Dievčatá musím sa vygrcat niekde,máte to tak aj vy? Mame doma chore dieťa noci bdiem kontrolujem mojkam až zložilo aj mna.. hrdlo teplota klasika.. hovorím chlapovi nech ostane na home office že pospím aspoň hodinku po nočnej dlhšie.. alebo cez den nech dobehnem noc dám si horucu vaňu na dutiny - mala už nespí cez den tak nemám kedy. Veľké halo nemôže ostať doma ma kopu roboty mame to zvladnut same Sak nič mi neni len ma hrdlo skriabe. Ráno vstanem a spi v klude ďalej že ho skriabe hrdlo nikam nejde. Samozrejme doma nepomohol s ničím ešte ci mu vaňu nenapustím liek nezarobim lebo on umiera na dutiny a ešte musí aj čumeť do pc… akože strašne som vytočená..
nič by som mu nepomohla a naopak, tresla by som sa do postele k decku ...
Otrasne. Urcite to takto nemam. Moj sa stara, co to da a dokonca aj noci s chorym synom riesi, ak nie je vyslovene kriticka situacia, kedy riesime spolu. Dufam, ze si mu tu vanu nenapustila.
Som sa nasrala za teba.
Nie nemame 🤷♀️ moj manzel nie je sebecke hovado, co vidi len samo seba a nepodala by som mu ani vreckovku
Je mi ľúto, že máš takeho debila doma. Ja keď mám 37.1 tak muž už berie dovolenku🫣 lebo veď nech oddychujem a je so syncekom on. Ale celkovo je môj muž taký, že keď sa niečo deje tak hneď vezme veci na seba. Minule sa mi zatočila ráno hlava a muž, že chod si ľahnúť ja navarím 😀 takze my fungujeme inak.
Tak co na to...mas 2 deti
Strčila by som mu do postele dieťa a nech spinká pán velkomožný koľko mu dovolí. Ja by som sa uložila na gauč.
Poslala by som ho do riti,nech si napusti vaňu sám,nech si sám uvarí čaj,nech si sám vezme liek..Aký požičaj,taký vráť,vôbec by som sa s ním nebabrala..
Tvoj manzel je asi zvyknuty, ze si domaca sluzka ...
🤣🤣🤣 máš len jedno dieťa neboj keď budeš skákať okolo 3 ďalších a muža čo vracia užiješ si viac zábavy
200 x by som mu zopakovala jeho vetu: však to nic neni, ved to je len hrdlo to zvládnes … A ešte by som sa tvárila ze sa idem sama doliečit niekde do hotela ze ostane chorý s dcerou sam pár dni …(ale toto by som nespravila )
Myslím si ze ked vyzdraviete tak toto je téma na vážny rozhovor. Neexistuje aby takto zľahčoval tvoj zdravotný stav a odmietal pomôcť, pritom ked je sam chorý tak očakáva ze sa budeš starať. Je to hnusné od neho …
No jo, taký typ vzťahu kde ženy po konci začnú žiariť. Aj na tebe záleží. Nauč ho to
Strčila by som mu dieťa do postele, či ty si lietala a on lezkal? A nie, u nás to takto nefunguje, ale to ti je prd platné, keď máš doma sebeckého paka.
Nemame, v chorobe sa starame jeden o druheho. Moj ale nema HO, cize by siel do roboty a poobede by ma odbremenil, aby som si mohla lahnut, ak by sa jednalo len o beznu chorobu.
Dufam,ze si sa na neho vykaslala, ake pozicaj,take vrat 😉 ako bonus by som si poobede lahla do postele a dieta mu nechala na starost,nech po nom skace
Zaujal ma názov témy, podobne dopadli s dcérou 2 týždne dozadu. Teploty mala od 38 do 39,5. V noci som ju chodil kontrolovať, merať teplotu, prezliekať pyžamo, vysmrkať, dávať lieky...popritom som dorábal veci do práce, čo som cez deň nestihol. Spať som chodieval okolo tretej - štvrtej ráno. Cez deň niečo navariť, medzitým oprať, hlavne bolo obskákať malú, čajový servis až do postele, spratať veci a aj pracovať.
Keď sa dostala z vysokých teplôt a išli sme na kontrolu, asi za 3 dni to chytilo aj mňa. Ona ešte nebola doliečená, cítila sa lepšie, no ja som už bol na hovno. Bohužiaľ - musel som sa z tej postele postaviť, spraviť jej niečo jesť, pomôcť s úlohami do školy, čo vymeškala. Obaja zasoplení, za dva týždne sme minuli asi 25 kotúčov hajzláku.
Nepíšem to preto, aby som zo seba išiel robiť hrdinu. Manželovi môžeš odkázať, že keď je človek na dieťa sám, tak si musí aj sám pomôcť. Ja som tiež "umieral" a musel čumieť do pc a poritom som ale riešil kopu ďalších iných bežných vecí - tak ako každý normálny dospelý človek.
Ako ho naučíš tak máš. Veľmi nepekné sa správa. Nepohla by som ani prstom. Ľahni aj ty. A pekne na striedacku, je to aj jeho dieťa. Mladý panko posúva hranice, je čas to všetko napraviť. A s tým stráženim v noci, ja som si každú hodinu nastavila budík už na celú noc, dcéru k sebe a merať teplotu...najprv rukou, ak som si istá, že je v poriadku ďalej spím. Ak sa mi nezdá, vstanem a meriam teplomerom. Keď je malá chorá, treba castejsie dezinfikovať, špinavé vreckovky zbierat do jedného sacka a vždy zavrieť, vetrať izbu, pri čisteni nosteka si daj rusko, vitamíny aj ty, aby si sa nenakazila. Lebo hotová pohroma dieta choré aj mama chorá.
celkom toxicke prostredie