Čím som staršia, tak uprednostňujem samotu

9. jún 2023

Pekny piatok ženy,
ja začínam mať o sebe pochybnosti či som normálna 😀 mám cez 30, slobodná,bez detí,muža,frajera. Nikdy som nemala strašne veľa kamarátov, známych,pár dobrých kamosiek s ktorými sa poznáme fakt dlho s nimi sa rada stretnem porozprávam,ale dlhšie pozorujem na sebe,že má strašne vyčerpáva byt s ľuďmi,a nechce sa mi ani nikde chodiť,radšej som sama doma, zisťujem že sa už vôbec nesocializujem, všade idem radšej sama, nechce sa mi rozprávať s ľuďmi a podobne...a dnes som si uvedomila,že či nie som už blázon úplný,lebo po robote je nejaký koncert ,či neprídem posedieť,ale mne sa už teraz úplne nechce, minule mala kolegyňa (nepoznala som ju dlho) rozlúčku lebo odchádza,všetci sa poznali už dlhšie ale mne sa strašne nechcelo ísť a ani som nešla...neviem či sa nám aj premôcť niekedy a ísť niekde...alebo to máte niektorá podobne?

hopsadobrandejsa
9. jún 2023

Mam to podobne lenze ja som viac introvert a cely den musim v praci komunikovat s ludmi cize tiez mam dni kedy sa mi z domu nechce.

Ten pokoj a klud je proste bozsky. Samota casto byva navykova. Ja som teraz zacal chodit viac von s kamosmi aby som trocha vyrovnal hladinu.

Nie je na tom nic zle, ze sa ti nechce, ale preventivne si to sleduj a pokus sa ist von ( hoc aj sama ). Ja som na sebe zacal vnimat, ze mi ta pohoda az moc vyhovovala, ale kazda minca ma dve strany 😉.

autor
9. jún 2023

@hopsadobrandejsa tiež v práci komunikujem s ľuďmi, ale to viem,že musím, a sama idem viac menej hocikde...teda radšej idem sama ako s niekým. Ťažký život introverta 🙂

liusa82
9. jún 2023

áno aj ja som taká že nemám rada mecheche a chodiť medzi ludí moc.Bary a disky to som vždy neznášala.Raz v živote som bola na diske. No si tiež introvert.Sem tam zájdem aj ja niekam ale sama nejdem nikdy to by mi zas bolo otupno.To vždy s niekým ešte🙂 plno ludí to takto má

hankab
9. jún 2023

Uplne normalne spravanie introverta 🙂 je nas takych vela. Ked mi niekto navrhne nejaku “akciu”, hned si v duchu vymyslam vyhovorky preco neist, lebo ma to viac unavuje ako bavi.

marca12
9. jún 2023

Tiez cim som starsia,tym som radsej len doma. Uz aj navstevy ma unavuju. Ja skor radsej idem sama alebo s muzom. Nemam rada hromadne akcie,kde sa musis zucastnit. Ja uz ani firemne posedenia a teambuildingy nemam rada,takisto rodinne oslavy ma prestavaju bavit. Ale nemyslim si,ze by som bola v neporiadku alebo cudna. Mne to tak vyhovuje.

liusa82
9. jún 2023

@hankab presne toto inak robím aj ja..že ako sa hned vykrutiť a už vymýšlam čo poviem😀 Naposledy som bola na svadbe bratranca a to bolo teda utrpenie🙂

zorkahorka
9. jún 2023

To je unava z ludi. Asi mas pracu s ludmi, ze? Ja som sa vyhybala aj znamym, ked sim ich videla v meste. Aby sim s nimi nemusela hovoriť ..

toskanka
9. jún 2023

Môže to byť únava z ľudí, ale aj únava z vlastného života, preto ti dobre robí samota. Hlavne, ak tvoj život plynie príliš lineárne, ak ako sa hovorí skapal pes.

phelipe
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
leskovael
9. jún 2023

Keď som bola mladšia, tak mi to, že som introvert vadilo. Na jednej strane mi bolo najlepšie s jednou kamoškou, na druhej sa mi páčili tie "veľké partie" 🤷🏽‍♀️😁 teraz mám cez 30 a milujem byť sama. Áno, normálne to zbožňujem a samota je pre mňa relax. No ja mám dieťa, takže sama som menej akoby som prijala 😂

kim2028
9. jún 2023

Určite skús sa premôcť len. Daj si povedzme pre začiatok spoločenské piatky a uvidíš. Ja som chorý duševne a stratil som takto 7 rokov života. Chcel som to zmeniť, tak som zmenil a 3 mesiace už fachčím na spoločnosti. Mám spoločenské piatky a v nedeľu výlety s jedným kamarátom.

ninka297
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirkava
9. jún 2023

To je vekom, uvidíš čo bude v 40tke 😉😊. Prosím ťa nájdi do vtedy partnera a aspoň jedno dieťa, tak sa trosku premôž 😉😁

summer23456
9. jún 2023

@hankab no presne, minulé ma volala kamoška,či nejdeme s deťmi na zmrzlinu, ja ju mám rada,je zlatá,ale ja fdkt neznášam stretávanie s ľuďmi,ja idem s dcérou na zmrzku radšej sama,kedy sa rozhodnem sama,takže ja sa nerada prispôsobujem, som rozvedená,žijem sama s dcérou,takže ja som si nuz úplne odvykla od návštev a prispôsobovani...

martinq54
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
toskanka
9. jún 2023

@summer23456 Ak je tvoja dcéra ešte mala, tak nerobis dobre, že sa občas nepremozes. Pre teba je samota relax, ale tvoje dieťa potrebuje aj iné kontakty. Autorka je iný prípad. A prepáč, nechcem ti kázať, čo máš robiť, len mi to napadlo.

bluka2
9. jún 2023

Musím uznať, že aj ja si niekedy poviem, že radšej by som išla do postele ako na drink, ale zatiaľ som tie myšlienky úspešne potlačila, lebo fakt, 4 steny lepšie než ľudia? 😀 A vždy to bolo potom také zaujímavé (smiech, nové info na rozmýšľanie a pod ) že som bola rada, že som sa prekonala. Samozrejme aj ticho si doprajem, ale iba to? Život je krátky

summer23456
9. jún 2023

@toskanka v pohode, chápem čo myslíš a súhlasím... Nakoniec som sa premohla a bolo super pokecať, len nikdy sa mi do toho nechce a už vôbec to nie navrhnút.

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ketrang
10. jún 2023

@omg1992 myslíš že má aj neovládateľné výbuchy hnevu keď je ako ty?

omg1992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
didip
15. jún 2023

Ja aj môj muž robíme s ľudmi, taktiež pre nás je najlepší oddych keď sme doma a nemusíme nikam. Tiež máme radi samotu a keď prídeme z roboty, potrebujeme obaja ticho.