Chlap sa chce so mnou stretnúť. Ako sa mám k nemu správať?

maminka1988
27. nov 2021

Ahojte baby normálne sa sem hanbím napísať toto čo napíšem. Pripadám si ako nejaká pubertiačka. Som v kontakte s jedným chlapom. Ešte sme sa nestretli no podľa fotiek je mi sympatický a tvrdí že aj ja jemu. Chcel by sa aj stretnúť. Problém je v tom že neviem ako sa k nemu mám správať. Nechcem ho odradiť no včera som bola k nemu úplne otvorená a dnes z jeho strany tá konvezácia nejak viazne. Niekedy napíšem len takú blbosť pre ktorú sa potom cítim trápne. Vôbec neviem ako sa mám k nemu správať. Nechcem vyzerať ako žena ktorá čaká len nato kedy odpíše. Ako sa mám k nemu správať? Neodpisovať mu hneď? Alebo si držať odstup? Alebo ako? Ďakujem.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminka1988
autor
27. nov 2021

@cocolino234 To je takto ked mi dava najavo on ze sa mu pacim ze ma zaujem tak mu davam najavo aj ja. Potom ma dni kedy akokeby si drzal odstup a ja sa vlastne podla toho tak spravam k nemu tiez. Ale nerozumiem tomu preco je napr. 3 dni taky a potom zase jeden den iny. Ved aj ja mam svoje dobre aj zle dni ale ked ma niekto zaujima tak ma zaujima kazdy den a nie podla "nalady"

llucciaa
27. nov 2021

skús všetko zahodiť za hlavu a správaj sa normálne, čo si ty, kedysi som aj ja toto mala ako ty, že som mala pocit aby som nepovedala niečo zlé, tak som sa obávala a podobné veci, ale je to blbosť, keď musíš pred niekým takéto veci riešiť

miusa00
27. nov 2021

Spravaj sa prirodzene, stretni sa s nim, urcite lepsie ako si dlhodobo vypisovat. Bav sa s nim bezprostredne, nic na silu neries, ale na druhej strane, sa s nim bav otvorene, ked sa ti nieco nepaci, tak sa ho normalne v klude na to spytaj

maminka1988
autor
27. nov 2021

@llucciaa Ja sa chcem spravat prirodzene ale niekedy to aj lutujem ze mu davam najavo tiez ze mam zaujem ze sa mi velmi paci lebo potom ma taky den ze akokeby si myslel ze ma ma istu ze som z neho hotova tak to viazne. Napr. tri dni so mnou pise tak ze stale tolko co napise, odpisem on zase hned odpise a potom ma taky den ze vidim ze je prihlaseny a posle sem-tam smajlika alebo sa prihlasi a ani nepozrie a neodpise a odhlasi sa. Preto vobec neviem ako sa mam k nemu spravat

slovakboy
27. nov 2021

@maminka1988 nebud na ňom závislá. Nemysli na to či si trápna alebo nie. To sú hrozne domnienky. Tebe sa niečo honí hlavou a jemu niečo úplne iné. Ty máš domnienky že ho asi tak nezaujímaš a pritom pravda bude niekde uprostred. Možno z teba nie je úplne hotový ale je otvorený ťa ďalej spoznávať. Neponáhľaj aneposudzuj. Nechaj všetko plynúť a neboj sa. Všetko je tak ako ma byt a aj to tak dopadne ako to dopadnúť má.

ella_price
27. nov 2021

Ak sa k nemu nebudeš chovať ako ty, potom čo? Nejaká Helena ti sem napíše, ako s ním komunikovať a bude to totálna srajda a ty sa len ďalej budeš zhadzovať. Tak ako si s ním komunikovala doteraz, komunikuj aj ďalej a buď taká aká si, pretože robiť zo seba niečo iné nevydrží dlho. Kľudne takto môže komunikovať s x ďalšími ženami, v inom prípade uvidíš aký skutočný je až pri stretnutí 🤷🏻‍♀️

llucciaa
27. nov 2021

@maminka1988 možno čaká, že ako budeš reagovať, možno by bolo fajn dávkovať mu ten záujem tak postupne, aby si tebou nebol hneď istý, ale tiež aby si nemyslel, že ho máš úplne v paží 😉

annamarin
27. nov 2021

@maminka1988 Mozno si potrebuje ten jeden den len dobiť baterky a nepisat si s nikým. Ja to mam rovnako. So všetkými frajermi som vydrzala pisat max 2 dni a potom som potrebovala aspon 1 na oddych. Samozrejme dobré ráno/noc nie je také hrozné popriať. Niektorí sa nevedia sústrediť na pisanie a popri tom aj robenie inych veci. Podla mna by si sa ho na to mohla normálne spýtať a nepretvarovat sa.

dadis
27. nov 2021

@maminka1988 Smiem spytat, co si mu napisala, ked si bola k nemu uplne otvorena?

nwnw
27. nov 2021

@maminka1988 podla mna ma rozohrate na viac stran a ty nie si No.1. Stretni sa s nim a uvidis.

maminka1988
autor
28. nov 2021

@nwnw Aj ja si to zacinam mysliet a preto som sa rozhodla ze sa s nim nestretnem.

evinku
28. nov 2021

@maminka1988 akú má prácu?...netreba všetko riešiť hneď, že keď neodpise, nemá záujem a podobne...

Moja skúsenosť...

Ja som si písala skoro rok s jedným chlapom... Už sme si plánovali aj stretnutie a nejak z toho padlo... Ci z mojej, či z jeho strany... Niekedy odpísal hneď, inokedy vôbec aj deň, alebo bol strohý ci nemal záujem... Inokedy sme si písali aj do jednej rána... On bol v práci vedúci, mal na starosti ľudí, prevádzku, robil 12 hodín denne a doma sa staral o matku na vozíku... Takže tiež riešil veci ako sa mu dalo a mohol... A tak aj odpisoval...
Takže netreba hneď robiť unáhlené závery... Stretni sa s ním a uvidíš ci to zaiskri, alebo len pokecate a pohnete sa ďalej.. A uvidíš ako sa bude správať

maminka1988
autor
28. nov 2021

@evinku Praveze on je momentalne bez prace. A stale je prihlaseny na internete aj na facebooku aj na pokeci.

dadis
28. nov 2021

@maminka1988 Ved stretni sa s nim a uvidis. Len nerozumiem, ze to uz teraz tak vazne beries. Kvazi toho cloveka ani nepoznas a si k nemu otvorena (neodpovedala si, ze v com). Neposudzuj cloveka podla toho, co pise, ani ze na teba "kasle". Ste vo faze spoznavania sa a "predrandenia", ma pravo ti nebyt uplne oddany a ma pravo si pisat a dohadovat si rande aj s inymi. Stretni sa s nim a potom sa rozhodni, aky budes mat z neho pocit. A hlavne, nechaj iniciativu na nom. Ak bude nizka, je to pre teba znamenie, ze az taky uplne paf z teba nie je (ale toto posudzuj az po stretnuti, teraz nema byt prevo z teba paf)

evinku
28. nov 2021

@maminka1988 koľko máte rokov? Aj ty a aj on?