Chlapské sebavedomie

monicka987
7. sep 2022

Ahojte zienky,

nikdy som nehladala chlapov, co su so sexi telami, krasavcov, proste normalnych beznych, priam az nevyraznych. Ja sama si myslim, ze ale vyzeram celkom dobre. Co som si ale vsimla je, ze chlap aj s previsnutym bruchom (nie pivnym bruskom) a inymi nedostatkami (aj co zasahuju do sexualneho zivota) maju potrebu si viac dvihat ego a riesit komplexy ako prave lepsie vyzerajuci chlapi. CI to je len moj pocit? Stretli ste sa s tym aj vy, alebo len ja narazam na taketo individua? Nikdy som ziadnemu nedala pocitit jeho nedostatky, ale nakoniec sa ku mne prave takito zachovali ako ku handre. Napriklad jeden mi cely cas hovoril, ake mal predo mnou, kolko ich mal, kde vsade ich dal, a prislo mi to tak, ze este chcel mna dodeptat.

0silvia0
7. sep 2022

@monicka987 nie, nestretla. Ja by som hentakeho chudaka ani 5 minut nepocuvala. Otocim sa a idem po svojom...

viestta
7. sep 2022

Urcite je takých dosť, ale ja som s takými nestrácala čas. No co?

monicka987
autor
7. sep 2022

@0silvia0 nuz uz mam ponaucenie do buducna, ze sa mam zobrat a odist hned, a nie zabit par mesiacov....

0silvia0
7. sep 2022

@monicka987 urcite ano, takymto individuam nemusis davat druhu sancu. Vidis, on je sebavedomy, neempaticky... a ty slusne pocuvas niekoho pripecene dristy. Bud sebavedoma aj ty, nebavis ma, cau...

viestta
7. sep 2022

@monicka987 sebavedomý je uplne v poriadku, len keď to sebavedomie je prehnane, keď to vôbec nie je sebavedomie ale maskovanie mindrakov so samého seba vyvysovanim sa nad iných, tak to je choré. Každý má byť zdravo sebavedomy, má mať sebauctu ale mal by byť aj sebakriticky a zároveň by si nemal na sebe nechať drevo kalat. Kto si masti ego na druhých, od toho utekať. Nestoji to za stratu času. Lepšie to nebude, len sa to vyhroti. Keď sa vyvysuje nad cudzích, bude sa vyvysovat aj nad teba, keď už "bude za vodou", bude ta ponizovat. Lebo on ináč nevie, lebo vo svojej úplnej podstate je to uboziak.

domca1408
7. sep 2022

no v súkromí ma asi žiadny extra tučko nebalil....ale mám dva príklady.....v bývalej robote (čašníčka) som si všimla, že obyčajný chalani a skrátka normálnej postavy a atd nemali problém nechať tringelt. Ale nejaký tučko nenechal ani fuka...a nie jeden. skrátka ako keby mali pocit nejaký ,že aj tak ju nedostanem, čo sa jej budem pchať do riti nedám ti ani cent...neviem fakt som z nich mala tento pocit. neviem niečo si tým kompenzovali a boli aj podstatne nepríjemnejší. a druhá vec neviem či niekto z vás tu pozeral tú markizácku reláciu, to kde sa sobášia a nevedia s kým. nenapadne ma názov lebo až tak moc to nesledujem. ale videla som diel kde bol asi 130kg masliak...nepríjemný, urážlivý, myslel si, že jej asi totál krásavec...jediné čo hned ako sa nastahovala utekal on na pivo (no fakt sexi) a furt sprosté narážky na sex...ako strašne nepríjemný človek. a čudujem sa, že tam dotyčná vydržala nejaký týždeň. samozrejme že s ním myslím nezostala.

monicka987
autor
7. sep 2022

@domca1408 no tento do 130 nemal daleko a tiez len o sexe, aky je borec, sice na oko sa zdal velky sympatak a vtipny ale inak ucta ku zenam ziadna, a tiez len alkohol...lenze na ten alkohol som prisla bohuzial tiez az neskor, necudujem sa ze pred 40tkou nemal nikdy ziaden vztah

melanta
7. sep 2022

Pre mňa je správny chlap zdravo sebavedomý. Toto, o čom píšeš ty, nie je sebavedomie ani ego. To je komplex, ktorý si človek kompenzuje tým, že poukazuje na nedostatky iných. Od takého človeka treba dať ruky preč ako sa prvý krát prejaví. Nech si svoje mindráky vyvršuje na iných.

negymama
7. sep 2022

toto nie je ziadne sebavedomie ale zakomplexovany chudak.
sebavedomie vyzera uplne inak, taky clovek nema potrebu sa ucelne chvastat a ponizovat druhych ludi.

negymama
7. sep 2022

pamatam sa na jedneho neatraktivneho chalana na vyske, chudy, cudna tvar skoro bez celuste... kazdy sa k nemu spociatku choval milo, vsak nevadi, kazdy nejak vyzera... A on, vskuse na dievcata, tamta aka otrasna skareda, tamtu by nechcel, henta je otras oblecena.
uskrnal sa krivymi zubami a este si myslel ze aky je tymi recami vtipny a sympaticky. 😝
chalani co vyzerali normalne, fesaci, ...sa spravali v pohode.

miadi
7. sep 2022

@domca1408 Moj muz mà 120kg je vysoky nie je “ tucko” no mà velke brucho. Casnikom nechava tips 15-20% z ceny.. nikdy so ziadnou casnickou nic nemal ani nad tym neuvazoval takym stylom ako opisujes. .

negymama
7. sep 2022

@domca1408 pozerala som raz nejaky dokument, bol to nejaky socialny experiment, nafingovali akoze zoznamku a potom zenam a muzom ukazovali foto ludi , ktori o nich maju akoze zaujem a chcu sa zoznamit - boli to pritom velmi atraktivni ludia na fotkach.

V reali plesati tuckovia s prehadzovackou, postarsi, retro oblecenie a oni normalne vo velkom percente verili, ze krasne kocky na foto o nich maju naozaj zaujem. Ani im to neprislo divne ci podozrive.

Ked to iste urobili so zenami...tam boli bezne zienky vek cca 30 rokov, upravene ale nie vyrazne krasky, tak v drvivej vacsine pochzbovali ze fesaci na foto akurat ich chcu. Normalne bolo vidno ako sa obzerali, ci nie je niekde skrzta kamera, ci nejaky podfuk.

proste to ego a namyslanie si o sebe /nie sebavedomie/ ma velka cast chlapov niekde inde ako zeny

bosorka2302
7. sep 2022

@monicka987 tak na mna letia vyrazne narcisticke typy ludi a boli vzhladovo aj vymakani svalovci, aj bezni priemerni muzi. Rozdiel bol v tom je vymakany svalovci sa hned odhalili ako suknickari, a ti priemerni tam sa tvarili ako ma maju radi a poza chrbat uz potom ohovarali, riesili ine a pod. Takze nie je o vzhlade ale o povahe nakolko som empaticka a vylucne pritahujem narcisticke typy

domca1408
7. sep 2022

@negymama presne....chlap sám seba málokedy vidí jasnými očami...to mi ženy sa zvykneme podceňovať aj keď máme kilo navyše a pupák na nose...

domca1408
7. sep 2022

@miadi no dobre ale tvoj je viditeľne spokojný, ženatý , má krásnu ženu...a hlavne je rozdiel 120 kg a 120 kg....ja mám kamoša ktorý má 195 cm a má 116 kg a ešte by sa mu kludne pár kg zmestilo....ja som písala o tých zakomplexovaných , bez frajerky, jediná náplň života bola dve černohorské rezne s dvojitými hranolkami...skrátka tak tí veru boli riadne nepríjemný a veru nenechali ani fuka.

katkami123
7. sep 2022

Ja som už akosi na arogantných debilov alergická. Nech je to sused, kolega, odchádzam oblúkom, načo si ničiť deň?

elam1234
7. sep 2022

@monicka987 ja mám s týmto neustále problém 😂 že takmer každý chlap si o sebe myslí, že je nejaký jackpot alebo čo 😂 takže u mňa je to vždy tešilo ma a do nevidenia 😂

monicka987
autor
7. sep 2022

@elam1234 tak toto si uplne vystihla :D strasne sa smejem :D este mam rada aj takych, co placu ze zenu rok nevideli a ked daku spoznaju tak ju odkopnu, aby ukazali aki su samci :D

elam1234
7. sep 2022

@monicka987 😂😂😂

babydesire
7. sep 2022

@negymama ano ale zato moze nasa historia - zeny boli uz od pradavna podcenovane, a co trva stovky az tisicky rokov sa vryje aj do predisponovaneho spravania tak ako fyzicke crty do DNA. Uz to proste vnas je. A muzi ? Ty neatraktivny ale hovada si utvrdzuju svoje ego recami lebo su presvedceny ze taketo spravanie patri ku spravnemu sexi borcovi..ide o nizke iq a velmi nizke sebavedomie...nieco ako ked si mnohe zeny myslia,ze cim viac budu upravovat svoje telo plastikami ci aspon vizualne na instagrame tak budu pritazlivejsie ale opak je pravdou..
@monicka987

kassandra25
8. sep 2022

@monicka987 nezaoberam sa s takymito blcinami a nerobim nejake primitivne statistiky. Ale mam takehoto podobneho kolegu, ked s nim stravim 5 - 10 minut, to sa musim drzat, ked odide, uz rehot na plne z neho, ohovaracky, smiacky a lutovacky jeho zeny a deti. A je to kolega, to hold musim stravit v praci ten cas, ale ze by som s niecim takym mala byt ja o volnom case? Nepochopila by som taku chuderu, ozaj nie.

libertz
8. sep 2022

Som chalan a nechapem ako mozes s hentakym zabit niekolko mesiacov. Nech uz vyzera akokolvek ale ked sa hentak sprava. Vsetko treba v norme aj to sebavedomie... U tych fesakov co dobre vyzeraju sa to aspon jako tak da pochopit este ze maju velke ego ale toto... si dost odporuje.

monicka987
autor
8. sep 2022

@libertz viesco s odstupom casu nechapem ani samu seba...ale zalubena baba=slepa baba....tento sa chcel asi v kruhu alfa kamaratov vysvihnut aspon dacim, tak mi to prislo

libertz
8. sep 2022

@monicka987 a ty si snad bola zalubena? Kolko mas rokov ze mas s takymito skusenosti

monicka987
autor
9. sep 2022

@libertz jasne ze bola :D mozem napisat ss? rada by som o tomto poklebetila s chlapom

libertz
9. sep 2022

@monicka987 jasne kludne