Chodím so staším zadaným mužom. Prečo si ma vybral?

socomplicated
6. mar 2011

Ahojte. Chcem sa podeliť o svoje skúsenosti. Práve zajtra mám 17 a už pár mesiacov som vo vzťahu si zadaným, nie ženatým, 29 ročným chlapom. má priateľku, už 8 rokov. Všetko u nich funguje ako má, rozumejú si, majú sa radi, niesu ani finančné problémy, dokonca spolu majú aj sex. Ja si nijak logicky preto neviem vysvetliť to, že si našiel mňa. On mi to vysvetľuje tým, že som mu padla do oka, že mu je somnou dobre atd.. Okey beriem, ja soms ním taktiež preto isté. Lenže, ako by ste si mohli domyslieť, chce sex, aj ke´d ho má doma, predsalen, čím viac, tým lepšie. No sex somnou, by bol skôr utrpením, pretože som panna. Prosím neriešte to, aká som sviňa, že si zašínam so zadaným, tohto tu už je veľa, odsudzovanie si nechajte pre niekoho iného. My sa máme radi, nič zlé priamo nerobíme. Len som vás chcela poprosiť, aby ste sa vyjadrili. váš názor na toto všetko a nejak logicky mi to vysvetliť, načo mu vlastne som. Kedže sa musíme skrývať, vedia o nás len najbližší ľudia, ktorým maximálne veríme. Potrebuje o tom s niekym konverzovať lebo mi puken hlava :/ 🙂 Dopredu ďakujem, snád sa niečomu priučím..

redangel32
6. mar 2011

chces pocut nazor, ale hned upozornujes, ze: odsudzovanie si nechajte pre niekoho iného. Mas 17r. si este veeelmi mlada. Preco sa zapodievas s niekym,kto ma vztah, je v nom stastny?? Myslis si,ze dotycny muz opusti svoju "istotu"??? Teba ma ako zabavku, tajite to a to ho pravdepodobne este viac vzrusuje. Narozprava ti kraviny a ty na to skocis. Prepac,ale ja na tvojom mieste utekaaaaaaaam prec. Ak mas svedomie tak vies co mas robit. Plnu hlavu mas aj z toho,ze vies ze to nie je OK.

evi55
6. mar 2011

Ja by som ocenila, že sa nad tým zamýšľaš. Sama zrejme cítiš, že nie je všetko v poriadku. Ja by som si na tvojom mieste položila pár otázok - napríklad, aký to má zmysel a či mi to vyhovuje (napríklad odíde odo mňa, má možno pomer s druhou). Ja by som volila muža, ktorý patrí iba mne, vzťah dôvery, a najmä vzťah medzi dvomi, nie tromi. Možno by pomohol otvorený rozhovor medzi vami (ty a partner), aby sa to vyriešilo korektne.

desszi
6. mar 2011

este ma zaujima, ci vie o tom ze si panna. mozno je to len zbierac trofeji, pozor na takych 😉

filipal
6. mar 2011

ja celkom neverim, ze tento pribeh je skutocny....ja som taky neveriaci Tomas 😅
ale dajme tomu, lebo taketo veci sa stavaju.

@socomplicated co si ty myslis o sebe? lebo z toho by si mala vychadzat... aku mas o sebe mienku?
prepac, ale asi velmi vysoku nie. a tu by si mala zacat.. mala by si zacat pracovat na svojom sebavedomi, na svojej sebahodnote. dievca, ktore si vazi same seba, ktore sa ma rado, sa neuspokoji so vztahom, kde ho niekto vyuziva.
dotycny muz ma proste stastie, ze na teba natrafil...nie kazda 17 rocna by sa s nim totiz zahadzovala. dievca, ktore si vazi same seba si vyberie partnera, ktory je stastny ze ju ma, ktory ju chce ukazovat pred celym svetom, ktory pre nu aj do ohna skoci.... 😅 trochu literalne? 😀 vsak je nedela!
ak ti nevadi, ze ta len vyuzije a odkopne, ak si to potrebujes zazit, tak smelo do toho!

traktor
6. mar 2011

si par mesiacov vo vztahu?...si panna...?

vodnarky
6. mar 2011

@filipal -lepsie by som to asi ani nenapisala.... 😉

@socomplicated -este si mladucka....zacni si ten tvoj mladucky zivot uzivat troska inak,ako zavesit sa na zadaneho,od teba starsieho(vyspelejsieho) muza...keby si bola u neho na prvom mieste,tak by mal IBA TEBA!... 😉

mywiel
7. mar 2011

@socomplicated nic v zlom ale si este velmi naivna, skoda ta, chlapy su svine teda aspon taky ako tento o ktorom pises, zneuziva aj tvoju a priatelkynu doveru. 😝 Skonci to cim skor, skor nez s takymto stratis panenstvo on si ho nezasluzi. Nedaj boze ta este nakazi nejakou MST lebo mozno ich ma viac ako len priatelku a teba.

luludia
7. mar 2011

@socomplicated ja na Tebe oceňujem, že Ti zapla kontrolka. To je veľmi dobre. Sama cítiš, že to nie je v poriadku a takto šťastná nebudeš. Pre kúsok vzrúša môžeš dostať poriadnu facku od života. Takže radím vycúvať z toho skôr ako sa zamotáš do problému, ktorého následky môžu ovplyvniť celú Tvoju budúcnosť.
Takmer 30-ročný muž nemôže od Teba chcieť nič iné ako fyzično. O vzťahu to nebude. Zvážila by som komu "venujem" svoje panenstvo. Táto spomienka ostáva navždy.

stanca22
7. mar 2011

@socomplicated Ja osobne si myslím, že toto nie je ten pravý vzťah pre Teba ... ako vieš, že keď má Teba, ešte 8 ročný vzťah, že nemá ešte niekde nejakú ďaľšiu bábenku, čo mu dá v posteli to čo on chce alebo niečo inšie, na čo si on zmyslí? Tebe fakt nevadí, že sa oň delíš? Nebojíš sa, že Ťa môže bárs čím nakaziť ak začneš s ním sexuálne žiť? Panenstvo by som takému nedala za nič na svete ... Píšem Ti, lebo stojíš o názor inej osoby ale aj tak si myslím, že nech tu hoc čo napíšeme Ti v dobrom, aj tak si spravíš po svojom, dáš mu panenstvo, ak si mu už nedala, ak na šťastie sa nenakazíš, tak na nešťastie zo srdiečkom, z dušou na to ale neskôr riadne si pokazíš život do budúcnosti a budeš to strašne ľutovať ... porozmýšľaj nad všetkým, hlavne nad sebou ... veľa šťastia do života 😉

evi55
7. mar 2011

stanka22 má pravdu. rozhodne budeš o pár rokov ľutovať... oberáš sa o príležitosť byť s niekým, čo zato stojí a s kým to má zmysel.

domidomi
7. mar 2011

Máš 17 rokov a ty sa zahadzuješ s 29 ročným???? Prepáč, ale medzi vami je rozdiel jedna generácia 😅. Teraz si máte čo povedať ked sa stretnete občas na káve. Ale v budúcnosti v reálnom živote by ste si nevychádzali to mi ver!! To je moja rodinná skúsenosť. Podľa mňa ty si nevážiš samu seba. Prečo sa chceš vedome deliť o jedného chlapa s inou ženou? A ked ešte vieš o tom, že si tá druhá v poradí 😠 . Maj sa rada a nájdi si niekoho pre koho budeš iba ty jediná 😉. Uži si svoju mladosť a neviaž sa na chlapa, ktorý za to nestojí.
Veľa šťastia prajem 😉

socomplicated
autor
7. mar 2011

hm všetky mi tu radíte viac menej rovnako 😒 ae je ťažké opustiť niekoho koho mám rada,s kým si rozumiem, koho proste ľúbim len kvôli tejto veci. vedela som o nej ked som do toho vzťahu šla, síce som nevedela ako veľmi to po čase začne vadiť, no bola by to chyba. Z istej stránky určite. bolo by ľahšie ho nechať, no ja to nedokážem , ánmo možno som naivná, mladá a hlúpa, no nedokážem to len tak 😖 Mne na nom záleží a viem že aj jemu na mne. Za 8 rokov čo sú spolu nemal žiadnu milenku, to mi potvrdil jeho bratranec, môj dobrý kamarát. A ked som sa ho spýtala prečo sa v takom prípade dal dokopy somnou, povedal, že sme spolu preto lebo sa máme radi, padla som mu do oka a sám to nechápal. Aj ten jeho bratranec sa čudoval, pretože nikdy predtým sa s takými mladými nezahadzoval. Dokázal byť verný. Po tom čo sme sa dali dokopy, soms a ho psýtala či mu ako bokovka nevadím . povedal, že nie. Keby ma nemal rád a neľúbil ma, teda nezaľúbil by sa tak do mňa, nebol by somnou. Kvôli mne toho riskuje príliš mnoho. Neviem či tomu všetkému veriť 😒 Ja som lens niekým koho mám rada, s ním si maximálne rozumiem, stále je o čom kecať, dokonca ked sme spolu niekde..pravdaže nie sami dvaja lebo by to bolo okaté, tak je vždy veľmi dobre. Ako s rovesníkom.. Fakt neviem 😖

socomplicated
autor
7. mar 2011

@desszi áno vie o tom že som panna. A na to mi povedal že na mna tlačiť v tomto nebude. To je len čisto na mne. 😉

socomplicated
autor
7. mar 2011

@stanca22 zatiaľ som o tom nerozmýšlala, žer by som mu dala moje panenstvo. Preňho by to bolo, podla mna, iba utrpenie. Pri tom potrebuje trpezlivosť.. atd. A načo by také niečo odo mna chcel, ked doma má skúsenú ženskú ?? 😉

socomplicated
autor
7. mar 2011

@vodnarky viem že niesom an prvom mieste 😒 s tým som do toho už šla..ja sa snažím nechať problémy bokom. On ich má teraz dosť. Snažím sa užívať si ho maximálne akos a dá. V jeho spoločnosti sa mám veľmi dobre, preto nič iné nechcem riešiť. Áno vadí mi to 😖 ale moje pocity sú asi silnejšie..

leniciatko
7. mar 2011

neviem si predstaviť, načo by bola chlapovi, čo už má babu na sex, panna??? na varenie? 😀

desszi
7. mar 2011

@socomplicated ja viem, ze tu su psychologicke rady v podstate na nic. rozumom vsetci vieme, a aj ti tak radime, ze by si s nim nemala byt, srdcu vsak tazko rozkazes. viem, tiez som si tym presla.
tie reci typu - je to na tebe - su typicke pre vacsinu muzov. co sa tyka potvrdenia od bratranca, s tym by som bola tiez opatrna, trebalo by to overit este z ineho zdroja. a nemyslim si, zeby kvoli tebe nechal svoju priatelku, takze casom ti mozno bude vadit, ze nie si prva, ale len druha a z toho potom plynu problemy. co sa tyka straty panenstva, pre neho to nemusi byt vobec utrpenie, su aj muzi, pre ktorych je pripravit zenu o panenstvo v podstate vyzvou, samozrejme to nemusi byt jeho pripad. akokolvek sa rozhodnes, dobre to zvaz, a treba pocitat aj s tym, ze by ta potom nechal. a este jedna vec - nikdy nezostavaj pri prvom. neznamena to vystriedat tucet chlapov, ale byt aspon s niekolkymi - clovek spozna charaktery, nauci sa riesit problemy, ocenit na druhom veci, ktore si predtym nevazil a v konecnom dosledku spozna aj sam seba - svoje pocity, potreby a charakter.

socomplicated
autor
7. mar 2011

@desszi dakujem veľmi pekne 🙂 o tom že by nechal priateľku je skoro vravieť. Boly by hlúpy a nerozumný keby to spravil, viem to. Dom,a má zázemie, istotu ktorú pri mne nebude mať tak skoro. Na túto tému padli slová ako že ked vydržíme niekolko rokou možno dve tri roky tak to bud eo inom už.. budem mať po škole, možno budem na výške ae stále lepšie než stredná, a zachvíľku odchádza kvôli práci do Švajčiarska, teda veľa vecí sa zmení. Uvidíme ae každopádne dakujem 😉

desszi
7. mar 2011

@socomplicated no ked sa takto menia okolnosti, tak sa to mozno vyvinie nejako uplne inac. V tom pripade treba najst zdravu rovnovahu medzi rozumom a citmi a uzit si z tohto vztahu vsetko to, co dava 🙂 😉

amdeis
7. mar 2011

@socomplicated takze z vlastnej skusenosti ti poviem dva dovody, preco je 30tnik so 17kou:
1. narazil si krasnu, mladu babu, do ktorej je zblazneny a ona je z neho paf. Zahrna ju darcekmi, berie do restiky, vsade ju ukazuje, aby sa pysil aku ma krasnu, mladu babu, ze ma klenot, ktory si nepusti. Tu mladu babu si obchadza a strazi, nastahuje si ju k sebe a vsetci o nej vedia. Vyzera sice ako zalubeny vol, ale je mu to jedno a nehanbi sa, pretoze ju lubi a ukaze to celemu svetu.
2. chlapik ma rad mlade maso. Pocita "skalpy" a v kruhu sebe rovnych sa pysi ich poctom. Narazi na mladu babu, ktora nema skusenosti a nevie co ju caka. Pekne pomalicky chodi okolo horucej kase, sem tam nejaka pozornost, sem tam ju vezme von, ale nikdy nie su sami na verejnosti, pretoze je to nebezpecne. Len v kruhu vlkov ako on. Nesmie sa o tom nikto cudzi dozvediet, pretoze by mu to pokazilo povest na verejnosti a skomplikovalo sukromie. Sukromie s nejakou stalou partnerkou, ktora o nicom nevie. Zasadne na dievcinku "netlaci", aby vyvolal dojem, ze mu nejde o sex. A ked dostatocne dievca spracuje a ta mu podlahne, tak ju pouzije mozno este 2-3x a potom si najde iny objekt. Zacne sa zatajovat, jeho kamarati odrazu nevedia kde je. A to dievca skonci so strasne zlomenym srdcom, ktore bude velmi dlho boliet a krvacat. A on zatial bude "netlacit" na dalsie 17 rocne dievca.
@socomplicated nebudem ti pisat, aby si sa s nim rozisla. Je to tvoja volba. Ale skor ako sa nechas dobrovolne dotlacit k sexu pozri si film Valmont. Toto sa robilo vzdy a bude sa robit. Jo a este si pozri ako sa bude citit ta baba, ktoru "pouziju" na skalp. Tak presne tak sa budes citit aj ty potom. To ti garantujem. Uprimne ti drzim palce, aby si mala zlomene srdce iba rok.

vodnarky
7. mar 2011

@socomplicated -tak ti len poprajem vela stastia a hlavne silu...budes ju potrebovat...😔

socomplicated
autor
7. mar 2011

@amdeis hm čo nato povedať. Áno viem . každý den sa s tým stretávam prostredníáctvom známych.. Ale to je o inom. Anis jedným sa nemožme maximálne stotožniť. V prvom prípade absolútne. Neukazujeme sa,nechváli sa. Tým to hasne. Druhý prípad ??..Okey schovávame sa, logicky. Má veľa problémov s firmou, pred párd dnami vyhlásil krach. má toho dosť. Nechcem mu ešte viac komplikovať to čo má ako tak v poriadku leob ho mám rada. A čo sa trýka sexu. Hm...podľ amna to tak nieje. Ja mám za sebou v tomto smere svoje odžité. Nechem to tu nijak zverejňovať, no bolo to cca pred rokom kedy som chodila s mojim rovesníkom. No ten to v bedni nemla asi veľmi v poriadku a došlo k tomu že ma začal nútiť do "týchto" vecí..na man to veľmi psychicky dorazilo..nemala som chalana asi až po trištvrte roku som sa dlaa dokopy s jedným známi, Prestala som chodievať na diskotéky, nebola som do noci von..Nikomu soms s tým nezverila..až môjmu chlapcovi s ktorým som sa zakrátko tak tči tak rozišla. Preto viem že na to aby som niekomu dala svoje panenstvo, budem potrebovať veľmi veľa. A s týmto som sa zverila aj mojmu terajšiemu. vie o tom čo s stalo..pereto sa ku mne chová ako má..Teda nejak sa s tým neviem stotožniť 😒

socomplicated
autor
7. mar 2011

aaa všetkým ďakujem 🙂) vážim si to veľmi 🙂 ( P.S. : nevšímajte si moje preklepy 😒 už aj mne lezú krkom ae opravovať po nich celý text sa mi nechce 😀 )

danielik79
7. mar 2011

@socomplicated nemôžem si pomôcť ale rozmýšlala si už aj nad tým že keby náhodou sa s priatelkou vzali a nepovedal ti to a druhá otázka dokial chceš byť tá druhá a tretia neni náhodou aj tretia .Si strašne naivná.Ked niekoho lúbim tak ho lúbim celým srdcom a neklamem ho už začni konečne baba aj rozmýšlať čo máš v téj hlave len ako prísť o to zo skúseným tám máš školy najprv si tie sprav a čo hovoria rodičia .......myslíš že im je to jedno.

danielik79
7. mar 2011

@socomplicated a dúfam že ti to číta a smeje sa.Neviem fakt pochopiť ludí ktorý si nevážia samich seba.

amdeis
7. mar 2011

@danielik79 v principe je mi jedno ci sa smeje a ci nie. Pokial je to decko, co si z nas robi prdel tak aj na nu raz dojde nejakym sposobom, len o tom vo svojej prostote este nevie. 😉 Ale pokial si nevymysla, tak skoda kazdej rady co ostane nevypovedana. Keby som sa ja mala kde poradit ked som bola v jej veku... 😔 Ak sa jej ma zloit srdce tak nech aspon o tom vie aby to neprislo bez varovania.

danielik79
7. mar 2011

@amdeis možno je to aj tým že sme vyrástli v inéj dobe a vážili si viac samu seba.Ja osobne možno si niekde aj čítala so s mm chodila osem rokov a nikdy podotíkam nikdy aj ked som bola preč v cudzine ja a ani mm sme sa nepodvádzali a to sme začali spolu platonicky už v 16 a to ešte som mala na strednéj škole učitelku čo povedala že by takeho chlapca ani nechcela 🙄 a poviem pravdu takého muža mi niektoré môžu aj závideť .
A neviem pochopiť načo potom píše asi mi nedochádza.

filipal
8. mar 2011

@socomplicated po tvojich prispevkoch mi uz neostava nic, len dodat: kto chce kam, pomozme mu tam... 🙂
poznas, nie?
najviac ma zaujalo to, ze stale lutujes len toho chudacika chlapika (jeho priatelku, ktoru podvadzas nie) a seba nelutujes uz vobec.
tak sa do toho pusti.

mimkao
8. mar 2011

@socomplicated veľmi dôverne poznám tento scenár. Tiež som mala 17-násť a on 32. Ženatý. Žiadna z týchto rád, čo tu "odzneli" by mi v tom čase nepomohla. A nie preto, že by to boli rady zlé, ale preto, že 17-nástky majú zadebnené mozgy.. To píšem aj o sebe. Zničila som svojou hlúposťou a nerozvážnosťou jedno manželstvo.
Myslím, že teraz svojím rozumom nedokážeš pochopiť , ako sa budeš cítiť o pár rokov, ak máš v sebe štipku svedomia...
To pochopíš, až keď už sama budeš vo vážnom vzťahu. Lebo, ruku na srdce, toto nie je vážny vzťah. Pre neho isto nie.
Ak ti neni ľúto seba, tak maj ľútosť aspoň k druhým. Konkrétne k jeho priateľke.
Ver mi, že to budeš ešte veľmi, veľmi ľutovať... ☹

dorothy77
8. mar 2011

ja sa zapojím... súhlasím s babami, ale na druhej strane - čo je to za vzťah - myslím ten 8 ročný, kde on paktuje s inou? Možno je potom lepšie ak taký vzťah skončí.... 😒