Ahojte . Ako máme túto koronu či covida ..nejakosi sa mi to páči že sa vyhýbam ľuďom 😏nechýbajú mi ,ani rodina ani návštevy a celkovo sa cítim lepšie. Čo myslíte som divná?
Zo zaciatku som sa tesila,ze ustupili navstevy. Sme velka rodina neustale sme chodili niekomu vinsovat k sviatku kazdy vikend u niekoho a ked prisla korona,tesila som sa. No uz je to pridlho,chyba mi kontakt s rodinou,stretnut sa bez obav,ci sa nenakazime. Chcem spat ten bezstarostny zivot.
My sa stretavame rovnako aj mame normalne rodinne oslavy nič sa u nas nezmenilo.
To Akože ked ste zdravy, otestovany a rodina tiež, tak sa 2 roky nevidite ani na Vianoce, lebo vlada povedala? Alebo ignorujete vlastnu matku, lebo korona? A čo ak je ona zdrava, vy ste zdravy, tak si nechate ujsť 2 roky života, alebo len cez branku sa stretnete? A tí stari ludia, čo pomreli v domovoch dôchodcov, lebo korona, ako sa im odchadzalo z tohto sveta, ked 2 roky nevideli blizkeho? Však to je šialené
Zo začiatku sme sa obávali, ale postupne to "prešlo". Normálne fungujeme, chodíme aj po návštevách a v rodine, aj oni k nam, aj na oslavy, svadby, krstiny. Nikto sa nenakazil, nikomu nič nebolo. Podľa mňa je choré to, že sa "zabarikadovat, nikde nechodit" a vlastne umierať už zaživa.Vírus tu ostane a keby sa menej taralo okolo neho, prešiel by oveľa jednoduchšie. Ok, je tu takáto choroba, ale táto šialená panika a bombasticke mediálne správy okolo nej su100x horšie
Sme zaockovani, stretavame sa stale a aj sa budeme. S prababkam chodime otestovani s respiratorom. Nikdy neobmedzim, aby som mohla byt s rodinou, blizkymi.
nie, sme v rámci rodiny zaočkovaní, takže kontakt máme taký ako pred tým, do práce chodím, rešpektujem to, ak sa niekto z priateľov nedá z nejakého dôvodu očkovať a snaží sa chrániť, teda sa nestretávame, veď môžeme byť v kontakte inak, návštevy som nikdy nejako neobľubovala, takže mi tento stav vyhovuje.
Mne prídu zvláštna tieto témy, kde každý hovorí, ako sa dlho nestretáva s príbuznými, s priateľmi, s rodinou, akí sú všetci zdeptani, smutni, znechuteni. Z čoho? Veď čo vidím okolo seba, všetci funguju úplne normálne a hlavne očkovaní. My sa v ničom neobmedzujeme. Akurát, že sú obmedzené kultúrne podujatia, inak fungujeme úplne normálne.
My sme sa vždy radšej stretávali na spoločných akciách vonku, ako sedieť dnu a popíjať a pchať sa chlebikmi, takze až taká zmena to teraz nie je.
vsetci sme zaockovani, preto sa v pohode stretavame a naucili sme sa s covidom zit
Nie, som na tom podobne, my žijeme dost hekticky, aktívne, takze som rada, že niektorí obmedzili stretávanie…my z našej strany sme kvôli korone nikoho “nevyškrtli” zo zoznamu, takze prirodzene preriedenej nám prospelo😉
Myslím si ze je to v pohode🙂