Chorý vzťah matky k synovi

15. aug 2022

Ľudkovia, nezvládam.

Partner s mamou majú zvláštny vztah.. vyrastal s ňou sám, totiž otec oňho nejavil záujem.
Matka sa vždy nenapadne snaží prekaziť naše plány spôsobom, že potrebuje niekam odviesť, pomôcť, sťahovať niečo, odviesť auto do servisu.. atp atp..
Ked sedíme spolu na gauči, napchá sa k nemu, ceckami do tvare. Vykladá si naňho nohy, sada si naňho.. stále sa s ním chce “biť” zo srandy..

Prosím, že nie som jediná ktorú toto absolútne vytáča a príde mi to byť nechutne zvrhlé ? Je toto normálne ?

Ja už mám plne zuby tohto

panelacikova
15. aug 2022

čo má chalan 10 rokov?

viestta
15. aug 2022

Neadekvátne áno, ale prečo hneď zvrhle? A synacik co na to? Skorosvokru nerieš, rieš jej synacika.

0silvia0
15. aug 2022

Cecky, vylozene nohy, bitie? Posobi to dost choro😵

reanda
15. aug 2022

spravila si z neho nahradneho partnera.. to sa casto stava zenam, co zostanu same so synom.. toto musi uvidiet a riesit on a nastavit si voci nej hranice, pokial moze ona ako matka zajst.. ak to neurobi on, ty s tym nic nezmozes, lebo ty si ta, co jej ho ukradla, co sa 'votrela' do ich vztahu a vzdy budes ta zla.. a ak to on nezacne chapat, ako to je, tak budes zla nielen pre nu, ale aj pre neho, ze nemas rada jeho mamu, ktora sa predsa o neho tak starala a tolko sa obetovala, ze ho sama vychovala

petamich
15. aug 2022

ak je to tak ako pises, tak by som to nezvladala tiez 🤷‍♀️

ckocka
15. aug 2022

No a prečo to doteraz zvládaš, niekto sa ti smrťou vyhráža?

portret7
15. aug 2022

Nie je to normálne a tiež by som to nezvládala…svokra by mala už odstrihnúť pupočnú šnúru😉

autor
15. aug 2022
autor
15. aug 2022

@viestta synovi sa to protivy a je z toho taký zhrozený,
On jej aj povie.. ale ona ignoruje

autor
15. aug 2022

@reanda
@portret7
@ckocka
Dočasne sme bývali u nich.. síce len 2 mesiace necelé, kým sa nám byt prerábal.. ale do vtedy som videla čo som nechcela vidieť, zial

ckocka
15. aug 2022

Chudáčik, tak nech si najme ochranku, ak sa sám neubráni.

viestta
15. aug 2022

Ale, riešiť tousi on. Iba a len on. Je to medzi ním a matkou. Možno povedal, aby si mala dušu na pokoji ale to je tak všetko. Keby mu to naozaj vadilo a chcel to skutočne riešiť, tak sa ozve zakaždým, keď sa na neho začne liepat, čo zrejme nerobí.

mandzula
15. aug 2022

Fuuuha, toto zavana niecim nezdravym. Jasne chlapovi povedz, ze sa ti to nepaci, nech s tym nieco robi. Podla toho, ako si s tym poradi, sa potom zariad ty.

retep00
15. aug 2022

Tak toto poznám dôverne .. síce nie z môjho vzťahu ale zo vzťahu mne veľmi blízkej osoby.. nič sa teda nezmenilo ani po rokoch vzťahu a to spolu boli niečo cez 6 rokov 🙂 mamičkin miláčik je a bude vždy.. oni sa už chceli osamostatniť, založiť si rodinu, no mamička sa stále do všetkého miešala.. každodenné otravné telefonáty (čo robíš, kde si, s kým si, čo si jedol), všetko musela vedieť ako prvá... Presne ako opisuješ, vždy keď chceli mať čas pre seba, zrazu čosi veľmi dôležité od synčeka potrebovala.. Bohužiaľ to tak bolo aj z jeho strany, že na mamičku nedal dopustiť.. vyslovene skákal tak, ako ona pískala... neviem teda ako to berie tvoj priateľ, no ak sa tiež mamičky drží ako kliešť, tak pozor na to.. je to vec, ktorá sa nikdy nezmení.. a do budúcna by to mohol byť veľký problém 🙂 kamoške teda takto vzťah krachol, po rokoch to už bolo na nevydržanie 😔

mikadooo
15. aug 2022

😱 no mne to príde mega divné... Akože asi by som postupne prestala chodiť na návštevy, nech ide sám, fuuu na toto by som sa teda pozerať nezvládla. A k tým plánom, nuž, treba o nich pomlčať, ale na to treba dvoch... Ak priateľ s tým nič nerobí a zdá sa mu byť všetko ok, tak by som sa asi pomaly balila, v tom prípade vyzerá, že na prvom mieste bude vždy mamička.

negymama
15. aug 2022

@panelacikova toto je chore v kazdom veku, aj pri 10 rocnom.

panelacikova
15. aug 2022

@negymama tak 10-ročného syna si snáď ešte matka pritúli, či nie? moja má 12 (je síce dievča, ale tak čo...) a potúlime sa... brala som to z hľadiska pritúlenia 🙂

autorka: ako píšu vyššie, toto si musí upratať partner. daj mu nejaký čas (nie príliš dlho) a ak sa to nezmení a on ju rázne nestopne, tak to ukonči, lebo budeš celý život v chorom vzťahu.

zmrzlinka2021
15. aug 2022

No fuj

negymama
15. aug 2022

@panelacikova pritulim jasne, ale nesadam si mu na kolena, ani sa s nim zo "srandy" nemlatim.

mimi1237
15. aug 2022

Asi ho chce este kojiť ked sa mu pcha ceckami do tváre. Ja by som sa nedokazala pozerat na to všetko.

zdenkastanka
15. aug 2022

A preco to priatel neriesi radikalnejsie ked mu to vadí ?

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panelacikova
16. aug 2022

@negymama no to áno