Cítim v sebe zlosť

27. sep 2022

Neviem to opísať . Ja som taká tichšia povaha introvert a manžel extro... veľa ľudí sa asi čuduje že my dvaja spolu.
A veľa ľudí mi dáva najavo že im vadí moja povaha a preto ja som akosi na tých ľudí chytila v sebe zlosť. Keď má súdia a potom sa mi usmievajú do tváre , prečo sa somnou násilie bavia ,lebo musia?🖕

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
anjelicek26
27. sep 2022

Tak nesadla si si s jeho kolektivom, to je cele...ze sa s nimi nebavis je totiz casto nie chapane ako "introvert", ale ako povysenecke spravanie... zlost v sebe? Trosku si to usporiadaj...bavia sa s tebou "nasilne", lebo asi nie je moc o com, nemaju sa na teba usmiat? To je znak pozitivneho naladenia, otvorenosti... aj ked je to pre nich tazke, ked nesedi chemia a bavia sa s tebou len kvoli tomu, ze si sadli s tvojim manzelom...

No pointa zlost bokom a najdi si kolektiv, kde sa budes citit dobre, alebo sa nestretavaj s tymto, kde si nezapadla...to su moznosti, ktore mas. Prakticky aj tretiu - popracovat na svojom pristupe...

melanta
27. sep 2022

Ako konkrétne to dávajú najavo že im vadí tvoja povaha? A čo konkrétne robia, že si usúdila že ťa súdia a usmievajú sa nasilu? Lebo mne to trochu príde ako zlosť samej voči sebe, nie voči nim. Ja som v súkromí silný introvert, muž je extrovert doma aj v práci, ale toto čo ty opisuješ som nikdy nezažila. Skôr mi to príde ako tvoj problém samej so sebou. Preto ma zaujíma čo konkrétne tí ľudia robia.

autor
27. sep 2022

@melanta stačia mi pohľady ako sa kto pozerá hneď je to vidno,alebo medzi sebou náznaky si dávajú .

petulda333
27. sep 2022

Ignoruj to. Ja som tiez taka. S muzom ked sme este len chodili,tak sme travili cas s jeho kamosmi s kt sa pozna od skolky. Oni sa zabavali na kazdej hluposti,pouzivali hnusny slovnik a bolo to akoze vtipne,potom klasika opit sa a robit hluposti,aj chlapi aj zeny. Pre mna toto nebolo a tiez som videla ako namna pozeraju,suskaju. Najprv ma to stvalo ale potom som to vyhodila z hlavy. Ked sme sli na futbal a pod,sla som rada,aj pokecala s nimi. No tie vecerne zabavky som rada vynechala a moj potom casom tiez.

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. sep 2022

@luscious tu ide o to že oni ma neprijali hned takú aká som 🙄

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zmrzlinka2021
27. sep 2022

Ja ti poviem takto:

Uplne vazne, prestan si v zivote domyslat a konspirovat a vytvarat pribehy. Nedavaj veciam a aj moznym naznakom akukolvek moc nad sebou. Neber si nic k sebe, k srdcu. Mozno si myslis, ze ti ludia ta neprijali, moze byt. Ale dost casto sa stava, ze dana osoba sama neprijala seba, ma nizke sebavedomie a hlavne velka chyba - snazi sa kazdemu zapacit.
Je velmi fajn byt ludska, chapava, mila a take by sme mali byt ku kazdemu. Ale je zas aj uplne v pohode, ze nie kazdemu musime sadnut.

melanta
27. sep 2022

Čiže nevieš napísať nič konkrétne. To ma len utvrdzuje v tom, že problém nie sú iní ľudia. Problém je, že ty sama máš so sebou problém, si nespokojná a bez sebavedomia. A preto máš pocit, že iní sa na teba zle pozerajú. Nemôžu ťa iní brať, ak sama seba neberieš.

negymama
27. sep 2022

jaj to vestenie z pohladov... "oni si urcite myslia"
Neskryvas za svoju introvertnost, /a to nehovorim ze ju nemas/ aj malu stipku nepriatelstva voci ludom?
Z mojich skusenosti, ludom nevadi introvercia sama o sebe, taki ludia su casto prijmani ako dobri posluchaci, stabilni, spolahlivi, nekonfliktni, z coho profituju aj extroverti.

pielka
27. sep 2022

Mne veľmi pomohlo neriešiť, kto si čo myslí alebo nemyslí, je mi to jedno, podstatnejšie je to ako sa my s mužom vnímame, že sa máme radi a tam to pre mňa končí. Keď s niekým z jeho partie som si nesadla, tak sa proste nestretávame, alebo teda minimálne a to si zahryznem do jazyka, lebo to robím pre to lebo viem, že tak je šťastný.

0silvia0
27. sep 2022

A ty sa k nim ako spravas? Snazis sa komunikovat ci len sedis a zazeras ako hrom do buka? Ved nechodievaj s partnerom, bud doma a citaj knihy, usetris si blbe pocity.

miskakyska
27. sep 2022

A nám prečo ukazuješ 🖕?
Ukáž ho tým, čo Ti tlak dvíhajú 🤪