Chýbajú vám kontakt s ľuďmi počas Covidu?

19. nov 2021

Ahojte . Ako máme túto koronu či covida ..nejakosi sa mi to páči že sa vyhýbam ľuďom 😏nechýbajú mi ,ani rodina ani návštevy a celkovo sa cítim lepšie. Čo myslíte som divná?

mimi2018
19. nov 2021

Myslím si ze je to v pohode🙂

marca12
19. nov 2021

Zo zaciatku som sa tesila,ze ustupili navstevy. Sme velka rodina neustale sme chodili niekomu vinsovat k sviatku kazdy vikend u niekoho a ked prisla korona,tesila som sa. No uz je to pridlho,chyba mi kontakt s rodinou,stretnut sa bez obav,ci sa nenakazime. Chcem spat ten bezstarostny zivot.

ninusa221
19. nov 2021

My sa stretavame rovnako aj mame normalne rodinne oslavy nič sa u nas nezmenilo.

karolinakr
20. nov 2021

To Akože ked ste zdravy, otestovany a rodina tiež, tak sa 2 roky nevidite ani na Vianoce, lebo vlada povedala? Alebo ignorujete vlastnu matku, lebo korona? A čo ak je ona zdrava, vy ste zdravy, tak si nechate ujsť 2 roky života, alebo len cez branku sa stretnete? A tí stari ludia, čo pomreli v domovoch dôchodcov, lebo korona, ako sa im odchadzalo z tohto sveta, ked 2 roky nevideli blizkeho? Však to je šialené

jaskolka
20. nov 2021

Zo začiatku sme sa obávali, ale postupne to "prešlo". Normálne fungujeme, chodíme aj po návštevách a v rodine, aj oni k nam, aj na oslavy, svadby, krstiny. Nikto sa nenakazil, nikomu nič nebolo. Podľa mňa je choré to, že sa "zabarikadovat, nikde nechodit" a vlastne umierať už zaživa.Vírus tu ostane a keby sa menej taralo okolo neho, prešiel by oveľa jednoduchšie. Ok, je tu takáto choroba, ale táto šialená panika a bombasticke mediálne správy okolo nej su100x horšie

zdenka11081983
20. nov 2021

Sme zaockovani, stretavame sa stale a aj sa budeme. S prababkam chodime otestovani s respiratorom. Nikdy neobmedzim, aby som mohla byt s rodinou, blizkymi.

elizabet173
20. nov 2021

nie, sme v rámci rodiny zaočkovaní, takže kontakt máme taký ako pred tým, do práce chodím, rešpektujem to, ak sa niekto z priateľov nedá z nejakého dôvodu očkovať a snaží sa chrániť, teda sa nestretávame, veď môžeme byť v kontakte inak, návštevy som nikdy nejako neobľubovala, takže mi tento stav vyhovuje.

stanulienkat
20. nov 2021

Mne prídu zvláštna tieto témy, kde každý hovorí, ako sa dlho nestretáva s príbuznými, s priateľmi, s rodinou, akí sú všetci zdeptani, smutni, znechuteni. Z čoho? Veď čo vidím okolo seba, všetci funguju úplne normálne a hlavne očkovaní. My sa v ničom neobmedzujeme. Akurát, že sú obmedzené kultúrne podujatia, inak fungujeme úplne normálne.

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sidicek
20. nov 2021

My sme sa vždy radšej stretávali na spoločných akciách vonku, ako sedieť dnu a popíjať a pchať sa chlebikmi, takze až taká zmena to teraz nie je.

zmrzlinka2021
20. nov 2021

vsetci sme zaockovani, preto sa v pohode stretavame a naucili sme sa s covidom zit

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
portret7
20. nov 2021

Nie, som na tom podobne, my žijeme dost hekticky, aktívne, takze som rada, že niektorí obmedzili stretávanie…my z našej strany sme kvôli korone nikoho “nevyškrtli” zo zoznamu, takze prirodzene preriedenej nám prospelo😉