Chodia s vami vaši manželia na nákupy?aj poradia?môj ma síce odvezie, ale neporadi. ani čo sa týka oblečenia ani dekorácie do domácnosti.mám vybrať čo sa mi páči.stále sa pknáhľa z obchodov preč.najlepšie ak by som kúpila aj obkečenie aj kozmetklu aj dekorácie v jednom obchode.nemožné.keď zamierim do ďalšieho obchodu sne niekde už dlhšie už len prevracia s očami.kamoškin manžel zase s ňou ide, poradí či jej oblečenie sedí a keď zbadá dekoráciu, sám jej povie či nekúpia, že je pekná.viem, že sú aj horšie veci len mi prišlo ľúto, že môj také veci nerieši.
Ja by som v tom videla výhodu, nekeca ti do ničoho, čo si vyberieš to máš, ako si zariadis tak budeš mat
Nechodi a som rada. Vsetko si dokazem kupit sama. Akurat tazke nakupy odnesie. A po pravde, pre svoj klud a v zaujme zachovania zdravia a zivota obidvoch ho po obchodoch nevlacim. Pre mna samu su nakupy utrpenim, nebudem si este pritazovat frflajucim chlapom vedla seba.
96 percent mužov nebude sbehať po shoppingu a plesať radosťou nad oblečením, a tie 4...
Kupim si sama. No nerada chodim po vela obchodoch.
@viestta nemam rada nakupovanie 🙈 idem s jasnou predstavou a ked to nevidim, bezim prec. Ak mam prejst viac obchodov, uz ma chytaju nervy
Nie nechodi, a neviem si predstavit ze by mi radil pri vybere dekoracii. A ani si neviem predstavit mu povedat "Jozo pojdes so mnou dnes do obchodu nakupit nejake dekoracie?" By si poklepal po cele 😃 A keby aj siel, bud caka v aute, alebo si ide do svojho obchodu a len mi odnesie tasky.
A nakupuje radsej nez ja (Ale to asi kazdy, neznasam to)
Mat tvoje problemy
Vďakabohu, že existujú ešopy, tam mu občas ukážem čo som vybrala, či je s tým ok. Chodenie po obchodoch nie je potešenie ani pre jedného z nás. A potraviny 90% sama chodím, odparkujem, dám info a nosič vynesie 🤪.
No mne staci, ked idem na nakup oblecenia a po predajni sa mi vyslovene motkaju pod nohami znudeni chlapi, ktori cakaju na svoje polovicky. Fakt uzas pre nich aj pre okolie. Ale ak to chlapa bavi a vie aktivne poradit, tak preco nie. Taky sa znudene motat nebude 😀
Ide so mnou, tak 2x do roka . Chvalabohu, len by mi tam zavadzal a nahlil ma . Radsej ma stale berie niekam do restiky, na kavu, vylet ,do posilky.
Na nakupy mam dobre kamaratky, pripadne idem sama
Vdakabohu nechodi 🙂 ak chcem poradit vezmem si kamosku a nie muza (aj ked ja nakupujem striedmo a online)
Nemyslim to v zlom ale hovadiny riesis 😂
Keď ťa odvezie, počká a nefrfle do výberu, tak je to to naj čo môže byť. 😀
ty co riesis??ved chod sama....a pockaj, bud eto omnoho horsie, ked ho prestanes bavit ty
Je to muž, nie tvoja sestra alebo kamoska. Načo ho potrebuješ na nákupoch? 99% mužov neznáša nakupovanie.
Môj chodí aj poradí 🤗
Každý to má inak. Ja pri vstupe do obchoďáku dostávam otázku od muža: "A ktoré obchody chceš vidieť?" - neznášam tú otázku, tak na ňu s radosťou odpovedám: "Všetky!!!"
Zvyčajne to robím tak, že oblečenie pre seba si idem pozrieť sama alebo s kamoškou. Ak treba veci deťom tak idem s jedným z nich. Nenakupujem oblečenie keď sme v obchode všetci - nudí ich to, postávajú. Občas zájdem do OC sama a pozriem si ponuku a už potom idem cielene pre tú vec s tým z rodiny pre koho to potrebujem.
@pikachu999 vsetky ti zavidime
Nakupujem na 97 percent online. Takže problém vyriešený. 😁
Jej, ja požičiam za účelom nakupovania jedneho maniaka. Ja nakupovanie bytostne neznášam a on si v ňom rochni.
No ja som celá rada, že sa mi manžel do týchto vecí nestará a viem sa vyšantiť... Ak rada nakupuješ takéto blbinky tak buď rada, že sa ti nestará ono to nie je zas také terno keď sa ti niečo páči a mužovi nie a furt musíš hľadať aj v tomto kompromisy...
moj nechodi, neznasa to :D chodi iba vynimocne, vacsinou ked mame malu na prazdninach a chce za to nieco na oplatku :D :D vtedy somnou ide, ale vacsinou toho vela nenakupime, iba sa smejem na jeho poznamkach na dnesnu modu :D ja si radsej kupujem veci online , alebo idem s mamou :D
Nie nechodi a ak ide stoji pred obchodom s ostatnymi otravenymi polovickami 😀 a ked ho zavolam nahodou do kabinky gula ocami a na vsetko povie pekne alebo ze nech toto riesim s kamoskami.
A frfle. Ale obcas ma naladu a nefrfle a negula ocami ale to je tak 1x rocne
Ja by som muza takto netyrala. Aj tak si nakupovanie najviac uzijem sama.
Moj mi akurat dnes povedal v nak. centre, ked som zahlasila, ze UZ LEN SEM...jasneee, pockam tu s ostatnymi chlapmi, co cakali pred obchodom 😁😁😁
Bud rada, moj so mnou zvykol chodit a kecal mi aj do najmensej veci, ktoru som chcela kupit do domacnosti 😬 a keca aj ked kupim nieco bez neho, prinesiem to domov a musi okomentova ako velmi sa nam to (vacsinou NE)hodi k nicomu doma 🙈
Oblecenie so mnou kupoval asi 3 krat. Coskoro mame 11te vyrocie sobasa. Podla neho, dekoracia je stromcek. Ked kupuje oblecko sebe (iba ak ozaj musi), ak najde napr. koselu, nohavice, co mu sedia, kupi si ich aj v troch farbach. Aby zasa nemusel ist aspon sto rokov. A vobec to nevidim ako problem a dovod k smutku, skor sa na tom bavim.
Moj so mnou pojde aj do pekla, nema s tym problem, ale fakt je ten, ze si po obchodoch rada pobeham aj sama.
Že dekorácie 🤣 U nás som vyberala ešte aj farbu fasády ja! Mužom sú také veci ukradnuté, nevidia jednotlivé kúsky,ale celok. A ten sa im buď páči, alebo nie.
Ide a celkom rád, ale zase všetko okomentuje, že to doma máme/ dekoracie, oblečenie je také isté ako mám doma a väčšinou to skončí tak, že si kúpi niečo on a ja odchádzam bez ničoho.Vacsinou ho posielam do elektra, alebo do potravín.Ja si najradšej vyberiem a pobeham sama.
Každý je nejaký, niekoho to baví iného straší. Nájdite kompromis.