k tak je to v poriadku,ale evidentne spokojná nie si.

miruska320
autor
6. okt 2021

@janeninka tak áno ,trávi doma viac času ako bol predtým zvyknuty