Cítim sa ako trúba pred partnerovou ex. Poradíte?

ariel258
19. nov 2012

Mam priatela s ktorym sme uz par rokov. On ma dieta s ex. To ale nieje problem.
S jeho ex sa stretavam sem tam aj ja ked priatel nieje doma a jej davam dieta. Priatel zo zaciatku tvrdil, ze sa snou nedalo vydrzat, ze preto odisiel, ze bola zly proste ten najhorsi clovek. Stale zo zaciatku si volali, pisali si, ona mu vyplakavala,on ju utisoval, spovedal sa jej kde bol co bol, a mna samozrejme rok tajil, nikdy jej nevedel povedat narovinu nech neotravuje, ze co bolo to bolo, ani teraz ju nevie odbit a lezie jej do ri"" (samozrejme ona ho uz davno neriesi ako chlapa kt.mala rada..)... ked ma to ale zacalo poriadne sr""t tak som mu povedala ze ked podla neho riesia iba dieta tak nech sa tak sprava.... dnes po dalsom case som sa nahodou dozvedela ze bol par krat u nej doma aj ked som mu vravela a prosila ze si to nezelam a ze sa mi to nepaci...jeho ex tvrdila (rozprava to vsade) ze jej bol nieco opravit a montovat, ze jej vravel (moj priatel) ako medzi nim a mnou viazne komunikacia a ze ako velmi na nu ziarlim, a ze by bol rad keby bola diskretna ze tam u nej bol .( to nevravela mne ale osobe kt.ja verim) Ze ako ma moze klamat a ze ci sa nehambi to tajit ze u nej bol(aj ked nic spolu nemali)A ze ona opustila jeho a on nie ju. Mne vsetko zapieral, bohoval a dusoval sa a potom s neho aj vypadlo ze tam bol ale tak daaaaaavno... vobec neviem ... co si mam o tom mysliet??? Mam pocit ze ju ma stale rad:(a Mam pocit ze ma taha len za nos.

Este horsie je ze citim sa ako truba ked ju stretnem, a ona si mysli ze aka som ja chudera ked ma taha za nos priatel tak ako kedysi mozno ju...

xlucia
19. nov 2012

je normlane ze sa ti to nepaci, ze ti klamal a pod. ale naozaj si truba, ak si myslis ze tam nebude chodit a prestane byt otcom. ved predsa vies ze ma dieta, tak to respektuj a nadstavte si obojstranne dodrzatelne pravidla. prestal byt dotycnej partnerom, ale dieta ma na cely zivot. snou..... s tebou zatial nie..

ani3012
19. nov 2012

jáj...kto chce kam,pomôžme mu tam.
alebo:Božie mlyny melú pomaly ale iste

mala by si sa zariadiť tak ako to cítiš...ja osobne by som nechcela ani takého chlapa,čo má ženu a dieťa...(dieťa by prekážka nebola ale ak je zadaný,tak je proste TABU)

jedna baba mi povedala: nikdy si nenájdi chlapa s dieťaťom..lebo všetko-dovolenky, víkendy,sviatky- to všetko sa bude prispôsobovať tomu dieťaťu.

apropo: možno ti klame preto,lebo robíš scény 😉

angua27
19. nov 2012

prečítala som si, čo Ťa trápi. a hlavu hore dievča. ja sa na to pozerám z druhej strany. s otcom môjho dieťaťa sme sa rozišli, sme však naďalej priatelia a pomáhame si navzájom, ak môžeme. nie je za tým nič, žiadne city, žiadne tajné stretávania, sme však rodičia spoločného dieťaťa a máme spoločnú minulosť (to sa ťažko vymazáva) a preto spolu komunikujeme, riešime.
a to, že Tvoj priateľ ju má stále rád? aj ja budem mať vždy rada exa, ale milovať, prípadne s ním zdielať spoločnú domácnosť... to si už neviem a ani nechcem predstaviť. rozišli sme sa, každý žijeme svoj život, aj keď ako som už písala, kvôli nášmu synovi sa naše životy budú prelínať už asi navždy.
buď prestaneš žiarliť a uvedomíš si, že jediné, čo v tejto situácii môžeš spraviť je, že zmeníš svoj postoj k celej veci. alebo sa môže stať, že Tvoja žiarlivosť váš vzťah zničí.

lubkam
19. nov 2012

ťažko sa mi čítajú tvoje riadky a už vôbec by som ich nechcela zažiť. ak sa necítiš dobre v takom vzťahu a máš pocit, že nie je to len o dieťati medzi nimi, ver v svoj inštinkt. ženský inštinkt má niečo do seba 😉

salma22
19. nov 2012

porozpravaj sa s nim...aj od reakcie vies vela ako sa zachova,odpovie ...s chladnou hlavou

kveta
19. nov 2012

U nas bola tiez taka ziarliva truba ako Ty. Podarilo sa jej rozbit vsetko, aj vztah otca so synom. Dnes uz je slecna opat single. Ale tragicke nasledky jej bezdovodnej ziarlivosti ostali. Neblbni. Ver mu a nechaj ho byt rodicom. Bud rada, ze mate zatial vsetci korektne vztahy. A exka Ta iste neberie ako trubku. Beries to prilis osobne. Exka je iste rada, ze sa dobre staras o ich dieta a ak je co len troska rozumna, vazi si to. A zjavne ju trapi, ze vdaka Tebe nie su vztahy tak pohodove ako by mohli byt. Keby ju to netrapilo, nehovorila by o tom.

a2303
19. nov 2012

On opustil ženu ale nie dieťa... s tým sa buď zmieriš alebo ... budú veci ako škola, stužková, kde ešte možno budete sedieť pri jednom stole. A to, že pomôže v domácnosti, kde žije jeho dieťa, je normálne. City k nej za tým nehľadaj.. ak by boli, tak sa nasťahuje späť. To je situácia, ktorú si budeš musieť uvedomiť a hlavne nerobiť scény. To nemá zmysel...

michaelamilan
19. nov 2012

Nezávidím Ti tvoju situáciu......ja mám tiež priateľa, má 2 deti a ex manželku, ale viem že sa nemusím obávať, že by jej chodil opravovať niečo alebo nedajbože chodil na návštevu :-/ (oni spolu totiž nekomunikujú, ona nieje ani schopná napísať že má dieťa v nemocnici ☹ )Ak ho ľúbiš, skúste sa porozprávať, možno ozaj zbytočne žiarliš......treba si určiť pravidlá 🙂

A nesúhlasím s ani3012 ........my sa prispôsobujeme jeden druhému a nie deťom....všetko riešime spolu a deti niesu a ani nikdy neboli prekážka v našich plánoch!

cerez
19. nov 2012

Dieťa ich bude vždy spájať. Hlavne si ver a nepodceňuj sa. Ak sa budeš správať ako žiarlivá, budeš mu dávať len zámienku, aby hľadal útočisko u nej.

lujza123
20. nov 2012

@ariel258 ja sa mu ani nedivim ze ti zatajil navstevu u nej ked aj tento tvoj prispevok je typicky paranoidno ziarlivostny vylev....nazivo to je asi este horsie. Skus nerobit zbytocne sceny a uvidis ze ked mu nebude hrozit pruser tak sa nebude bat ti o vsetkom povedat.
Klud su dve skupiny ludi. Taky co vsetko tykajuce sa ex zahrabu hlboko pod zem, nekomunikuju a uz nikdy nechcu o tej osobe v zivote nic pocut a su taky co sa aj po rozchode normalne spolu bavia...pokial patris k tej prvej skupine tak sa skus vzit do tej koze tych druhych..ja sa tiez s ex bavim, mame spolocne dieta a aj keby nie tak prezila som s nim velku cast zivota a svojim sposobom ho mam stale rada. Ale ako partnera by som ho uz nechcela ani v najhorsom sne. Proste je to prec, pritazlivost, laska ale je tam stale ta ludska rovina, poznam ho on mna..ja zase neviem niekoho uplne vyskrtnut zo zivota. A poznam velmi vela ludi co sa stale bavia zo svojimi ex partnermi a nieje v tom nic ..ziadna tuzba po starych dobrych casoch..len su kamarati..ja si zase vazim u ludi ked vedia odpustit zabudnut stare krivdy, povzniest sa nad to a pokracovat vo vztahu..uz zmenenom, kamaratskom

kabelka11
20. nov 2012

isla si do vztahu s muzom ktory ma dieta s inou.....spravanie tvojho muza ale v podstate aj tvoje sa dalo cakat....proste tebe vazne neostava nic ine,len niest nasledky rozodnutia.proste si s nim,ona ma dieta s inou a ty sa situacii prisosob...alebo odid.

lenuska1lele
20. feb 2013

Koľko z Vás sa dostalo do vzťahu kde partner má s ex dieťa????
Nikdy nesúďte človeka,ak ste si neobuli jeho topánky a neprešli jeho cestou!

Prečo sa stretávaš s jeho ex a dávaš jej dieťa?
Veď to dieťa je jeho, NIE TVOJE, nechaj nech si po neho chodí sám a sám nech ho odnesie, ty sa nemáš čo stýkať s jeho ex.
Pokiaľ mu nedôveruješ Váš vzťah nemá význam.

didi44
21. feb 2013

...pises "ciitim sa ako truba."....a mozem vediet, ci ako elektricka , plynova....alebo taka co pouzivaju hudobnici?

fiffinkaa
20. apr 2013

ahoj, ja som rozvedená a s otcom mojho prveho syna vychádzam dobre, povedala by som že ukážkovo a rozumieme si ovela lepšie ako ked sme boli spolu, vychádzame si v ústretý a záleží nam na sebe, ale inak... mne záleží na nom ako na otcovi mojho dieťaťa a jemu na mne ako na matke jeho jediného syna..ale nič iné za tím netreba hladať, robíme to predovšetkým kôli nášmu synovi..aby nebol v strese, v napätí atd..ja som sa znovu vydala a môjmu manželovi môj vzťah s ex. neprekáža..berie do úvahy záujmy prvého syna, ktorého má rád ako svojho a to si vážim🙂