Chodíte do mobilu svojich polovičiek?

4. mar 2023

Zaujíma ma otázka? Chodíte do mobilu svojich poloviciek?
Zo zvedavosti ?
Len tak?
Ci si s niekym píše?
Alebo je to jeho súkromie ..nezaujíma vás jeho mobil a co si stým píše?aj keby je to žena. ....naozaj dokáže byť zrada aj čítanie jeho /jej správ?

zanka777
4. mar 2023

Nikdy v živote by mi to ani nenapadlo..... Ani keby som mala pochybnosti ani nič....je to veľké narušenie súkromia a ponižujes tým sama seba.....

kvietok2012
4. mar 2023

Nie, nechodim mu do mobilu...ked niečo chcem alebo sa mi nezdá, tak sa ho rovno opýtam....

ada12345
4. mar 2023

My s manželom si v pohode požičiavame mobily. Ja ani on s tým nemáme problém. Nemáme pred sebou tajnosti.

evica17
4. mar 2023

Mne to nevadí,nech si kuknem,nemám čo skrývať. Ale my s mužom mobily nepoužívame moc (muž si ani s nikým nepíše ,iba s kamarátmi keď sa dohaduje kdesi) , a ja ak chcem na muzovom kuknúť internetbanking,nemá s tým rpoblem,viem heslo,ja nemám a aj on kukne keď dco potrebuje pozrieť aj na mojom.

54tinka54
4. mar 2023

A to načo je dobrý taký vzťah keď treba sliediť a pozerať do mobilu s kým si píše? Buď mu veríš alebo nie. A vzťah bez dôvery je nanič.

divokykonik
4. mar 2023

My mame s mužom rovnaké odomykanie telefónu, čiže si môžeme do nich liezť, ale nerobíme to. Ja mu dôverujem, on mne, vie s kým si píšem. Ale nevadilo by mi to, keby mi aj lezie do mobilu, nemám čo pred ním skrývať.

danieli
4. mar 2023

Sprosty napad, ak mam skaredo napisat…bud si verite a ten telefon ak treba mu aj pozicias a on tebe alebo si neverite a skor by ti odtali ruku aj s telefonom ako pozicat, situacia, ktoru opisujes je absolutna nedovera, sledovanie spehovanie kontrola to nie je laska…

akiana
4. mar 2023

Nie, ani raz. Mala som nedavno prilezitost, ked nechal mobil odomknuty na jedalenskom stole, a isiel
daco dlhsie robit do svojho kumbalu. Priznam sa ze iste pokusenie tam bolo, ale ovladla som sa. Na druhej strane, ak by mi nieco tajil, nenechal by takto mobil na moj dosah. Ale ak by som mu donho liezla sama, to by ho dost nahnevalo ako ho poznam.

bessie12
4. mar 2023

Je to jeho sukromie. A aj keby som vedela heslo od telefonu, tak by som nic z toho co tam pise nerozumela. Musela by som pouzit prekladac. Doverujeme si a to je hlavne. Nikto z nas nema potrebu liezt tomu druhemu do sukromia.

svokrinjazykmonika
4. mar 2023

Chodím mu do mobilu pravidelne, len tak zo zvyku... Bývalý si stále s nejakými kur.ami písal. A môjmu manželovi som za 10 rokov nič nenašla, žiadne "kamarátky", žiadne vypisovačky. Ja mu to aj vyčítam že nič tam nemá, nemôžem mu ani žiadnu scénu spraviť, nuda vo vzťahu 😂 On o tom vie a nevadí mu to, veď nemá čo skrývať. Aj on môže do môjho mobilu kedykoľvek ale nechodí mi doň. Ale nie je to žeby som mu denne lustrovala mobil, väčšinou mu pozriem baterku, dám na nabíjačku, pozriem či nemá niečo nové ma messengeri alebo maily, lebo koľkokrát si ani nevšimne že mu niekto písal alebo prišla pošta. Takže poznám obe strany, môjmu mužovi úplne verím. Nepozerám mu do mobilu so strachom čo tam nájdem. Bývalý si vypisoval takže viem že keď niekto nechce ukázať mobil, alebo ho schováva, alebo také tie kecy že to je moje súkromie, tak viem že sú to kecy a niečo skrýva...

jvlo
4. mar 2023

manželov mobil občas použijem, ale nekontrolujem mu v ňom nič

diewcatqoo
4. mar 2023

Sem tam si mobil vezmem, napr. mi ukazuje nejake video alebo ked potrebujem nieco rychlo cez internetbanking... ale nikdy som necitala jeho spravy, ani nepozerala ake aplikacie tam ma pod. Doverujem mu, nezaujima ma, co komu pise.

bajka16
4. mar 2023

Férové by bolo si ho od neho vypýtať z očí do očí nie? 😉

jamimo
4. mar 2023

nie nechodím, iba ak šoféruje, poprosí ma až prečítam mail. V 99% sú pracovné. Alebo pracovný whats up. Aj odpisujem. Ale také, že ide do sprchy a ja sliedim to vôbec 🤔Sám mi niekedy ukáže vtipy a športové videá ktoré si posielajú v skupine.

marianarem
4. mar 2023

Obcas pouzijeme mobil toho druheho, ale poza chrbat si do mobilov nechodime. Manzelovi na 100% verim, co sa tyka vernosti. Ma jednu kamosku, s ktorou je velmi casto na chate, ale ani to mi absolutne nevadi.

taminka1986
4. mar 2023

My mame zaheslovane mobily obaja,nesmejdime si v nich a verime si.

simsalabim
4. mar 2023

Poznam jeho heslo, aj on moje, ale nechodim. Niekedy zdvihnem, ked mu dakto, koho poznam, vola (a on prave nie je pri mobile), niekedy mu nahlas precitam sms, ked mi povie… doverujememe si a nespehujeme sa.

komplikovana
4. mar 2023

aj clovek vo vztahu ma svoje sukromie, telefon spada do tej skupiny. Partnerovi do telefonu neleziem, heslo poznam. Ak by nieco skryval, je to jeho problem nie moj. Ci je to zrada alebo nie, zalezi od toho ako to mate vo vztahu nastavene.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aniele
4. mar 2023

To nie je problém mobilu, ale žiarlivosti. A tú sme si pred 41 rokmi s manželom "zakázali". Obaja sme ňou mali pokazené detstvo, môj otec a jeho mama... škoda hovoriť. Zistili sme, že obaja vyvádzali kvôli vlastnej zakomplexovanosti. Áno, mobily máme zaheslované, ale heslá si poznáme, mobily neskrývame, nelezieme si do nich. Viem, ktorý telefonát (ak je mimo), mu len potom oznámim, aby, ak je potrebné, zavolal naspäť, a ktorý zdvihnem a idem ho hľadať po dome 😀.

ariannazara
4. mar 2023

Nie

mima1608
4. mar 2023

Nie. Poznáme svoje heslá, ale nerobíme to.

oli18
4. mar 2023

Autorka, zase píšeš článok do ženského časopisu?

konikvrany
4. mar 2023

Nie. Ani mne on nechodí.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
4. mar 2023

Nie, nechodím...

sisaka
4. mar 2023

Aspoň raz za 1/4 roka sa tu objavi táto téma, vždy sa vytvoria 3 tabory - 1. ženy, čo používajú vlastný telefón, nemajú dôvod si požičiavať nikoho iného, nezaujíma ich, čo má manžel/partner v mobile a nemajú potrebu do neho nazerať
2. ženy, ktoré, z mne neznámeho dôvodu, potrebujú použiť mobil, ktorý je najbližšie po ruke a používajú na to kľudne aj mužov, ale nič v ňom nepozerajú a keď pozerajú, tak preto lebo im muži kážu, tiež z mne neznamych dôvodov, čítať ich správy, emaily, dvíhať hovory atď. a
3. skupina, ženy, ktoré jednoducho sliedia, súkromie im nič nehovorí a “musia” vedieť, čo v ňom muži majú, s kým a o čom si píšu a robia to buď otvorene alebo tajne.
Skupiny sa navzájom nechápu a na niekoľkých stranách sa budú doťahovať a hádať, čo je vo vzťahu normalne…..

oli18
4. mar 2023

@sisaka Tretia skupina na MK absentuje 😉

viestta
4. mar 2023

Nie nechodim, Ani on do mojho. Ked potrebujem v pohode mi mobil da, tak ako ja jemu. Ked ma v mobile nieco co mi chce ukazat ukaze mi, ja jemu tiez. Ale vybavim co treba, vratim. Na lustrovanie v hlbkach jeho debat, historiach prehliadaca a spravach nemam ani zaludok ani cas.

lucijalucy
4. mar 2023

Cielene kvôli nejakému vyzvedaniu určite nie, sem tam sa stane že jeho telefón mám bližšie poruke keď potrebujem niečo zaplatiť a podobne, tak ho použijem. Alebo keď mi povie nech niekomu odpíšem zaňho lebo akurát šoféruje atď.. to isté platí aj z jeho strany 😊