Ja to robím, ale iba vtedy keď chystám sebe.Ten môj mi povedal, že jeho kolegom ženy robia aj raňajky aj obedy aj s večerou ich čakajú keď prídu z prace a že by bol rád keby to niekedy robím aj ja. Ako ja nemám problem urobiť mu večeru keď som doma skôr. Ale čakala by som, že keď som v práci dlhšie ja, tak ma tá večera bude čakať tiež na stole. To potom len povie že poďme si niečo objednať že on je unavený alebo sa spyta či nejdem teda niečo urobiť... Už ma to vytáča popravde. Hlavne že keď donášku navrhnem ja, keď sa mi nechce alebo nemáme čas, tak je to velký problém a neviem hospodáriť s peniazmi.Tak ma to zaujíma, ako to máte vy doma. Akoze inak máme super vztah aj poupratuje aj navarí keď mu po pripomeniem a vymyslím :D ale toto ma vytáča neskutočne. Fakt mám niekedy pocit, že tí chlapi sú z inej planéty.
Nie nachystá si na čo má chuť, a koľko uzná za vhodné, chladničku ani špajzu nezamykám 🙂
Suhlasila by som: nech 2 dni nachysta on jedlo tebe, ty 2 dni jemu a usetrite si kopec casu
Veru nie, chlap vari dokonca castejsie ako 🙂
Nie nerobím. Uvarím obed o 12.10 alebo veceru 18.00. Bud zje alebo nezje.... Alenalozit si musí sám. Ak príde mimo tohto času, musí si ohriať aj upratať
Kazdy nech si sam zabali do prace na co ma chut.
Pripadne mu povedz, ze aj ty ocakavas veceru na stole ked prides neskor z prace ako on.
Obedy ano lebo im v praci nevaria talze varim pre nas oboch...ranajky nie to si chysta sam a vecere na striedacku..raz urobim ja a inokedy on 🙂 nie som sluzka aby som niekoho stale obskakovala
Obcas mu do nocnej nachystam, raňajky si nakupuju v praci vsetci chlapi, obed v praci objednavaju ked nie su na vyjazdoch, a doma je vzdy navarene
Môj muž má oproti mne výrazne posunutú pracovnú dobu. Takže rána má na starosti on, večery ja. Na 80-90% varím ja, varím večer a na druhý deň si z toho berieme do práce. Keď má muž celý deň voľno, alebo ide do práce až neskôr popoludní, varí on. Raňajky aj desiatu synovi chystá on. Jedlo si balí sám, niekedy zabalí aj mne. I keď teda, je to to, čo som varila ja.
Moja polovička vstáva do práce okolo 6:30 to by som sa musela zblázniť aby som skôr vstávala 😄ja nerada skoro vstávam ,musela som si aj zvyknúť na to že o 7 vstávam s deťmi do škôlky.. ale aj tak muž pracuje ako recepčný v kolibe u dobrého pastiera a tam nemá kedy jesť... Na "obed" chodí až o 19h .... Takže ani moju svačku by nemal kedy spapať 🤷🏼♀️ a robiť mu večer jedlo na druhý deň mi príde nič moc .. 🙂
Manžel ráno vstane, urobí nám kávu a dcére čaj, desiatu pre mňa aj pre dcéru, prichystá raňajky dcére a sebe (ja neraňajkujem), cez víkendy navarí obed (ak je cez víkend v práci, tak navarí večer vopred), prichystá večeru... V práci majú cez týždeň výdajňu, cez víkendy si chystá sám (niekedy si objedná (kebab, bagety, burger). Takto to fungovalo, aj keď som bola na materskej / rodičovskej.
Nie, nie je to nijaký podpapučník, má skoro 2 metre a popri práci a domácnosti stíha aj tréningy a fitko...
Sme spolu 18 rokov, z toho 12 manželia.
Nie, ale bola by som rada, keby si nosil čo navarim, ale on neznáša dózy, aby to mal zatečene sťava nemôže byt na ryži a pod...🙂ranajky som mu nikdy nerobila je nakúpené, navarené...každý si zoberie.
U nás často jedáva kazdy niečo iné.Obliekat ho nemáš?on je lenivý tebe navariť tak určite nie.
Inak toto nechápem veľa žien báli mužom desiatu, ovocie asi by som sa mala zamyslieť🙂
Moja mama to nikdy otcovi nerobila a môj muž je na šťastie je samostatny
Kedze chodite do prace obaja, navrhni ze raz nachystas obom jedlo ty, raz on. Alebo si podelte pripravu ranajok / veceri podla toho kto skor odide a pride. Nevidim jediny dovod, preco by si mala chystat jedlo len ty jemu 🙂
ja robim muzovi obedy, lebo dochadza daleko do prace a nema tam obedy. je to preimyselny areal. nie je to na Sk, ze by to bolo zo zakona zabezpecene. je to velmi unavne a tazke, lebo ja mam tiez narocnu pracu, ale neviem to inak vymysliet, kedze nestiham mu ani kupovat, chodi neskoro vecer.
Ja som na rd..rozky mu urobim rano..potom na obed bud pride domov a ked nie ze idu na menucko dakam tak ked pride vecer mu to ohrejem a to ma na veceru.
Varit neviem, vari muz 🙈
kedysi som chystala, ale potom ma to prešlo 🙂 striedame sa
Môj manžel si do prace varí sám. Keď príde domov, urobí si čo má vo vypracovanom jedálničku. Má zatiaľ 2 ruky, čiže je schopný sa postarať o svoj žalúdok aj bezomňa.
Ja si varim a tym padom je navarene stale a pre celu rodinu. Ak nahodou nestiham,uvari muz. Ale odkaz tomu svojmu,ze moji kolegovia maju zeny na materskej a co si sami nevezmu,to nemaju,su bez desiat,aj obedov.
Ja vobec veru. U nas chysta muz vecer desiatu sebe aj detom do skoly. Ked pride z prace, tak mu sem tam nachystam obed ( nema v praci, obeduje az doma pomaly o 15h). Ale vacsinou si aj to nachysta sam. A vecer, komu ako vyde cas. Ale vacsinou ja chystam veceru nam aj detom. Nastastie on odo mna vobec neocakava takyto servis.
Nerobim. Su zariadenia kde su menucka, takze tam sa stavujeme.
A tiez nevarim vecere - som pracujuca zena, potrebujem si oddychnut po praci.
Manzelovi povedz, ze aj ty si unavena po praci...
Nechystam mojmu jedlo do prace. Vacsinou robim cez vikend ranajky pre oboch, pripadne ked mame navarene vylozim hrnce a volam ho, nech si pride nabrat..
Desiatu aj obed chystám muzovi keďže som chystala aj sebe a robíme spolu . Teraz som síce doma,ale chysm á stale ...keďže aj deťom robím desiatu . Aj ked úprimne,uz si začali chystať same tak chystajú aj tatovi.😄😊
Ráno vstanem a urobí kávu a čaje a idem sa najesť...vyprevadim ich a idem do postele a do 11.00 ešte spim 😅
Keď vstanem muž skor urobí to on.....tal isto vari atď
Som na materskej, takže áno, varím mu obedy do práce aj chystám. Takisto robím víkendové raňajky pre všetkých. Deťom robím raňajky a desiaty aj cez týždeň. Cez týždeň si manžel chystá raňajky sám. Robím to rada a z lásky 😊
Môj muž robí z domu, ja vstávam pred 4tou takže raňajky mu určite nerobím.. myslím že robím už dosť tým, že ráno majú deti prichystané všetko jedlo a pitie v taške, pripravené mikiny a bundy, že jeho ranná rutina je ich nahnať aby sa obliekli a umyli a vyprevadi ich do škôlky a do školy.. jedlo si prichysta sám, keď je hladný.. myslím že pár krát v živote som mu urobila nejaké jedlo do práce, ale to bolo naozaj výnimočné..
Chystám z lásky 🙂, a áno cez týždeň keď ideme obaja naraz do práce som ochotná vstať kvôli tomu aj o hodinu skôr, nerobí mi problém uvariť nám kávičku, nachystať jedlo..., ale faktom je, že aj on si spomenie, ked mám náročný deň a čaká ma už doma kávička, či jedlo.. ked nestíham spraví si sám, proste je to také automaticky prirodzené ,kto kedy ako stíha...
Tak do práce si každý chystá zvlášť. Deťom robím raňajky a desiatu ja keď má ranné a nočné a on keď má poobedné. Varenie si už delíme. Raz navarí on, raz ja. Večere ako kedy. Vôbec sa na tom nehašteríme. Prosto robíme tak ako vladzeme. Raz potiahne jeden, raz druhý.
Nerobím. Zato on robí deťom desiatu do školy, aj ich tam vozí. Odkáž doma, že aj ty chceš. 🤷♀️