Chodia s vami vaši manželia na nákupy?

15. dec 2024

Chodia s vami vaši manželia na nákupy?aj poradia?môj ma síce odvezie, ale neporadi. ani čo sa týka oblečenia ani dekorácie do domácnosti.mám vybrať čo sa mi páči.stále sa pknáhľa z obchodov preč.najlepšie ak by som kúpila aj obkečenie aj kozmetklu aj dekorácie v jednom obchode.nemožné.keď zamierim do ďalšieho obchodu sne niekde už dlhšie už len prevracia s očami.kamoškin manžel zase s ňou ide, poradí či jej oblečenie sedí a keď zbadá dekoráciu, sám jej povie či nekúpia, že je pekná.viem, že sú aj horšie veci len mi prišlo ľúto, že môj také veci nerieši.

gribka1
15. dec 2024

Každý je nejaký, niekoho to baví iného straší. Nájdite kompromis.

pribinak
15. dec 2024

Ja by som v tom videla výhodu, nekeca ti do ničoho, čo si vyberieš to máš, ako si zariadis tak budeš mat

viestta
15. dec 2024

Nechodi a som rada. Vsetko si dokazem kupit sama. Akurat tazke nakupy odnesie. A po pravde, pre svoj klud a v zaujme zachovania zdravia a zivota obidvoch ho po obchodoch nevlacim. Pre mna samu su nakupy utrpenim, nebudem si este pritazovat frflajucim chlapom vedla seba.

br4n
15. dec 2024

96 percent mužov nebude sbehať po shoppingu a plesať radosťou nad oblečením, a tie 4...

martinkatinka
15. dec 2024

Kupim si sama. No nerada chodim po vela obchodoch.

martinkatinka
15. dec 2024

@viestta nemam rada nakupovanie 🙈 idem s jasnou predstavou a ked to nevidim, bezim prec. Ak mam prejst viac obchodov, uz ma chytaju nervy

colsami
15. dec 2024

Nie nechodi, a neviem si predstavit ze by mi radil pri vybere dekoracii. A ani si neviem predstavit mu povedat "Jozo pojdes so mnou dnes do obchodu nakupit nejake dekoracie?" By si poklepal po cele 😃 A keby aj siel, bud caka v aute, alebo si ide do svojho obchodu a len mi odnesie tasky.
A nakupuje radsej nez ja (Ale to asi kazdy, neznasam to)

taktotedanie
15. dec 2024

Mat tvoje problemy

gribka1
15. dec 2024

Vďakabohu, že existujú ešopy, tam mu občas ukážem čo som vybrala, či je s tým ok. Chodenie po obchodoch nie je potešenie ani pre jedného z nás. A potraviny 90% sama chodím, odparkujem, dám info a nosič vynesie 🤪.

ullala
15. dec 2024

No mne staci, ked idem na nakup oblecenia a po predajni sa mi vyslovene motkaju pod nohami znudeni chlapi, ktori cakaju na svoje polovicky. Fakt uzas pre nich aj pre okolie. Ale ak to chlapa bavi a vie aktivne poradit, tak preco nie. Taky sa znudene motat nebude 😀

ivik4
15. dec 2024

Ide so mnou, tak 2x do roka . Chvalabohu, len by mi tam zavadzal a nahlil ma . Radsej ma stale berie niekam do restiky, na kavu, vylet ,do posilky.
Na nakupy mam dobre kamaratky, pripadne idem sama

petamich
15. dec 2024

Vdakabohu nechodi 🙂 ak chcem poradit vezmem si kamosku a nie muza (aj ked ja nakupujem striedmo a online)

Nemyslim to v zlom ale hovadiny riesis 😂

lenkakravcova
15. dec 2024

Keď ťa odvezie, počká a nefrfle do výberu, tak je to to naj čo môže byť. 😀

gelifil
15. dec 2024

ty co riesis??ved chod sama....a pockaj, bud eto omnoho horsie, ked ho prestanes bavit ty

lucia147852
15. dec 2024

Je to muž, nie tvoja sestra alebo kamoska. Načo ho potrebuješ na nákupoch? 99% mužov neznáša nakupovanie.

pikachu999
15. dec 2024

Môj chodí aj poradí 🤗

pinkgirl
15. dec 2024

Každý to má inak. Ja pri vstupe do obchoďáku dostávam otázku od muža: "A ktoré obchody chceš vidieť?" - neznášam tú otázku, tak na ňu s radosťou odpovedám: "Všetky!!!"
Zvyčajne to robím tak, že oblečenie pre seba si idem pozrieť sama alebo s kamoškou. Ak treba veci deťom tak idem s jedným z nich. Nenakupujem oblečenie keď sme v obchode všetci - nudí ich to, postávajú. Občas zájdem do OC sama a pozriem si ponuku a už potom idem cielene pre tú vec s tým z rodiny pre koho to potrebujem.

gelifil
15. dec 2024

@pikachu999 vsetky ti zavidime

koniarova
15. dec 2024

Nakupujem na 97 percent online. Takže problém vyriešený. 😁

vroni
15. dec 2024

Jej, ja požičiam za účelom nakupovania jedneho maniaka. Ja nakupovanie bytostne neznášam a on si v ňom rochni.

angeli121212
15. dec 2024

No ja som celá rada, že sa mi manžel do týchto vecí nestará a viem sa vyšantiť... Ak rada nakupuješ takéto blbinky tak buď rada, že sa ti nestará ono to nie je zas také terno keď sa ti niečo páči a mužovi nie a furt musíš hľadať aj v tomto kompromisy...

simona1306
15. dec 2024

moj nechodi, neznasa to :D chodi iba vynimocne, vacsinou ked mame malu na prazdninach a chce za to nieco na oplatku :D :D vtedy somnou ide, ale vacsinou toho vela nenakupime, iba sa smejem na jeho poznamkach na dnesnu modu :D ja si radsej kupujem veci online , alebo idem s mamou :D

sandrasstini
15. dec 2024

Nie nechodi a ak ide stoji pred obchodom s ostatnymi otravenymi polovickami 😀 a ked ho zavolam nahodou do kabinky gula ocami a na vsetko povie pekne alebo ze nech toto riesim s kamoskami.
A frfle. Ale obcas ma naladu a nefrfle a negula ocami ale to je tak 1x rocne

anonym0001
15. dec 2024

Ja by som muza takto netyrala. Aj tak si nakupovanie najviac uzijem sama.

wilkova
15. dec 2024

Moj mi akurat dnes povedal v nak. centre, ked som zahlasila, ze UZ LEN SEM...jasneee, pockam tu s ostatnymi chlapmi, co cakali pred obchodom 😁😁😁

hankab
15. dec 2024

Bud rada, moj so mnou zvykol chodit a kecal mi aj do najmensej veci, ktoru som chcela kupit do domacnosti 😬 a keca aj ked kupim nieco bez neho, prinesiem to domov a musi okomentova ako velmi sa nam to (vacsinou NE)hodi k nicomu doma 🙈

moninah
15. dec 2024

Oblecenie so mnou kupoval asi 3 krat. Coskoro mame 11te vyrocie sobasa. Podla neho, dekoracia je stromcek. Ked kupuje oblecko sebe (iba ak ozaj musi), ak najde napr. koselu, nohavice, co mu sedia, kupi si ich aj v troch farbach. Aby zasa nemusel ist aspon sto rokov. A vobec to nevidim ako problem a dovod k smutku, skor sa na tom bavim.

mandzula
15. dec 2024

Moj so mnou pojde aj do pekla, nema s tym problem, ale fakt je ten, ze si po obchodoch rada pobeham aj sama.

dusankomoj
15. dec 2024

Že dekorácie 🤣 U nás som vyberala ešte aj farbu fasády ja! Mužom sú také veci ukradnuté, nevidia jednotlivé kúsky,ale celok. A ten sa im buď páči, alebo nie.

luccija
15. dec 2024

Ide a celkom rád, ale zase všetko okomentuje, že to doma máme/ dekoracie, oblečenie je také isté ako mám doma a väčšinou to skončí tak, že si kúpi niečo on a ja odchádzam bez ničoho.Vacsinou ho posielam do elektra, alebo do potravín.Ja si najradšej vyberiem a pobeham sama.