Dnes v noci prišlo priateľovi zle z večere, asi mu nesadla, tak ma okolo druhej ráno zobudil, že mu je zle a ide zvracat. Tak som mu povedala, že okí a ostala som ležať v posteli. Nemal horúčku, ani závraty, ani iné problémy, proste mu len nesadla večera. Keď sa vrátil povedal mi, že mi ďakuje, že som bola s nim.... Akože brala som to tak, že je to intímna vec, co tam mam pri ňom stat, mne osobne by bolo nepríjemné, keby na mňa niekto v takom stave pozeral, ja chcem mat na WC súkromie. No jemu to zjavne prišlo, akože mi je ukradnutý. Ako to máte vy? Celkom mám teraz výčitky 😁
Čo by si mu tam pomohla? vyvracal sa a vybavené...ja nebudím nikoho ani manžel v takom prípade.S deťmi je to samozrejme iné,tie si strážim aj na wc. Nech zo seba nerobí chudáčika,je dospelý,hádam vie povedať pod so mnou prosím,točí sa mi hlava,aby som neodpadol.Neubudlo z neho.Nerieš.Už vidím ako by sa on trhal teba zachraňovať rozospatý v noci.
Nabudúce si ho pre istotu natoč na video nech máte túto intímnu chvíľku zvečnenú 😅😅😅 teda pobavil ma tvoj muž 😁
Urcite nie. A ani ja by som nechcela, aby moj pri mne stal prepana🙊 vzdy zavriem.za sebou dvere...neviem, teraz v tehotenstve som vracala aj 5x denne, vzdy som sa zavrela na wc, praveze neznesiem, aby sa ktokolvek na mna pozeral. Je to len moja chvila😅😅
Sprava sa ako maly chlapec, ktory caka, ze mu budes suplovat mamicku🙊
No on asi nepotreboval uplne aby si sedela vedla neho a pozerala jak vracia, ale napriklad ja by som po chvili isla za nim, zostala meter a pol od dveri a spytala sa ci je vsetko ok a ci nieco nepotrebuje, priniest vodu alebo nieco na zaludok.
Vobec,by som vracala aj ja
nechodim, lebo viem, ze by naplo aj mna rovno ( u deti s tym nemam problem)... Ale akoze porobit poriadky potom alebo z dialky sledovat ci neodpadol nemam problem.
Myslím, že od neho bolo hnusné, že Ti to takto vytkol. Ty máš teraz kvôli tomu výčitky. Na Tvojom mieste by som mu povedala, že ak mu nabudúce bude zle a bude chcieť, aby si išla s ním, má Ti to povedať. Lebo normálne je "vybaviť" si to v súkromí.
A či chodím s partnerom na záchod, keď zvracia? Nuž, ten môj je asi z inej planéty, lebo on nezvracia. Aspoň za tých vyše 16 rokov, čo sme spolu, nezvracal ani raz.
Ja mávam migrény, kde je niekedy sprievodným javom aj zvracanie. Nezniesla by som, aby bol vtedy ktokoľvek pri mne.
my mame dohodu, ze ked sa v noci nieco deje, budime sa, ale realne sa vacsinou navzajom nechame spat :D kedze mojmu je tak zle mozno raz za 2 roky, isla by som sa opytat,ci je ok (lebo na taku situaciu nie sme "zvyknuti")
Nemaj vyciitky, ja si ani neviem predstavit ist s chlapom na wc ked vracia. U deti nemam problem
😂😂😂😂Tak to je dobre!!! To co si tam s nim akože mala robiť?????
Na túto diskusiu som si klikla, pretože ma zarazil názov. Samozrejme, že áno. Aj keď sa mohlo jednať o banálnu vec, mohlo sa mu urobiť aj horšie a odpadnúť. A vtedy treba byť pri ňom. Trochu ma prekvapili predchádzajúce reakcie.... Ak to nie je nič vážne, aspoň mu môžeš nejako pomôcť (mätový čaj, antacidá a pod.) Nemyslím si, že je správne takúto situáciu zosmiešňovať. Predstav si samu seba, keby ti bolo zle.... Padlo by ti dobre, keby sa niekto o teba postaral.
Nie. Neviem si predstavit zeby muz so mnou behal vracat pocas tehotenstva ani ja s nim a ani by si to nevyzadoval. Mne to pride take nemuzske vycitat zene taku vec. 🤷
@jakoma tak aj my keby niečo zobuď má😂😂 a aj tak nikto nikoho nezobudí😂😂
Ale k téme, ja idem ak sa niečo také deje spýtam sa či je v pohode, či nechce vodu alebo niečo. Nevadí mu to a keby aj tak by som šla, záleží mi na ňom a nedalo by mi to🙂 ale viem že určite by mi nevyčítal že som za ním nešla, to nebolo od tvojho pekne ;)
Preboha ved nema 3 roky a ani nie je tazko chory. Proste iba grcal. Ja neviem co su toto za padavky.
Keď som bola tehotná prvé 4 mesiace som strávila zvracaním. Bola som rada že mo tam pomáhal a staral sa o mna. Lebo sa mi triasli rúky a aj nohy. Keby tam nebol tak sa nedoplazim ani k umývadlu
Záleží od stavu. Ak to ozaj bolo len vyvracanie tak neriešim. Keby vidím že je tam moc dlho tak sa idem opýtať čo sa deje, ako mu je. Pri mne bol muž len keď som vracala v teho. Ale to boli dni že som 12-15x vracala a už som bola tak slabá že to ozaj nebolo dobre
mozno chcel, aby si mu drzala vlasy... 🤔
prepac, normalne som si predstavila situaciu, ze mi muz nieco take vycita a smejem sa ako kon 😂
A možno potreboval podržať vlasy, či? 🤔
Teraz už nezvykneme grckat ( nastastie ), ale keď sme kedysi veeeelmi dávno mali 17 a na chate grcal, tak som to po ňom upratovala 😜 to sa tiež počíta , či?🤪
Maximálne za dverami stojím ale určite nie pri ňom. Čo ak sa mu zatočí hlava a odpadne alebo niečo určite nečakám v spálni nikdy nevieš čo sa môže stať áno nemá 3 roky ale človek nikdy nemôže vedieť čo sa môže stať.
Tak baby, ja som sa raz v noci zobudila na riadnú supu. A to môj chlap odpadol na wecku, keď zvracal. Boli dve hodiny s strácal vedomie, musela som volať sanitku. Keby nedrbne o skrinku a nenarobí rachot, môže sa tam zvratkami zadusit. Len toľko k tomu, že by vás naplo a aké je to nechutné. A pre istotu, nebol opitý. Nepije nikdy.
Zalezi od stavu, ja uz som zvracala aj tak, ze som myslela, ze uz sa nenadychnem (akokeby mi upchalo vsetky trubice😂) a realne ma chytila panika, kedze mojho chlapa som nezobudila. Takisto som zvracala uz aj tak, ze som sedela na zachode, a na nohach mala vedro a pri kazdom napnuti zo mna slo zo vsetkych dier 😂😂 aj nosnych😂 to sa ma pytal ci mi moze pomoct a to som veru povedala,nech sa ani neopovazi vojst. Nasiel ma uz aj zaspat na zemi, od vycerpania z crevnej chripky, ja teda tieto virozy mavam dost brutalne a zatial co okolo mna ludi napne 2-3x a o par hodin su ok, ja to hodim aj 15x za kratku dobu.
Zareagovala si normalne, ale trosku ho "polutuj" dodatocne, mna osobne zaujem pocas choroby vzdy potesi. Tak by to malo byt. Nemyslim prehnane lutovanie a behanie okolo zadku, ale ulahcit to starostlivostou.
Ja som tiež bola názoru že v kúpeľni a na wc je to moje maximálne súkromie, dokonca som vždy nezabudla zamknúť ... ale prišla som na to v tehotenstve že môj muž má na to iný názor... hlavne keď už som mala brucho a bývalo mi zle tak mi pár krát vynadal prečo som naňho nezavolala že mi je zle, alebo prečo som sa zamkla že keby som tam odpadla alebo sa šmykla vo vani tak mi ani panbozko nepomôže ... bola som zarazena ale v podstate som rada že sme si to povedali, každý to zrejme vníma inak ... tebe by možno vo sne nenapadlo ísť ta ním a on to možno berie ako samozrejmosť že by si sa mala aspoň pozrieť z diaľky či nepotrebuje nejakú pomoc keďže mu je zle
Teraz som si spomenula na moju svadbu. Kamaratovi prislo zle (z palenky) a grcal na zachode. Jeho kamarat ho siel pozriet ci je OK a ked ho videl grcat chudak tak ho naplo ze sa pogrcal do vedlajsieho zachoda... 😀
A nie nechodim manzelovi "drzat vlasy" pri grcani ako to bolo za mladych cias ked kamoska potrebovala pomoc... 😀 viem ze manzel zvladne tuto vec aj sam. myslim zeby mu ani nebolo prijemne keby som na neho pozerala.
Nie. Nikdy. Nema 3 roky. Ani on nechodi so mnou. Bolo by mi to total neprijemne.