Čím vás manžel/priateľ, alebo proste nejaký chlap najviac sklamal? Ten môj neverou. 😥
Keď si dovolil urážať a nadávať na môjho brata, ktorého nikdy nespoznal a už je niekoľko rokov mŕtvy. Vtedy u mňa klesol na také dno, že už som k nemu nikdy nebola ako predtým.
Ked isiel do obchodu a nekupil mi nic sladke. Ale to sa asi neda porovnanat s tym co tu citam. 😬
Mňa sklamal keď nedokázal svojej mame určiť hranice, aj ked sma mi povedal ze sa mu to nepáčilo a bol proti, ale nechcel lebo zas by plakala,vyhrazala sa.
Ahoj. Ta nevera ma naozaj mrzi. Mna sklamal tym ze hned po svadbe sa otocil o 360° a prestal sa so mnou rozpravat, smiat sa doslova sa mi vyhyba. Dost sa mi vzdialil bez toho aby sme mali za sebou nejaky konflikt. Nechapem netrva to par dni ale uz mesiace.
Po 27 rokoch manželstva spadol do bieleho gamblingu .
@dada153 otocit sa o 360 stupnov znamena ostat rovnakym..
@la_dolce_vita práve si mi to zobrala z klávesnice 😀
A môj partner ma najviac sklamal tým, že keď bola moja mama ťažko chorá tak mi vyčítal, že s ním netravim čas.
Zacal pit.
@subartic ahoj, co to znamená biely gambling? Keďže keď niekto napíše biely sex, myslí sa tým vyjednanie chladničky, ale toto mi nenaslo na googli co konkrétne to je
@lucimichi
@la_dolce_vita nemusite byt tak dosloven 🙂 dakujem za opravu a odpuatite mi moj nehorazny omyl. Po 4r na materskej som rada ze som napisala 360 a nie 9273738292 🙂))
@dada153 ale no, nebolo to v zlom 🙂)
biely gambling je čo? online gambling?
Že nevedel dať mame hranice, keď mala tendenciu nám určovať život
Keď som mala angínu, vysoké teploty a veľkú zimnicu. Ležala som na gauči v pyžame, župane, deke a perine. Muž príde domov, že čo "simulujem"
@dada153 a nemá náhodou narcistické črty? To je ozaj zvláštne, ako keby už si istá a začal pochybovať, či dobre urobil. To by ma veľmi mrzelo taketo niečo prežiť. Snáď sa to ešte urovna.
Nie take nema ZATIAL. no uvidim co bude nemuselo by sa to pokazit ved mame 2 male deti bola by to skoda.
Frajer neverou
Zato môj manžel s ktorým som 22rokov z toho 16 rokov manželia ničím a som za to vďačná a v podstate som vďačná aj frajerovi s ktorým som sa rozišla a nasla si manžela
Joooj, to by bol dlhy zoznam... :/ No ale nevera tam nastastie chyba.
Že ma opustil tehotnú.