Cítim sa na nič, nič ma nebaví

12. feb 2023

Potrebovala by som vedieť alebo skôr nejakú pomoc, ako ste to riešili vy, keď ste si prechádzali podobným obdobím. Trvá to už asi od konca januára. Ide o to, že nič ma nebaví a pre nič sa neviem nadchnúť. Prídem z práce a najradšej by som si ľahla, skryla sa pod perinu a ostala neviditeľnou. Alebo len tak pozerala do blba. Nič ma nebaví. Neviem nájsť potešenie ani vo svojich koníčkoch. Akokeby som stratila chuť do života. V práci mám trošku náročnejšie obdobie a s chlapom, ktorým to vyzeralo nádejne, akosi to medzi nami skončilo. Opäť nevydarený tentokrát nemôžem povedať, že vzťah, lebo sme sa ešte len spoznávali. A myslím, že práve tieto dve veci boli spúšťačom toho môjho obdobia, ktoré teraz prežívam. Ako sa mám pohnúť ďalej? Keď ma nebaví absolútne nič? Dosť sa trápim preto, čo sa stalo.

reanda
12. feb 2023

vsak odpocivaj.. clovek sa nemoze stale posuvat... mas narocne obdobie, telo aj psychika to potrebuje spracovat, tak im daj cas a priestor.. neboj, prejde to a budes zase v pohode.. a cim menej to budes riesit a tlacit sa do toho, ze musis byt v pohode hned, tym skor to prejde.. uplne kludne lez pod perinou a cum do blba.. na tom nic zle ani chore nie je

st_277
12. feb 2023

nezatvaraj sa do seba a bud stale v spolocnosti kamaratov, let’s do some fun. Chod na nakupy, pekne sa oblec, urob si make up…🙂 Aj ked sa ti nechce, premoz sa a uvidis ze sa budes citit lepsie 🙂

anickabasnicka
12. feb 2023

zrejme na tebe leze depka a na to je dobre zajit k doktorovi pro antidepresiva a nebo si koupis v lekarne antistresove caje, napr, z konopi nebo trezalky a nebo se chytnes alkoholu a zacnes chlastat. variantu cislo tri moc nedoporucuji.....ale ted vazne. chybi ti slunicko, vitamin d a serotonin. zkus najit nekoho z kamaradu a vytahnout ho na delsi prochazku. pohyb ti udela dobre. vyplavi ti hormony, zamestnas hlavu a navic se i prijemne unavis. chce to jen udelat prvni krok.a ten musis udelat ty sama. pokud to nepujde,tak zkus variantu c.2 a potom tu jednicku. drzim pesticky. uvidis,az zacne byt venku vic slunicka, bude lip

20erika07
12. feb 2023

Suhlasim s @reanda 👍 neboj, keď to budeš najmenej čakať príde ten impulz ,pre nieco sa nadchneš a budeš ako znovuzrodena 😊 oddychuj a skus si to prave vychutnať

ysseba
12. feb 2023

A čo je zlé na tom keď poslúchneš svoje telo a po práci si ľahneš, skryješ sa pod paplón a nebudeš robiť NIČ? Tvoje telo a duša asi potrebujú trochu vypnúť, tak vypni. Veď nie je tvoja povinnosť 24/7 byť výkonná v práci, potom byť výkonná doma a venovať sa 100% svojim koníčkom a popri tom byť večne dobre naladená. Sú aj dni kedy človek potrebuje reset v takejto podobe, nevolajme to hneď depkou, ktorú treba riešiť. Povedz si, že napr. max ešte 3 dni si dáš takéto a potom sa začneš znovu "prebúdzať k životu". Dobre bude, neboj 😉

paulinam99
12. feb 2023

wellnes / kniha / prechádzka / kaviareň
... hlavne sa neopúšťaj, život je krátky = využi každý deň, kedy si zdravá, lebo ten čas pominie a prídu choroby, staroba a smrť

loliki
12. feb 2023

Magnézium, horčík a magnézium, k tomu B komplex, Koenzým Q 10. Na začiatok. 🙂
O týždeň napíš, ako sa cítiš. 😉

anickabasnicka
12. feb 2023

@ysseba no jen aby tu vetu,jeste tri dny, neopakovala po sobe vicekrat....a nezacala mit problem vstat i do prace.14dnu uz neni normal...
@loliki na horcik a b vitamin jsem zapomnela.dik,ze jsi ho pripomnela.

kellypiu
13. feb 2023

viac pobytu na vzduchu. To ti dozaista prospeje a zelezo, horcik, to je dobre.
Ale u mna je to tak, ze cim viac som doma, ze malo vonku tak hned som nervozna, nic ma nebavi, neni mi dobre, takze za mna ten pobyt vonku znamena vela.

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Zobraz