Vaši 25 rocny priatelia,synovia atď tiež stále niekam chodia ?ten môj syn ajskoro každý den Vonku,párty,návštevy kávičku atď???na manželov sa nepýtal ty by už toľko nemali
A co je zle, ked chodi? Ma sediet doma? Su ludia, co su spolocenski, pripadne idu do fitka, behat, na tom nie je nic zle
Nech sa vysanti teraz ako 25 ročný a nie ako 45 ročný otec a manžel.
Mam 45 rocneho kolegu a ten je kazdy den niekde vonku 😱 to je o povahe a nie veku. Niekto neobsedi doma a manrad aktivity a niekto zase rad doma vo svojom
Ja som v tomto veku veru tiez chodila skoro kazdy den niekam. Nevidim na tom nic zle, ak je inac zodpovedny, pracuje/studuje a zucastnuje sa na behu domacnosti.
Áno, moje rovesničky chodia kade tade😁 Ja nie, mam dve male deti 😂😂 (mam 25😂)
Nie môj nechodí,je to povaha človeka.Ked raz je niekto spoločenský,bude ním i v 4O aj v 50-tke.Aj ked to nebude tak intenzívne ako za mladi.
Ja na tom nevidim nič zle. Keď som bola v tom veku tak som bola rozlietana na všetky strany. Každý deň sme niekam chodili. Teda okrem skúškového. To som sedela na zadku a učila sa. Každý to mame ináč. Niekto je rad doma s knihou, dobrým filmom a niekto potrebuje spoločnosť, zábavu. Možno o 15 rokov ho budeš vyháňať na pivo s kamošmi😉
Mà 25 nie 15. Problem nie je ze chodi kazdy den von problem je ze este nevyletel z hniezda.