Chlap si vymýšľa

24. okt 2024

Čo si myslite o dospelom chlapovi , ktorí rad a často klame ? Napr neustále klame ako ho všade balia ženy atd .. ( pritom viem že to nieje pravda) nedostatok sebavedomia , či?

enmery
24. okt 2024

Diagnóza ako u Desperáda. Mne skôr príde divné, že po takomto zistení od neho žena neutečie. 🚩

anjelicek26
24. okt 2024

Alternativne aj - on si to skutocne namysla, vnima to tak, aj ked to pravda nie je... ani neviem, co je horsie.

benimnadir
24. okt 2024

Bud je chorý alebo si dvíha ego, vymysla si to, co by v realite chcel mat..no, utekaj

dskjhfdlkdjhl
24. okt 2024

Ved nech si vymysla, Ty to predsa nemusis pocuvat, bav s normalnymi chlapmi.

autor
24. okt 2024

@anjelicek26 ako chlap je úplne pohode poznám ho zopár rokov.. ale toto si neustále vymýšľa , je to divne :(. Hovorí ako ide do aquaparku a tam ho ženy balia atd ..

autor
24. okt 2024

@dskjhfdlkdjhl len by som to rada pochopila, prečo to vlastne človek robí z akého dôvodu

dskjhfdlkdjhl
24. okt 2024

Clovek nemusi vsetko chapat. Dolezitejsie je, zariadit sa tak, aby si zila medzi normalnymi ludmi, nie zakomplexovanymi blbeckami.

marianarem
24. okt 2024

Pripomenulo mi to jedneho kamarata. Strasne dobre vyzerajuci chlap, aj sarmantny, vtipny, inteligetny, velke srdce, nema nudzu o zeny, no aj tak potreba stale vyzdvihovat, ako po nom idu. Myslim si, ze za tym v skutocnosti je nizsie sebavedomie, kedze ho uz poznam dlho. Bol raz u mna na par dni a ked sme isli do podniku, tak stale: "Myslim, ze hentie baby uz po mne pozeraju" (nevsimla som si) a podobne. Raz sme takto tiez isli z podniku a zhodou okolnosti sa tam casnicka naozaj nanho usmievala. Tak to hned:"Videla si, ako po mne pozerala ta blond casnicka?" Ja: "Videla, no len ci ti nevadilo, ze to bol chlap..." :D Bola to dost muzsky posobiaca trans casnicka, nechapala som, ako si to mohol nevsimnut. Odvtedy uz ani raz predo mnou nemal takuto poznamku 🙂

h2
24. okt 2024

Možno tomu verí. Niečo ako mužská verzia autorky tohoto príspevku:
https://www.modrykonik.sk/forum/vztahy-manzelske-partnerske-priatelske/mam-kolegovi-nieco-naznacit/

autor
24. okt 2024

Keď si to tak teraz prehrávam v hlave.. vlastne klamal aj o tom kde bývajú jeho rodičia.. vraj v dome , ktorý je ich, pritom na nejakej ubytovni, klamal o strate zubu ( vraj pri bojovom športe) , proste úplne veci v ktorých klamat ani nemusel .. a jeho toho veľa, ja tiež nemám dostatok sebavedomia ale takto si ho “dvíhať” by ma nenapadlo ..

ahhola
24. okt 2024

Dg. Bajiva lhavost. 🤔

ahhola
24. okt 2024
zuzanita1609
24. okt 2024

Dakedy dávno som "mala tú česť" s takým vymyselnikom 😏. Vymyšlal si v úplných banalitách. Napríklad kde je teraz, aký nabitý má program a ako trávi čas (povedal,že je na bike a pritom doma sedel) ,kde všade je,že ide práve s kamarátkou do Talianska,je na diaľnici a pritom šiel len so mnou autom do Kauflandu 🤭😆. Keď som sa opýtala,že prečo to robí, ešte som bola ja tá zlá 🤭.Proste smutný pánko, ktorý viedol vlastne smutný, nezáživný život. A tento pánko má koľko rokov? On sa blížil ku 47čke. Proste rozpravkár🙃.

mandarinka555
24. okt 2024

Toto netreba ani chápať...má malého kolibríka , tak si leští ego kravinami🙈

biba_18
24. okt 2024

mala som bývalú kolegyňu, ktorá takto stále tvrdila že ju niekto balí, aj keď my okolo sme to vôbec nevideli. a vlastne aj jedna baba čo učila jogu, to bola podobná kecoška, ale to mi už bolo trápne, lebo kolegyňa mala 25, ale tá z jogy bola už zrelá ženská. no trapne mi bolo 🤦‍♀️

deti95060810
24. okt 2024

poznám... všetci sa smejeme že všetko čo povie tak si to treba vydeliť 20timi....
vlastne ani si nepamätám kedy hovoril pravdu...

martina_h_
24. okt 2024

nedostatok sebavedomia alebo provokacia? Maybe

jakubrianka
25. okt 2024

Zažil zlé, alebo vyrastal v prostredí, kde sa naučil uhýbať, hľadať schodné cesty, možno sa tak brániť. Píšeš že rodičia bývajú na ubytovni… Často sa klamstvo objavuje u deti vyrastajúcich v zlom sociálnom prostredí. Ak poznáš deti z detských domovov, niektoré mávajú takéto obranné mechanizmy. Je to patológia osobnosti a je vždy za tým niečo hlbšie si myslím.

dadka1997
25. okt 2024

A odkial vies ty, že ho ozaj nebalia?

biba_18
25. okt 2024

@dadka1997 lebo napr. nie je ten typ?

julka188
25. okt 2024

Ja poznam take zeny, konkretne dve.

mimikarol
25. okt 2024

Nestretavala by som sa s takým človekom keby to nebolo nevyhnutné. V robote by som mu dala čo najviac najavo že ma také rozhovory nebavia.
Načo strácať energiu s človekom o ktorom viem že klame? Takému sa nedá veriť nič

sweaaa
25. okt 2024

Ja som tiež takého poznala, ale ten klamal stále o všetkom, o úplných banalitách. Neriešili sme to. Asi to je to nejaká diagnóza.

vilma7
25. okt 2024

Chh4onicky klamár, on ináč ani nevie existovať.

dankatothova
25. okt 2024

Môj kolega je taký tiež, čo vypustí z úst, všetko výmysel z jeho chorej hlavy je,no ja ho beriem takého aký je, čo už narobím, keď sedíme v jednej miestnosti, nič. Alebo ho vôbec nepočúvam a on prestane rozprávať

ronie338
26. okt 2024

To je patologicky klamár. Nevie to ovládať. Je to diagnóza a nikdy sa to nezmení

cacianka
26. okt 2024

Ako náš sused - má 75+, a ešte keď sme sa s ním občas bavili, tak sa vystatoval kde akú mladícu pretiahol, ako sa mu ženy poskladajú a svrbí ich chachara, všetky pokladničky v tescu Kaufland Lidl aj zlom,Orange, poštarky, ho balia, hladkaju mu lascívne ruky, oblizuju si pery a žmurkaju na neho...
Starý debil, špinavý dotrhany, vlasy chumace cez celú holú lebku, slovník a vystupovanie primitívna, ani slepá baba vanga by ho nechcela 🤷🤦