Cítim sa smutne

18. sep 2023

Som dosť smutná včera mi manžel povedal že prečo som si neprefarbyla vlasy vraj čakala kým príde s práve tak bude mať doma novú ženu vraj mám také škaredé vlasy no som s toho dosť smutná mám dlhé vlasy každý hovorí že aké pekné sú keďže mám plavé blond vlasy a in mi toto povie viem že sa mu už nepáčim ale prečo má musel uraziť

tosomja
18. sep 2023

Ja byť tvojím manželom, trápia má aj iné veci nie len čo máš na hlave 🙄

autor
18. sep 2023

Pardon za pravopis telefón mi automaticky zadal iné slová 🤦

tosomja
18. sep 2023

Ktorý telefón napíše sám "neprefarbyla" ???

autor
18. sep 2023

@tosomja asi máš na mysli ten pravopis no to je tak keď človek píše rýchlo a neprečíta po sebe čo napísal myslím že každý kto má mobil vie že mobil zvykne niekedy slová aj automaticky doplniť a potom to takto dopadne

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tosomja
18. sep 2023

@maros313 ani čiarky nevymazuje 😃

autor
18. sep 2023

Asi boli škoda sem niečo písať tu človeka zvozia za všetko tu sú samé dokonale ženy končím vypínam upozornenia na príspevok dobrú noc všetkým

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindous
18. sep 2023

Ste sa o niečom takom rozprávali alebo ako mu vôbec len tak napadlo, že ty zmeníš účes?? Chápem, že ťa to zamrzelo, úplne taktne to nebolo, ale úprimne si myslim, že mu vadí niečo úplne iné, možno už aj úplne všetko ako to niekedy býva a toto je len nepremyslená zástierka prečo ťa skritizovať

cafelatte
18. sep 2023

Presne tak pokial neovladas gramatiku v tejto komunite si nula..žiaľ, tu len inžinierky môžeme diskutovať.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domkakvet
18. sep 2023

Celkove by som povedala, ze nema o teba zaujem, obzvlast ak mas vlasy v poriadku, ako pises.

wig
18. sep 2023

To zas ti neverím, že vypínaš a už necitaš 😁... takže vedz, že práve preto by chcel nejaký gaštan, alebo brunetku, lebo má doma plavú blondínku! Ja mám brunetku a celý život pasiem po plavej blondínke! 😁 ....hold co je doma to se síce počíta, ale nelíbí 😱...pardón...obkouká! 🤪

dadis
18. sep 2023

@cafelatte Ved ale to sa bez tych ciarok neda pochopit. Kazdy z nas chodil aspon do 15 rokov do skoly, tak aspon kusok z tej gramatiky, prosim, pouzivat 🙏

luccija
18. sep 2023

Povedz mu, že ani on tebe sa už nepáči a nech si dá melír či farbu.Neviem, keď si mala v pláne sa zafarbiť tak ho prekvap zajtra, ale určite to nerob preto, že on si to praje.A nebuď smutná je to blbec, keď Ta nema rad nech nech ideee

omg1992
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela2202
18. sep 2023

Kurňa... radšej porieš gramatiku ... ja by som bola z toho smutná oveľa viac 😂😂😂😂

ivanakaka
18. sep 2023

hrozne tie komenty, jasne ze som pochopila tvoju otazku 🙂, urcite mas krasne vlasy no fest odveci ti povedal, fest by ma nastval…zosmutnil vsetko, otvorene sa s nim porozpravaj povedz mu hlavne to co nam ze ako sa citis SMUTNE z neho… a hlavu hore maj svoju hrdost nenechaj sa zdeptat ale ani sa nezvar ze je to ok

0silvia0
19. sep 2023

a tie plavé máš prirodzené alebo odfarbené z tmavej na blond? Možno sa mu nepáčia odrasty, my netušíme. Ale každopádne vo vašom vzťahu budú iné problémy ako vlasy, možno je v práci zapozeraný do nejakej fešnej kolegyne.

evita11223
19. sep 2023

podla mna by mali chlapi stavat na inych veciach, mozno by bolo dobre sa porozpravat o tom, ze sa ta to dotklo ;)

koniarova
19. sep 2023

A prečo si ich vlastne nezafarbíš, keď sa mu tak páčiš?

jakubkanci
Odpoveď bola odstránená
Zobraz