Chlap ma vytočil

3. nov 2021

Ja ani nechcem radu,som len zurivo vytocená,asi už aj frustrovaná a asi sa potrebujem len vyventilovat a možno má niekto nejako rozumne usmerní 🙂 mám sexuálneho partnera,s ktorým by bolo všetko ok,ale akosi máme problém trafiť sa vzájomne do časového harmonogramu a aktuálnej chute na túto "bohumilu činnosť". Čo je celé zle,že neviem stráviť,keď sa ozvem a on ma veľakrát odmietne.nikdy predtým som to so žiadnym chlapom nezazivala. Čo je najhoršie,už rok si hľadám niekoho iného a bez uspechu. Začínam byť naozaj frustrovana a strácam súdnosť,či to moc prezivam alebo čo už.

fleur1111
3. nov 2021

Áno, príliš to prežívaš. Medzi vami ide len o sex a vyzerá to tak, že jeho chuť prešla. Keby chcel, určite by ste sa uz stretli. Je rozdiel, keď nemôže raz alebo dvakrát, ale keď to ruší viackrát za sebou? Kašli na neho a nerataj s ním uz. Chápem, že ta to frustruje, že ešte k tomu si nevieš nájsť nikoho iného, ale do týchto veci sa donútiť nedá 🤷🏽‍♀️

eeffka
3. nov 2021

Neviem ci som narocna,alebo staromodna, ale keby ma chlap na sex odmietol, rovno by som ho vymazala

janinah
3. nov 2021

Sadni ku googlu a tri dni čítaj,čo je to ženská hrdosť....

autor
3. nov 2021

@janinah ja niečo ako ženskú hrdosť neuznávam v mojom prípade. Mám u dosť rokov a ver,že mi hrdosť v živote nedala absolútne nič,prave naopak,nemala by som nič.a to myslím úplne úprimne.

zmrzlinka2021
3. nov 2021

a co sa ti stalo, ze si zacala takto zit?
resp. vies, kde je koren toho celeho?

autor
3. nov 2021

@fleur1111 ono to väčšinou býva tak,že keď jedno zruší,ďalšie navrhne,ale ja neviem stráviť to,že má vôbec odmietne, v predošlých "vzťahoch" sa mi to nestalo fakt nikdy

eeffka
3. nov 2021

Ak vy si mala zensku hrdost, tak by to z teba bolo citit, ja to vidim len na zufalstvo, ked robis dobrovolne matrac. Hrda zena si je ista sama sebou a ak ide to takychto vztahov tak si vybera, nie sa podklada.

jjanulienka
3. nov 2021

@eeffka matrac by robila keby to chcel len on nie? Keď jej to tak vyhovuje prečo nie🤷🏽‍♀️
Autorka : no štve ta to, že ta odmietol, skús nabudúce odmietnuť aj ty jeho a uvidis jeho reakciu 😉

mondolina
3. nov 2021

@eeffka
s týmto veľmi nesúhlasím, prečo matrac? veď ten sex si užíva aj ona🙄
myslím, že sa rozhodla byť dobrovoľne v čisto sexuálnom zväzku a na tom nie je nič... má žiť v celibáte len preto lebo netúži a nechce " vzťah"?
@anonym vidíš máš chlapa len na jedno a aj tak Ťa vytočí 😂

janinah
3. nov 2021

možno je chybou,že sa uspokojuješ a takým stavom ,žena má hrdosť a povesť a tie,ktoré ju ozaj majú "v poriadku" sú žiadané,nemusí prísť princ zajtra,ale raz príde

eeffka
3. nov 2021

@jjanulienka hej veruze, ani to. Ako ja nechapem taketo vztahy. Najprv sa dohodnu ze bude sex ked budu chciet a ked jeden nechce druha je urazena... ako nasrac na takeho chlapa 😁 ako sa hovori, este by take nebolo zeby som na kkt v rade stala 🤦‍♀️🤣

fleur1111
3. nov 2021

Odsúva ta, lebo jemu sa to aktuálne nehodí, ale čo ty? Ty máš byt stále k dispozícii? No to veru nie. Pokial sa nevie zladiť aj podľa teba, tak smola. Načo ti je taký? Len na nervy.

eeffka
3. nov 2021

@mondolina no ocividne si neuziva, ale sa vytaca ... cize benefity nejak neprevazuju

mondolina
3. nov 2021

@eeffka
pôvodný zámer bol užívať si, chlap to zas dokafral🤗

elizabet173
3. nov 2021

@eeffka benefity neprevažujú u tohto muža, píše, že s predošlými problém nebol. Že ju odmietol? Je pre mňa až šokujúce, koľko je mladých žien, čo tu zakladá tému, že ju odmieta manžel. Takže si nemyslím, že robí matrac. Len má momentálne partnera, ktorý jej nevyhovuje. Že sa rozhodla žiť bez vzťahu je jej vec.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
eeffka
3. nov 2021

@elizabet173 ja som proste staromodna, mam 40+ a nikdy som nemusela byt v tomto druhu vztahu len citujem "aby som mala aspon nieco". Mne to pride dehonestujuce, a hanbila by som sa sama za seba aka som chudera, ze cakam kedy budem pankovi vyhovovat ... radsej by som nemala nikoho.
Ak ma niekto taketo vztahy, no neviwm ako to citi on, ale musi mat znacne posunute vnimanie vlastnej hrdosti. Neviem si predatavit ze mam trtkosa na zavolanie, ma posle 3x do rici a na 4x cela vesela docupkam ako to roztocime ?

To uz by som si skor vedela predtavit vztah, kazdu parnu stredu od 17-19. Jasne pravidla robia dobrych priatelov.

A manzelstva nerriesim, tam su uplne ine vztahy, praca, deti, starosti... manzel ci manzelka nemusi mat vzdy chut ci naladu.

autor
3. nov 2021

@jjanulienka tak ja ho tiež veľakrát odmietnem, ale vzdy takou normálnou formou, on nie,on nenavrhne ani nový termín ani nevie či bude mať chuť práve vtedy

mondolina
3. nov 2021

@eeffka
a milenec musí mať stále náladu? tiež je to človek, ktorý má svoje starosti.
a s tým súhlasím, že každá streda večer, a bolo by po strese.

elizabet173
3. nov 2021

@eeffka ja som od teba určite staršia, nikdy som v takom vzťahu nebola, ale mne to nepríde dehonestujúce. Teda v prípade autorky témy áno, lebo podľa posledného príspevku ten muž o ňu už nemá záujem ako o priateľku na takýto typ vzťahu, ale inak nie. Ak sa chcú dvaja venovať kariére, chce žiť každý vo svojom, nechcú sa zaťažovať vzťahovými problémami, deťmi, ale chcú sa raz, dva krát týždenne stretnúť, užiť si spolu a zase ísť po svojom, nevidím na tom nič zlé. Nikomu tým neubližujú. To, že ju niekto odmietne viac krát po sebe a ani nenavrhne iný termín, to je ponižujúce, to s tebou súhlasím. Ale presne tak isto je ponižujúce doprosovať sa manželovi, aby sa aspoň raz mesačne s manželkou vyspal, ako to čítame v mnohých témach. Takže takýto typ vzťahu mi u iných vôbec nevadí, nič proti nemu nemám, ak sú obaja nezadaní samozrejme, ale ak to z jednej či druhej strany prestáva byť zaujímavé, treba to povedať na rovinu

elizabet173
3. nov 2021

myslím, že je čas ísť "o dúm dál"

lija22
3. nov 2021

spravas sa jesitne. myslela som, ze taky uzkocitlivy su len chlapi 😄 mala by si mat plny suflik vibratorov a pripadne odmietnutue ta predsa nezaskoci, ba naopak 😁

eeffka
3. nov 2021

@elizabet173 tu sa toho docitas 🤣🤣🤣 a nie vsetko je uplna pravda.
Ja mam taku povahu, ze sa hanbim aj za druhych v telke ked sa strapnuju, tak toto by som proste nedala

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
3. nov 2021

@elizabet173 a áno, samozrejme pýtala som sa,či v tom budeme pokračovať alebo nie,veď ja mu do hlavy nevidím,nech teda povie ako to vidí a problém žiadny,že jasné,že áno. I keď v tomto prípade by som radšej počula nie,ako tento zmätok.

maximilie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
3. nov 2021

rozhodnúť sa môžeš aj sama, nemusíš predsa čakať na to, ako sa rozhodne on, nie? Aj takýto vzťah by mal byť vyvážený, podľa potrieb obidvoch, takto si len jeho hračkou, ktorú použije, keď má chuť on bez ohľadu na tvoje potreby

fleur1111
3. nov 2021

Jasne, že áno = jasne, ze neodmietne mat niekoho v zálohe

autor
4. nov 2021

@maximilie a čo s tým má spoločné hrdosť v mojom prípade? Ako súvisí hrdosť s tým,že aj žena môže mať chuť a odvahu sa ozvať chlapovi na sex? Ja už keď počujem slovo hrdosť tak ma v r*ti pichá. Keby som sa mala ja zaoberať hrdosťou,tak sedím medzi 4 stenami až do smrti,hlavne že tam budem zdochynat zažíva,ale hrda. Wtf?