Cítiť sa milovaná

18. apr 2022

Baby môžete mi povedať aký je pocit byť milovaná alebo sa cítiť ako milovaná?Mala som priateľov pred terajším vzťahom ktorý trvá 3 r.Na kamoškynu otázku,,Či sa cítim byť milovaná ?Som nevedela odpovedať pretože ani riadne nechápem ten pojem 🙄🤔 Priateľ mi povedal že sa necíti byť milovaný a ja neviem čo s tým.Pred ním som mala krátkodobé vzťahy a s týmto som začala takpovediac z nudy,zo samoty, ale priateľa mám rada ,zvykla som si naňho a mám pocit že mu vadí asi to že sa tak necíti byť milovaný 🤔Sex mávame ani sa moc nehadame tak neviem čo spraviť

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkamatka7
18. apr 2022

Je rozdiel milovať a byť milovaný. Ten prvý asi poznáš. A ten druhý je pocit,že nie si sama, že je niekto pri Tebe, komu na Tebe záleží, môže mať rôzne prejavy. Ak očakáva to, čo nedostáva, môže mať pocit, že nie je milovaný. Napriek tomu, že dostáva lásku v inej podobe, pôsobí to, akoby si to nevážil a nezáležalo mu na tom. Záleží mu teda na inom prejave lásky, aby cítil, že je milovaný.

evita_g
18. apr 2022

Odporúčam knihu "Päť jazykov lásky"

jennky13
18. apr 2022

súhlasím s @evita_g myslím, že je to jediné riešenie, zistit aký ma tvoj priateľ jazyk lásky.
Pekne je to vysvetlene aj v knihe : Ten, ktorý si všímal - ale to je stručne. V knihe 5 jazykov lásky je to podrobnejšie. Čítajte si ju spolu a možno veľa pochopíte o sebe navzájom

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
18. apr 2022

@cocolino234 Takéto čosi sme ešte neprežívali 🤔 Asi by som mu to mala teda dopriať tú druhú priateľku..Len keď neviem či si zasa zvyknem na ďalšieho muža či to bude o rok či o 5 rokov .. Proste neviem čo to je byť milovaná ,zabite ma🙄😀ale vážne, neviem čo je to za pocit a to už ťahám na 33 r.

reanda
18. apr 2022

na toho praveho si nebudes musiet zvykat..
a aby si zistila, ake to je, citit sa milovana, tak sa najprv zamiluj sama do seba

sszuzu8
19. apr 2022

Popravde? Neviem. Neviem ci viem milovať a nikdy som nedostala trvacu lásku v žiadnej podobe ani od rodičov ani úprimne od chlapa

autor
19. apr 2022

@sszuzu8 Takto nejak to mám aj ja... Veľa kamošiek čo sú v manželstve mi to vedia vždy povedať keď si sadneme na kávu ale pre mňa je to niečo čo neviem pochopiť niečo cudzie čo nepoznám tak to je..