Mam super kamarata ktori ma sice tiez vela kamosov/kamosiek ale malokomu lajkne fotku, no mne stale, dokonca namiesto lajkov dava srdiecka. Viem je to detske ale aj dospelemu cloveku to zacne trocha vrtat v hlave. Myslite si ze moze ku mne nieco citit?
Podľa mňa cíti 😄
Toto je mile😄😄😄 ale tak asi hej, dnesne deti si asi takto vyjadruju naklonnost, za nasich cias sme kreslili srdiecka vsade mozne s textom X + Y = VL 😄😄 stare casy😅
Kolko mas rokov??
A inac nikdy nic nenaznacil?
Mne vela kamosov lajkne fotku a aj ja im.vsetci sme stastne zenaty alebo vydate.je to aj forma prejavu priatelstva
Mne dajú srdiečko aj baby, a nemyslím si že niečo ku mne okrem kamarátstva cítia. Nesleduj si každú fotku, ale venuj sa niečomu užitočnejšiemu, aby si sa naňho nenamotala a on chudák ti len lajkol fotku...to ho sleduješ, komu lajnkne a komu nie???
Bože, dúfam že moje deti budú mať viac rozumu.
@lenuliatko84 a hlavne to "❤" znamena "super" ... 🙂 podla mna si to ona moc pripusta a namysla si 🙂
Povedala by som, že sa asi o niečo snaží a možno dúfa, že si to vďaka tomu lajkovaniu všimneš. Ty musíš vediať či ti je sympatický alebo nie heh
A co sa ho spytat priamo ci jeho srdiecka maju aj iny vyznam ako kamaratsky?
@veronikaszabova tak ked som mala 14 rokov tiez som si namyslala
@veronikaszabova ale houby super 😁 len SK FB nevedel, ako má preložiť z angličtiny do SK reakciu "love", pretože "láska" alebo "milujem to" znie trošku divne 😁
Tie pocity budu skor na tvojej strane, ked sledujes, komu lajkuje a nelajkuje fotky 😅 ja ani netusim, co lajkuje moj muz, nieto este kamarati.
To vie len on.
Tiež som rozmýšĺala, ked cudziemu chlapovi na fcb dam ❤, keď da super koment, myšlienku názor al.vtip, či si nenamýšĺa, že sa mi páči
Potom som zistila, že to je jeho problém, keď si namýšĺa a nie môj.
Nie, ak by citil podnikal by kroky. Ak nepodnika je to iba jeho nohavicovy kamos, ktory ti posiela srdiecka a caka, ze ta troska oblbne a zadari sa...
Myslím, že je to jednoznačné 🙂