Chlap je ďalšie dieťa

9. nov 2023

Ahojte, premyslam či mi šibe alebo čo.. ale dnes som si uvedomila, že chlapa ktorého mám vôbec nepotrebujem. Som po pôrode tri mesiace - bývam vo svojom byte, chodím na nákupy, varim si, poupratujem si (všetko s dietatom v nosiči). Keď sa mi doma niečo pokazi bud to zostane pokazene alebo príde sestrin muz. Moj totižto nič nevie. Prispieva mi 200€. On býva u svojich rodicov. Za tri mesiace sa vraciam do prace .. lebo peniaze. Dcérka pôjde do jasliciek zial. Neviem ako to bude keď budem chodiť do prace, nastastie v kancelárii len 2x do tyzdna. A starat sa ešte o babatko + kompletne celu domácnosť. No taka som nahnevana aj na seba, že som zlyhala vo výbere partnera.. chcem sa s ním rozist. Čo si o tom myslite? Asi je toho na mna len vela alebo čo..😕

heidy222
9. nov 2023

Prečo nebyvate spolu?

dskjhfdlkdjhl
9. nov 2023

Podla toho, co pises, tak vy spolu nezijete, hoci mate spolu dieta. Takze z mojho pohladu rozideni ste. Akurat Ti prispieva na dieta, takze aj toto mate poriesene.

viestta
9. nov 2023

Vsak ho nemas, ked byva u rodicov. Len obcas dojde na navstevu. Mozno sa pohra s dietatom, mozno aj ine... Ale ty chlapa nemas

autor
9. nov 2023

@dskjhfdlkdjhl Ano nežijeme spolu, chodí väčšinou večer ( a nespali sme spolu od môjho 5teho mesiaca tehotenstva) takze o sex nejde

jaskolka
9. nov 2023

Nechápem celkom - vy ste sa už rozišli? A ty tetsz sa vlastne len uisťujes, ze ho nepotrebuješ? Ci prečo nebývate spolu?
Lebo podľa toho, ako píšeš ty rozhodne chlapa nemáš, tak prečo by ti malo "šibat?"

hendikep
9. nov 2023

a preco spolu nezijete?

dskjhfdlkdjhl
9. nov 2023

No, takze neviem, co riesis-nezijete spolu, plati Ti na dieta, takze ako keby ste aj rozideni boli-ja tam ziaden vztah nevidim. A ja som sex nespominala, ale ked ani ten tam uz nie je, tak neviem o com premyslas.

viestta
9. nov 2023

Takze ani dieta nechodi kocikovat, len sa pride porozpravat a nic viac. Takze si sama, nemas dalsie dieta na krku, akurat kamarata, ktory k tebe chodi na kavu...

autor
9. nov 2023

@viestta chodí, dcére sa venuje, ja som to zle napisala - my dvaja spolu trávime cas len keď príde večer a dcéra už spi. Inak si malú vezme napr von a ja si idem zacvicit

autor
9. nov 2023

@hendikep ja neviem.. neklapalo nám to spolu. Za dcéru som najšťastnejšia na svete, je to pre mna obrovský dar takze to ani na minutu neľutujem. Len ten vztah s ním je o nicom, premyslala som o nejakej poradni, až na to že netusim čo by som im tam vôbec povedala

hendikep
9. nov 2023

a odkedy spolu nezijete?

autor
9. nov 2023

@hendikep nezijeme spolu od zaciatku. Skúšali sme to, ale nešlo to

viestta
9. nov 2023

Mas z neho aspon bezplatnu obcasnu opatrovatelku. Nemusis mu varit, prat, upratovat za nim... A poradna pomoze len tym, co spolu chcu byt. Si si ista, ze obidvaja chcete byt spolu?

jaskolka
9. nov 2023

Autorka, vy nemáte spolu vzťah. Toto, co opisuješ, je proste fungovanie dvoch ludi, ktorí majú spolu dieťa, ale nič iné ich nespája.
Nemáte ani jeden z atribútov vzťahu - nebývate spolu, nefungujete ako pár, nehospodarite spoločne, nemáte intímny život, na dcéru prispieva, pomôže ti s nou. Skrátka je otec, ale nie partner.
Co vlastne chceš riešiť? Vy ste každý sam.

hendikep
9. nov 2023

tak naco ste si robili dieta? a co znamena ze to neslo? ved to trochu rozpis :D

luccija
9. nov 2023

Ale veď o všetko sa staráš ty, takže jasné, že ho nepotrebuješ🙂ste iba rodičia, keď ste tak dlho nemali sex.On to ako cíti?keď nechceš, alebo to nejde, aby ste žili spolu tak čo riešiš?

tiezjedna
9. nov 2023

máš to vlastne vyriešené... na krku ho nemáš, doma ti nezavadzia, finančne prispieva, o dieťa sa nejako stará a záujem oň má. Takže vlastne čo? Potrebuješ akurát nahlas povedať, že nie ste pár, či?

viestta
9. nov 2023

Autorka, priznaj si, pouzila si ho len ako darcu spermii. Ci uz planovane alebo neplanovane. Ten darca je charakter, prispieva na dieta, stara sa o dieta ak moze, ale viac od neho necakaj a asi ani on od teba neocakava viac.

miska1997
9. nov 2023

Smutné...

janinah
9. nov 2023

A o láske ani pol slova...ozaj smutné...tu by ma fakt zaujímal názor toho chlapa....ak je to tak ako vyzerá,ze je len darca spermií,ktorému blahosklonne dovolíš semtam vidiet dieťa,tak by som sa ti tiež vybodla na tu pokazenu vec v byte,v tvojom byte,kde si úplne vystacis sama a aj to okoliu dávaš najavo.

danica2711
10. nov 2023

no tak poslúžil ti ako biologický materiál, dieťa máš, platí naň, občas sa mu povenuje. Vlastne všetko v poriadku, či? Chcela si niečo viac? Lebo z toho, čo si napísala, je za mňa zrejmé len to, že ti chýba jeho manuálna zručnosť pri domácich opravách a nie láska

tamta
10. nov 2023

Autorka, mna by zaujimalo, co od toho chlapa vlastne chceš a ocakavas? Žiť spolu nechcete, cize o budovaní rodiny a partnerského vzťahu reč byt nemôže. Z napísaného mam pocit, ze otcom sa snaží byt maximalne, ako mu to je umoznene. Z coho potom sudis, ze je dieta? Ze od neho nemáš manuálnu pomoc? Prepáč, ale to, co vy mate, nie ste ani rodina, ani nič.. Ste dvaja samostatní ľudia, ktorí majú spolu dieťa. Ak chceš aby sa správal ako chlap, to musíte začať budovať spoločne, ideálne začať spoločným bývaním a následne sa možno bude mať šancu prejaviť aj ako partner, otec a opora. A ak vieš, ze to nechceš, nemala si si s ním robiť dieťa. A ked si si s nim to dieťa napriek všetkému urobila, tak uz podla mna nemas právo sa sťažovať, pretoze si o všetkom vedela...

lenkakravcova
10. nov 2023

@autorka o tých jasliach sa jedine porozprávajte. Ak má možnosť prispievať viac a záleží mu na dieťati, možno by pol roka mohol prispievať viac aby si s dieťaťom mohla ostať doma. Skúste to predebatovat v záujme dieťaťa.