že nechcete dieťa púšťať s jeho otcom samé na dlhú trasu? Pýtam sa preto, lebo z určitých dôvodov ako sa narodil synček nerada chodievam ku svokrovcom - akosi sa tam necítim už tak dobre ako predtým, cítim z nich, že nerešpektujú, čo si myslím ja, dieťa mi tam takmer vždy ochorie, pretože nikdy nepovedia, že sú chorí a v podstate mám pocit, že na malého je tam viac kritických slov ako chvály.
Proste vždy keď tam máme ísť sa bijú vo mne dva pocity:
najradšej by som tam nešla
na druhej strane zas mi je ľúto pustiť tam malého dieťa iba s otcom
Vždy to riešim tak, že sa radšej premôžem a aspoň vidím, čo tam s dieťaťom robia a ako sa k nemu chovajú, ale zároveň potom mám hrozný pocit akoby som tam chodila z donútenia a stále sa prispôsobovala, aby bolo dobre. Ja už neviem, čo mám robiť, pritom starých rodičov ani nehne prísť k nám a to majú tiež auto. Čo by ste robili Vy?
toto je tema namiesto otazky ci co?
@mmaattuuss ja by som radsej chodievala. Ako pises, aspon vidis co sa tam deje a pripadne neziaduce spravanie mozes nejako korigovat. Mam podobny problem a jednoznacne volim cestu ist tam s nimi - viem co sa deje, maleho si ustrazim a svokrovcov tiez 😝 tiez som uvazovala, ze necham mm sameho nech ide, ale to by som bola ovela nervoznejsia, nakolko som na maleho dost citliva.
@mmaattuuss Ako som už písala inde, nechodila by som tam vôbec. Ak nevedia prísť sami, prečo by si ty mala chodiť??
@mmaattuuss tak tam nechod, posli ich samych a ty si sprav namiesto nervovania pekny den volna. Vsak syncek je uz dost stary, nemozes mu vecne chodit za zadkom a kontrolovat ako sa k nemu kto sprava..nepoviem par mesacne babo ale pomaly skolkar aby nemohol byt chvilu len s tatkom a starkymi ?
keby to nevadilo malemu, ist tam bezo mna, tak by som ho nechala
na aký dlhý čas chodievate k svokrovcom na návštevy? nedôveruješ úplne otcovi dieťatka?