Chlap,s ktorym mam dietq ma neustale obvinuje,ze kvoli mne si nemoze najst frajerku,lebo mame spolu dieta a kazdej to bude vadit...ja si vsak myslim,ze problem je asi v nom,co vy na to???
Obvin ho z toho istého, tiež sa ti bude ľahšie hladat😅. Inak, to čo je za blbca?
To co je za debila! Neries ho, je to kreten.
Znásilnila si ho? Omámila? Či použila nejaké iné donucovacie prostriedky?
Inak skôr ako to, že má dieťa, môže niektorým potenciánym frajerkám vadiť, ako sa k nemu správa 👎
Tak sa toho mantaka nabuce spytaj, ci mu mas nebodaj ty nejaku zohnat, alebo mu mas na svojom priklade ukazat, ze aj s dietatom sa da zohnat novy partner. 🙂))
😂
Povedz mu, že možno bude chyba v tom, že len čo sa zoznamuje s potencialnou priateľkou, začne jej rozprávať o tebe a vašom dieťati 😁 je to frajer proste. (Tieto veci fungujú tak, že nová známosť sa dozvie o existencii dieťaťa trosku neskôr, ideálne až vtedy, keď už je zamilovaná)
Môžes mu povedať,že v tomto smere to máš určite ťažšie ty,ak je dieťa zverené tebe,hovorím z vlastnej skúsenosti,môj ex si malého síce brava,ale každú noc spí malý u mňa,takže prakticky každý večer od 19:00 už som len doma s ním..Takže kedy mám čas na nejaké hľadanie chlapa a budovanie vzťahu? Zatiaľ čo môj ex ma každý večer pre seba a môže loviť..Btw.nedavno tu bola diskusia,kde písala baba,že sa dozvedela tuším po 2,5 roku vzťahu,že jej frajer má dieťa,tak môže ísť aj týmto smerom ak veľmi chce..
Obvin ho ty z toho istého, určite to ma ťažšie ten u koho dieťa reálne žije...
Opýtaj sa ho či potrebuje polutovat 🤣🤣🤣
ma to tazke chudacik 🤣
Troll, alebo prazdniny? Čudujem sa že na veľké chujoviny vôbec odpisuje ženy.
Možno to bude jednoducho v tom, že je debil
@adrika25 myslim ze si to uzavrela dokonale 🙂 nechapem, na co sa tym vobec niekto zaobera
@stanulienkat evidentne vymyslena somarina...
Matka zem... Už som pocula kde co, ale takú blbosť ešte nie! Ze on si nevie nájsť frajerku? Tak nemal to dieťa urobiť, no. Ale vážne, nepočúvaj také taraniny, akože co teraz chce? Aby, zmizlo dieťa z povrchu zemského? 🙈🙈🙈Jedným uchom dnu a druhým von...
Heh toto by ma skor pobavilo, ako by wsom mala potrebu to nejak riesit. Nezabudaj ty si sa sama neoplodnila, takze to nie je tvoja vina....
aký hopsal, takú potkal.... 👍
Ja len toľko, že s týmto exmplárom sa oplatilo rozísť
Bože, to je egoistický dement🙄
Ale ved tebe to moze byt jedno, nie ? 😅
Nech si hovori co chce, to je jeho vec. Ty ho nemusis pocuvat...
nuz, keby si daval pozor v minulosti, nemusel by teraz riesit takyto problem. Mal by sa ale vazne zamysliet, ci ho zeny nechcu len kvoli zavazku (o com pochybujem, zeny sa nalepia na hocico) alebo je pricina v jeho nesnesitelnom charaktere. Asi to druhé...
Budte rada, ze s nim nie ste... zite si svoj zivot a nerieste ho
Povedz mu že nepoškvrnene počala len p. Mária, ty si na to potrebovala chlapa - jeho. To aj ty môžeš jeho obviniť
som sa teraz uprimne pobavila, ale mrzi ma to, ze taketo veci musis riesit. Naozaj je tvoj byvaly smiesny. Ja mam teraz partnera, ktory ma dieta v striedavej starostlivosti a uplna pohoda a teraz cerstvo cakame babatko spolu 🙂
Podla mna je problem hlavne v tom ze ty to vobec riesis..