Čierne vlasy v kúpeľni

19. jan 2024

Ahojte, v sprche keď som ju odplachovala, umývala som našla zopár čiernych vlasov, ja mám bledohnede a na návštevy k nám vôbec nikto nechodí, stredu som bola celý deň preč .. do priateľovho telefónu mám prístup , nezakazujeme si nič, ale tušaka že mi priateľ niečo tají mám celý rok čo sme spolu.. naozaj si nechcem nič nahovárať .. priateľ ked som mu o tom povedala povedal, že to sú nejaké nitky či čo.. totálna hlúposť asi, no fakt neviem čo si mám myslieť

lucykelly
19. jan 2024

ahoj, bohužiaľ, keď som tu čítala podobný príspevok, že manželka našla v sprche čierne dlhé vlasy, bola z toho nevera, tak držím palce, aby sa našlo nejaké rozumné vysvetlenie a nebol to tvoj prípad ...

konikmodry111
19. jan 2024

Už len to že ti povedal že vlasy sú nitky sú maximálne divne, snáď si neni hlúpa a vieš rozoznať niť od vlasu 😑 nie som ten typ čo lezie mužovi do mobilu ale toto by mi teda nedalo

@lucykelly Tiež ma to napadlo

888elizabeth
19. jan 2024

a čo ak jeden z vás doniesol na sebe z vonku / z práce, čierne dva vlasy zapatrošené z bohvieodkiaľ a tie sa takto dostali domov?

autor
19. jan 2024

@konikmodry111 mám prístup do jeho mobilu .. nemáme nejaké tajnosti, ale viem že nevera je otázka chvíle

isis234
19. jan 2024

Dôveruj, ale preveruj,,, je možnosť aj čo písala @888elizabeth.

konikmodry111
19. jan 2024

Ja by som ho prelustrovala poriadne 🙈

@888elizabeth Mna to napadlo tiež ale tak nebudem hovoriť že zopár vlasov sú nitky , ved to je na smiech 🤦🏼‍♀️

oblecenie99
19. jan 2024

@888elizabeth Presne na toto som myslela, kým nenapísala, že priateľ sa vyhovoril na niť :/

oliviakatka
19. jan 2024

Tiež mam svetlohnedé vlasy a minule som si náhodou všimla že mam v cope asi 5 hrubých čiernych vlasov - vyrastajú pomedzi moje normálne vlasy :D Keby som v minulosti taký našla v posteli, tiež robím cirkus 😅 Verím že aj tvoj prípad bude mať rozumné vysvetlenie

0kristina0
19. jan 2024

@888elizabeth toto iste pisali zeny v tej inej teme, kde sa nakoniec ukazalo, ze to bola nevera

euie
19. jan 2024

Na odlahcenie. ja som minule v manzelovej kupelni nasla ruzovy dlhy vlas. Nedavalo to vobec zmysel, ale aj tak nastala totalna panika, mala som mdloby, mam totiz jednu kamaratku co nosi ruzove/fialove vlasy a manzel sa pohybuje aj v takych alternativnejsich kruhoch. Potom som si uvedomila, ze je to vlas z dcerinho velkeho jednorozca co dostala na vianoce 🙈

Autorka, mam tiez hnede vlasy, ale ked sa namocia su cierne. Lenze ta vyhovorka s nitkami je este podozrivejsia ako cela situacia.

crazy_cat_lady
19. jan 2024

mna by skor zaujimalo, preco si autorka mysli, ze nevera je len otazkou chvile..

vilma7
19. jan 2024

Nitky... A čo by robili akože v sprche? Priateľ zrejme nemá moc logiky keď dokáže tresnut takú blbosť.
Tušaka asi nemáš bezdôvodne.

katarinka89
19. jan 2024

V sprche nájdeš len to, čo je nalepené na jeho našom tele, alebo medzi jeho polkami...precitaj si tu tému, ktorá je vyššie spomenutá....tam sme sa vyjadrili ....vysvetlenie sa naslo- nevera

larisa
19. jan 2024

Žiaľ je mi to ľúto toto bude nevera.

lonely66
19. jan 2024

@euie čo sú to alternatívnejšie kruhy?

kaktus87
19. jan 2024

Kludne moze mat druhy telefon o ktorom nevies

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
koniarova
19. jan 2024

Že nitky 🤦🤦😂😂😂to je debil

koniarova
19. jan 2024

@zahrajzlato ja čítam, že riťky 😂😂😂

tenerifka
19. jan 2024

Mozno dcerina Barbina Vaiana

euie
19. jan 2024

@lonely66 no ze ma kamosky co nenosia len prirodzene farby vlasov ale aj take trochu mimo beznej farebnej palety, poznaju sa napr z koncertov atd.

chillibubble
19. jan 2024

@888elizabeth doniesli nalepene na tele? lebo do sprchy sa chodi nahy. keby najde v pracke, ok, nalepilo sa hoc kde. ale v sprche odkial. jedine zeby sa mu na vlasy nalepili.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silviaeli
19. jan 2024

Mal návštevu 🫢

silviaeli
19. jan 2024
koniarova
20. jan 2024

@sheila121 ona má už podozrenie dlhšie. Až taky chudák to asi nebude. 😁

sheila121