Co pre vas pekne spravil vas partner/ manzel pocas vasho vztahu . To ze vas prekvapil myslim a nechceli ste tomu verit .
@vivien9 moj muž mi posielal zamilované pohľadnice a listy, ked bol v zahraničí, aj ked sme si volali každý den, bolo to také milé ✉
@markaterka moj zase zacal zo dna na den fajcit..nefajcil uz asi 6r a zrazu nanovo fajci...kedze pohoda v manzelstve je dolezita, beriem to tak, ze je to vasnivy a nesputany rebel..vobec to nesuvisi s krizou stredneho veku😂
Vylial mi vodu z pohara a napustil cerstvu. Vie,ze sa nenapijem vody,ktora postoji v pohari 😀 a vela takychto drobnosti,ktore odomna odkukal a necakala by som,ze to chlapa napadne.
U mňa totálna drobnosť, ale keďže je manžel nenapadity, skoro mi oči vypadli, keď mi bolo smutno na ceste autom, stali sme na pumpe a on mi z tade doniesol stieraci zreb, pozná moju záľubu v gamblovani :D
Každucky deň ma niecim milym prekvapí 😊 niekedy spravi raňajky do postele, inokedy mi uvari kavicku aj ked ju on nepije, da oprat a povesa to bez toho aby to spomenul, a naposledy mi poskocilo srdco, ked sme davnejsie boli na prechadzke a ja som si zaspinila ruzove tenisky a zabudla som na ne. A ked som si ich o nejaky cas isla obuť tak boli vyčistené, tiez nemal potrebu o tom hovoriť😊 ja sa jemu zas tiež snazim robit radosť, v obchode mu kupim jeho obľúbené maskrty- rozumej zavinace aj ked mi to smrdí alebo iné, nieco co mu nenapadne ak nakupuje sam 😊 žiadne iné nepotrebujeme, lubime sa aj po 7rokoch
Kúpil mi auto na 30tku 😍 a o darceku som nemala ani potuchy...tskže šok riadny 😂
Prestal fajčiť zo dňa na deň. A to bol silný fajčiar predtým. Už nefajčí 7 rokov.