Dobrý deň, má tú niekto muža, ktorý tvrdí že chyby nerobí, že žena je ta ktorej vždy niečo vadí a vyvoláva konflikty. Ja už neviem ako ďalej, je jedno co poviem, akej témy sa to týka, vždy to skončí tým ze doňho rypem, začne kričať a odíde. Normálne sa porozprávať je nereálne. Som úplne nešťastná v tomto manželstve, mame 2male deti, snažím sa, ja aj okolie vidí, že som sa vo veľa veciach zmenila, no neviem zmeniť celú seba. On tu zmenu k lepšiemu u mňa nevidí, vždy to otočí na seba že len on je ten co sa zmenil. Moje pocity ho absolútne nezaujímaju pokial to on nepovazuje za dolezite. Naozaj nevládzem a neviem si ani len predstaviť mat takto žiť do konca života.
@luc373 uvazovali ste nad manzelskou poradnou?
@natalia2007 uvažovali, najskôr súhlasil, teraz veľmi nie.. a ak tak povie nech všetko vybavím dohodnem a poviem kde a kedy ma prísť..
@luc373 no lebo tu ti nikto na MK spravne neporadi, ver mi budes o chvilu citat vela uzasnych rad, ale v situacii ako ste vy pomoze len zopar sedeni s odbornikom. Tak.to vybav a postav ho pred hotovu vec vtedy a vtedy sme objednani.
@natalia2007 viem, potrebovala som aspon takou formou vyrozprávať
A co sa cudujes? Ma nauceny trik co vzdy funguje tak preco by ho nepouzival? Stavim sa ze tak riesil veci ak ked bol decko len mu to ostalo lebo to jednoducho funguje
@luc373 drzim palce
@martinmmartin detstvo mal ťažké, poznačilo ho a vidím že veľa veci si neuvedomuje že ich robí, len ich proste robí lebo to videl doma..
@natalia2007 ďakujem
@luc373 neviem ale mne z toho príde že to ani ty riešiť nechceš. Ak by si chcela už by ste na tej poradni boli lebo on to podmieňuje tým že to ty objednas. Ty prečo v tomto teda nekonas a neobjednas vás tam??
@lenkakravcova zatiaľ čo som si zisťovala tak sa zdá ze sú všetci spoplatneni (ak sa mýlim opravte ma) a to si teraz nemáme z čoho zaplatiť, ak sa finančná situácia zmení, objednam nas lebo sami si to vyriesit nevieme aj ked sme to skusali..
poradna je strata casu.. skor sa zacni pripravovat na rozvod..
@luc373 vaša finančná situácia sa nezmení keď sa neprestanete zbytočne hádať alebo nerozvediete, takže na toto by si teraz pozerať nemala. Ak máte prácu, aspoň on, tak určite tých 30€ za sedenie (aj keby toľko stalo u súkromníka) naškrabete.
Okrem toho všeobecný lekár vám môže vystaviť odporúčanie k psychológovi spoločne a to je zadarmo. Takže sa nevyhovaraj
@luc373 Sú ľudia čo nikdy nepriznaju chybu, za všetko môže niekto iný alebo okolností. Napríklad: Zmokla som lebo pršalo. Realita: vedela som že má pršať ale ťažilo sa mi zobrať dáždnik.
Nemám kľúče lebo žena mi to nepripomenula. Realita: Zabudol som ale ani za nič na svete to nepriznám.
Nezmení sa, môžeš robiť čokoľvek, hocijaké ústupky bude to len horšie. Buď sa zmieris s tým aký je alebo odídeš.
Ak bol takyto vzdy, neomylny a kritizujuci kazdeho v okoli (co predpokladam ze ano, aj pred 2 malymi detmi bol vzdy najakuratnejsi a na Tebe vzdy nasiel chybu, proste je asi ten typ), nezmeni sa to.