Chlap ma strápnil pred susedmi

bakiska
23. máj 2016

Ahojte zienky, ja neviem co s mojim chlapom je, ale vcera ma neuveritelne strapnil pred susedmi a zacal po mne kricat a spravil zo mna totalnu chuderu. No budem konkretnejsia, rozpisem to cele ako to vlastne bolo. Mame 2 rocneho syna ja vcera vecer som debatovala so susedmi ked som kvety polievala a kedze som mala narodeniny tak som im ponukla si dat poharik alkoholu, tak som sla k nim na terasu a vravela som priatelovi ze tam idem, nemal nic proti tomu. Ja som sa tam zdrzala a potom vysiel a pytal sa ma ze kedy mienim prist domou a ja mu na to ze tu este ostanem nech on syna uspi tak siel do vnutra, siel ho uspat potom som ich asi po pol hodine sla skontrolovat a spali tak som sla naspat k susede a tam sme sa rozpravali az do v tej chvile kym moj chlap nevybehol von a zacal po mne strasne kricat ze co som to za mater, ked som tak dlho prec, mam ist okamzite domou, ze on ide rano do prace a hukal po mne jak pes, proste trapas. Ja som sa zobrala a sla radsej domou a snazila som sa ho ukludnit aby nekrical ale stale nadaval ze on ide rano do prace a ja ze ved spi mali ze co riesi ved aj on je rodic a tiez ma moze nehat trosku si vydychnut a on stale si svoje tvrdil. Strasne ma sklamal, toto som od neho necakala takyto pristup. Ved ma mohol slusne zavolat a.nie spravit mi hambu na celu dedinu. Nemam ho chut vidiet ani sa snim rozpravat. Keby nemame spolu dieta tak asi balim kufre a.idem prec. Pre mna to bolo strasne ponizujuce. Prosim aky mate vy na to nazor ako by ste sa cez to preniesli, ? lebo mna to strasne zabolelo, urazilo , sklamalo...

123mamca
23. máj 2016

Tak stavaju sa aj take veci..mama je na materskej ma sa starat a muz sa ma vyspat do prace no je to tak co uz s tym narobime😄ale kludne mohol spat no nie

isis
23. máj 2016

prepac ale tvojmu muzovi sa az tak necudujem:( sice kricat nemal, ale asi by si zrejme nepochopila ze uz je cas ist domov:(

tilly
23. máj 2016

nestrapnil teba, ale seba, ale take veci sa stavaju, mozno chcel stravit vecer s tebou a urazilo ho, ze ty si dala prednost susedom... kazdy obcas vybuchne, jeho to uz urcite aj mrzi 😉

bakiska
autor
23. máj 2016

Tak asi ja to inak vnimam a muz asi mal pravdu, ked to tu tak citam. som matka a uz nemam narok v podstate na nic. Odkedy mam maleho nebola som nikdy v noci prec, vzdy len mamickovske povinnosti a uz to tak asi ma.ostat

exupery
23. máj 2016

Pravdepodobne si priatel mysli,ze ty nemas narok na cas pre seba....asi si prilis zvykol,ze sedis doma na zadku ...rodicom je z polovice aj on,takze uspat a poriesit veci okolo dietata vobec nebudem rozoberat aj ked ide do prace...ty tiez raz budes chodit...a potom co?priatel asi trochu ziarlil a prestrelil...

vanesanova
23. máj 2016

@bakiska no tak to ti verim ze to muselo byt pre teba trapne ale nevyzera ako uplne zly chlap...uspal maleho a nechal ta ist ku tym susedom...asi mal len tazky den alebo sa v nom nakopilo kopa hnevu no to si z toho nic nerob aj moj niekedy ma takto prekvapi ale nemeni to nic na tom ze sa slubime a respektujeme najlepsie bude ked si to v klude preberiete sami doma pri pohariku doma bez deti a svedkov...skus mu jemne naznacit ze sa ta to dotklo a ze si to od neho necakala ale daj mu najavo ze je dobry manzel a otec ja viem asi to bude tazke ale najprv skuste vychladnut a potom to riesit lebo ked to nechate tak bude to este horsie a bude sa to stupnovat mozno len ziarlil a chcel ist aj on na poharik s tebou mozno mu bolo luto ze si ho nezavolala ale jasne mate syna o ktoreho sa musite postarat no nesilte to vysvetlite si to a mozno ziarlil na suseda 😉 neboj bude to ok len s citom to treba riesit

lucik194
23. máj 2016

no zaujimalo by ma kolko bolo hodin.... lebo byt "vonku" hodinku a byt "vonku" styri je rozdiel.... ale to chlap nepochopi... vsak spal, ty si sa mala na nich pozerat ako spia? no sorry, aby by som mu to dnes ked sa vrati pekne vysvetlila, vsak aj ty mas narok sa porozpravat so susedmi, ist von vecer... dieta spalo, netreba sa na neho kazdych 5 minut chodit pozerat, vsak ma 2 roky, ked budes aj ty chodit do prace tak co? povies mu to iste.....! uvidis ako sa zatvari.... je rodic tiez, ulozit dieta nie je problem, varil, odpratoval?
moznoze bol nastvaty ze si dala prednost susedom a nie sexu s nim.... urazena muzska pycha

charity
23. máj 2016

@bakiska Priatel sa Ta mozno takto snazi izolovat od ludi: nabuduce si aj susedka rozmysli ci chce byt jeho tercom. Nie, nie je to normalne. Nie, nemas tolerovat, ze Ta niekto zahana domov krikom. Ano, je to nehoraznost. A pouvazuj, ci Ta podobnymi taktikami manipuluje a utlaca aj inokedy. Bud opatrna.

katkakovac
23. máj 2016

Ja mam podobny problem ako tvoj muz. Obcas sa na nieco strasne nastvem a robim muzovi cirkus. Hlavne ked ide von zo susedom, ten vecne nejaku kravinu vymysli a ja mam nervy. Naposldy mi zavolal, ze muz lezi niekde opity. Ja nasranq sadla do auta, hladala som ho po celej dedine, zufala (v tom case som bola tehotna, takze este horsi vykyv ako obvykle) a nakonies sa ukazalo, ze ten debil bol opity a robil si zo mna srandu. Tak som skrotla, z muzom sme si to vydebatovali a zo susedom sme uz minimalne. Po tychto vybuchoch sa hambim, lebo som to mala rozdychat. U nas funguje dohodnut sa na zakladnych pravidlach - idem, pridem, ked tak dam vediet. Ja nedviham telefony, necitam spravy a ak sa nevrati do rana, tak volam kde je. Posad sa z priatelom a vydebatujte si to. Mate dieta, problemy treba riesit a nie od nich utekat😉

guinevre
23. máj 2016

@bakiska Nie, nemal pravdu, jasne, ze ste rodicia obaja, a mohol kludne postrazit maleho, teda obaja mohli v klude spat. Neviem co mas za muza, ale podla toho co pises, zda sa mi, ze je z tych chlapov co si myslia, ze deti, dom, rodina je len tvoja zalezitost.

jergova
23. máj 2016

ahoj ja si nemyslím, že mal právo na teba nakričať, prečo by si nemohla ísť na pohárik k susedom, veď ty máš, tak isto nárok na odreagovanie, neznamená, že keď si matkou, tak musíš mať mamičkovské povinnosti nonstop. Môj muž mi sám navrhne, aby som išla s kamoškami na pohár vína alebo na disku a máme dve deti. Jéééjda veď aj on je rodič nie. Tak sa postará, tak isto aj opačne. Čo je na tom, keď si mamička na materskej či rodičovskej dovolenke dá raz za čas pauzu od všetkých povinností čo má doma? Takže určite nemal na teba kričať pred ostatnými, mal Ti to povedať doma. Ja by som ticho nebola, povedala by som mu svoje ( ja som taká povaha).

adela232
23. máj 2016

Prečo by sme si my zeny a matky nemohli obcas oddychnut vypadnut vonku. Ved bola si len u susedov?? Ako ved aj chlapi su na to aby sa starali ano idu do prace ale aj my sme v "praci" cele dni aj noci!!. Ja mam dve male deti deti a mozem ist aj na cely den prec manzel sa o ne postara nebojim sa mu ich nechat a nema s tym problem da ich spat okupe a to ma mala iba rok a starsi 2 a pol. A ked sme doma obaja tak maly v noci beha k starsiemu ak je chory alebo sa nieco deje a ja k malej mame to rozdelene. A ked chce ist niekam on zase sa staram ja pol na pol.... vsak nech ide kdesi taky chlap ci si nevazi pracu zeny doma...

bakiska
autor
23. máj 2016

@lucik194 bola.som u sesedov nejake 2 hodiny. Ved aj predtym sme.si dali spolu poharik ked.som mala tie narodky a uz nechcel dalsi lebo ze rano soferuje. A s tym sexom aj tak by nic nebolo kedze mam svoje dni a on to vie. A myslim ze nemal na co ziarlit kedze susedia su zobraty tvoria par a maju deti. Tak ja nevidim dovod.preco takto vystrajal. Necakala som toto od neho a co spravi.na.buduce, ked ma dokazal strapnit vcera.uz to moze spravit hocikedy

jergova
23. máj 2016

presne súhlasím s adela232, ale fakt, že úplne my to máme doma tak isto.

adela232
23. máj 2016

@jergova Aj moj si obcas mysli ze on je to vacsie chudatko ak ja ale stacilo mu ich raz nechat na cely den a pochopil. Nebojte sa zeny nechajte aj chlapovi deti nech sa staraju az potom pochopia co vsteko my musime stihat. A napriklad ja mam doma poriadok aj s dvoma detmi proste mam system ked je s nimi chlap tak je vybuch v byte ale postara sa len ho vzdy podpichnem ze vidis mas dost vsak? A ja este aj stiham upratovat popri tom vsetko prat varit ty sa len staras. Ale som vdacna aj zato je uzasny nevymanila by som ho! No niekedy je to aj chyba zeny ze je priliz uzkostliva a boji sa ze chlap to nedokaze...

adka2011
23. máj 2016

@bakiska Zase az tak strasne vela sa nestalo. Vypalilo to zle hlavne preto, ze mas svedkov tych susedov, mozno mal tazky den, mozno mal pocit, ze ti je jedno ako sa ma on s dietatom.... Proste vela veci naraz a uz to slo. Samozrejme, nemal na teba pravo nakricat. Skus mu len vysvetlit, ako sa ta to dotklo, ze ta mrzi, ze teraz vyznieva pred susedmi ako stihac, co zene nic nedovoli, ze si mala pocit, ze je to v poriadku, pripomenut mu, ze od narodenia si mala malo vyzitia atd... proste normalne sa porozpravajte a potom nech ti povie on, o com presne to bolo. A ide sa dalej 🙂

jergova
23. máj 2016

@adela232 bože ako keby som ja písala, vyslovene moje slová a tá podobnosť v domácnosti aj v mužovi, normálne nechápem z toho. Presne ani ja by som ho nevymenila za nič na svete.

adela232
23. máj 2016

@bakiska a este jedna vec ma napada ze ak si mala narodky mozno chcel byt s tebou ale kazdopadne nemal takto vyvadzat aj mna by to trapilo!

adela232
23. máj 2016

@jergova No vidiš 🙂 vazim si vsetko co robi a ked ma niekedy nastve pre nejaku blbost tak si vzdy poviem akeho mam fajneho chlapa a rychlo zabudnem 🙂

bajana
23. máj 2016

@bakiska ak to bolo jednorazove, tak by som sa o tom s nim v klude porozpravala...aj ja reagujem inak, ked som rozospata...rozhodne by som z toho nerobila nejaku dramu a nechcela rozchod...ale darmo sa tu pytas, my nemame tvoju hlavu, srdce, zmyslanie...100 ludi sa tu mozu na niecom zhodnut a aj tak si urobis po svojom

barcelona94901
23. máj 2016

Toto iste sme zažili my ,v podstate sme boli v roli tvojich susedov,akurat že u nas bol sused a bolo to popoludní a dovolil si nezdvihnut telefón žene,susede,nabehla k nam ako zmyslov zbavená furia,ani nepostavila a pred nami začala tak hulakat a nadavat mužovi,ze nám bolo trapne aj za neho ,ani sa nám neospravedlnila,treskla u nas,nasimi dverami. Pred našimi deťmi .On sa strácal v kresle od hanby a nevedel čo má povedať,ani my,bolo to príšerné .No a to vám poviem,boli sme z toho v prdeli.Clovek sa chce slušne správať ,nič sme jej teda nepovedali,ani ona nám ale keby sa to opakovalo tak ujfu nervy aj mne.A ak príde k nam,musi jej okamžite odpovedat na všetko aby zas nenaletela ako furia.....a tak,no z tej opačnej strany sme to zažili dufam naposledy je to trãpne

stanulienkat
23. máj 2016

@isis Preco mas pocit, ze by nevedela kedy ist domov? Mala narodky, tak hadam si moze aj ona pokecat so susedmi. Ved nie je sliepka. Skor by som urobila poriadok s muzom.

barcelona94901
23. máj 2016

@barcelona94901 že nepostavila- nepozdravila

kikusa008
23. máj 2016

Niektore komentare ma riadbe zarazaju.....to ako zeny uz nemaju pravo si ist sadbut ku susedom,ked uz dieta spi??fuuu,tak toto keby mi chlap spravil,to by len videl..co som nesvojpravna,alebo maloleta,ze musi chodit pre mna a este po mne ziapat???ked ide moj vonku,neriesim,nevyvolavam..je dospely,vie,co robi..takisto aj manzel...dala vy som mu pekne pocitit,ze takto sa ku mbe spravat nebude,snad na svohe narodniny mozes aj posediet,nie??

bakiska
autor
23. máj 2016

Ako mna trapi hlavne to ze pred inymi ludmi po mne krical. Keby ma.zavolal a aj keby vnutri spravil krik mozno by ma to tak netrapilo ako ked.to spravil pred ludmi, ako normalne je ze sa dvaja ludia pohadaju aj ja obcas vybuchnem a nakricim na neho ale je to doma a nerobim sceny pred ludmi. Ja neviem preco bol taky, ved on vzdy.ked pride domou ma vsetko top ma vavarene je doma poriadok v domacnosti nic nerobi ani to od neho nevyzadujem pokial som doma stiham vsetko sama. Jedine co.robi este vonku terenne upravi kedze nebyvame tu dlho a este nejake dokoncovacky na dvore su a s tym mu vzdy pomaham aj dlazbu ukladat a tak, neneham ho sameho sa stym trapit a vzdy dam ruku k dielu

isis
23. máj 2016

nuz skus sa vzit do pozicie aj jeho... ty by si sa ako citila, keby muz ktory ma narodky ide k susedom... mna by sa to dotklo... a tiez sa mi nepaci ze v case ked sa maly dava spat sedela u susedov... len tak lebo mala narodky... ved ked ma mama narodky tak by mala byt doma s rodinou aj so svojim synom, ci??? druha vec je ten jeho vystup...

jergova
23. máj 2016

@adela232 presne tak

kikusa008
23. máj 2016

@isis aj moj manzel oslavil narodky s kamaratlm-mojim sefom..a teda,ja som vola rada,vsak chudak fajt maka vela,aspon sa trosku odreagoval....isto som nechcela,aby mi pri sukbi pekne o 19tej sedel,vsak mysime spolu oslavovat...mala aj tak uz spinkala a ja skm bola tiez po praci unavena....takze nie,ja sa vzit do jeho koze neviem a nechcem,vsak jeho zena nie je jeho majetok a ma pravo sa aj ona odreagovat...a ked on tam vyt necgcel,lebo je unaveny,jeho problem...a to,ze uspal dieta..a co,je to nejake umebie??aj jeho dieta to je,tak nech sa kusok stara...

veronicka88
23. máj 2016

Vo vzťahu neexistuje žiadne "by mal,by mala" nesmies,si normálna a ani nadávky....je to onkompromise, ak si ty dnes uvedomuje že si to presvihla s časom a nedoplo ti že jeho by to mohlo zraniť oki beriem ospravedlnila by som sa ale ten výstup...ved vo vzťahu si rovnocenný partner,takéto sa diskutuje medzi 4 očami nie na verejnosti....je to len o tom čoho si si vedomá čo si urobila, ak nic tak sa hnevá neprávom...nedá sa z toho usúdiť ako ste boli dohodnutí,čo ste mali na pláne a pod....kazdopadne ten výstup by ranil aj mňa...

veronicka88
23. máj 2016

A ešte sa ťa opytam?nerobievas mu scény aj ty,nedržia ho nakratko?je to na zvážení ako si tieto vypadnutia z domu delite a či je to obojstranne...totiž každý máme právo na reset...