Baby prosim vas ma takyto vztah buducnost...mam priatela, sme spolu 2 roky, mame okolo 35, on je jedinacik a dost casu travi s jeho rodicmi ktori su starsi ale vitalni, maju svoje auto, byvaju na meste ako aj my...priatelovi rodicia s nim chcu travit kazdu volnu chvilu, prakticky uz mame problem byt spolu osamote...dokonca navrhuju ze ked spolu chceme byt tak mame s nimi chodit na nejake koncerty a predstavenia pre seniorov atd...priatelovi to ide hore krkom ale rodicov vzdy posluchne a vymysla im stale aktivity...momentalne sme sa velmi pohadali vykrical mi ze ja mu to nerobim lahke ze co ma robit ked rodicia su stari a on je na nich sam atd...ze ma miluje a tak...lenze ja si myslim ze ti rodicia ho vyuzivaju...a asi to nema zmysel zotrvavat...chcem pocut len nazor druhych
Ja som jedináčik, maminka je už vdova.
Bývame 25 km od seba.
Idem ku nej na návštevu raz za týždeň, občas vybehneme spolu na kávu, v lete na zmrzku, občas ju prehovorím a vezmem ku nám na chalupu na pár dní.
Nevyžaduje odomňa aby som bola jej " cecok", a už vôbec aby som jej organizovala program a absolvovala ho s ňou.
Takže toto čo píšeš ja nepoznám a asi by sa mi nepáčilo aby som to takto mala vo vzťahu.
Ukáž mu zrkadlo. Stretávajte sa aj s tvojimi rodičmi. Či sa mu to bude páčiť.
Hovorila si mu že si spravíte vlastný program kým jeho rodičia budú na koncerte?
Utekaj
Utekala by som 😉pupočná šnura zjavne nebola prestrihnutá
@katica06 ano to je vacsinou jediny cas kedy sme spolu...ale kedze dlho pracujeme tak by sme chceli byt spolu cez vikend ale jeho rodicia stale nieco vymyslaju...ale aj ked ame boli niekde na dovolenke tak mu mama furt pisala ze co robime a musel jej fotky posielat atd...ked som sa ho spytala ze ci mu to nie je blbe ze skace ako piska mama tak zase ju zacal hajit ze ona je stara a ze ona uz sa na takuto dofcu nedostane tak nech aspon si foto pozrie
Sú dvaja,na koncert nech si idu sami.S tvojimi rodičmi sa stretávate ako často?
Ak sú to normálni ľudia a chcú sa dožiť vnúčat,tak by mozno stacil rozhovor s nimi,že pôjde s nimi niekam 2x v mesiaci a inak si bude žiť svoj život.Sancu tam vidím,keďže ako píšeš aj jemu to ide na nervy.Ten rozhovor musí začať on,ty môžeš byť len prítomná.Treba zabojovať,ak ten chlap za to stoji.
toto vazne tolerujes uz 2 roky? neverim
@janinah ja chodim rodicov pozerat cca kazdy 3 tyzden lebo byvaju dalej...ale samozrejme ak oni zamestnaju priatela ako jeho rodicia tak ja idem tiez bud k rodicom alebo s kamoskami na vikend niekde lebo ved co budem sama
@lenkahvh velmi ho lubim a viem ze aj on mna...najprv to nebolo take viditelne ale potom akoby ti jeho rodicia si zacali vela narokovat...
No máš chlapa mamánka.
Maminka pískne, synáčik sa postaví do pozoru.
no opadol ostych a ukazali sa v pravom svetle
toto nedas- chces zit svoj zivot alebo robit to, co chcu oni a teda aj tvoj partner? oni budu zajedno - traja proti tebe, mozes sa aj na hlavu postavit, nevyhras
Predtým už mal vzťah? Ako dlho?
Co je štáte na dovolenku? Teraz boli svokrovci pri mori svokor bude mať 70. V 2023 som vzala svokru do Egypta vždy chcela ísť a prvý krát letela. Mala 65. Nie je normálne aby bol stále s nimi. Ale už sa nezmení. Nechať ho tak. Zbytočne pri ňom stracas čas lebo nie si na prvom mieste. Keď by ste mali dieťa nezmení sa to len by tam chodil aj s nim stále
Mne by to tiez vadilo. A to su zatial este dvaja, co bude neskor, ked ostane len jeden z nich.. zatial by si mohli vystacit sami a neotravovat dospele dieta. Tiez mam synov dospelych, ale neriadim im zivot, duplom ak maju vztah.
Toto nevydrží...a je to pravdepodobne dôvod, prečo je v 35 slobodný. Jeho rodičia sú sebeckí a robili by vám peklo, nehovoriac o tom, čo by sa spustilo po úmrtí jedného z nich - takých ľudí poznám aj z rodiny. Ich deti nemajú šťastné vzťahy.
Aj moja dcéra je jedináčik. Ale vychovala som ju tak, aby bola samostatná. A ja od nej nevyžaduje, aby bola môj cecok. Toto, čo robí tvoj priateľ je choré. A hlavne, nie je pripravený mať plnohodnotný vzťah a už vôbec nie rodinu, keďže ešte neprestrihol pupočnú šnúru. Musíš vedieť, že to nie je v poriadku. Preto otázka je, či ty si v poriadku. Ak áno, tak vieš, že si stratila 2 roky, tak načase nechať tohto chlapa mamičke a ísť ďalej.
Ja ešte dodám, že som vydatá takmer 16 rokov.
Keď ocko zomrel tak áno, trávila som s ňou veľa času, letela som za ňou každý deň po práci, častokrát sme tam aj s manželom spali, brali sme ju von kade tade.
Ale potom sama pov.že nech už ideme, že my máme svoj život.
Je sama a žije.
Stretá sa so susedou, prejde sa po meste, lúšti krížovky.
Ja by som aj bola rada keby chcela ku nám alebo na chalupu chodiť častejšie, ale ona má svoj kľud, svoj režim..
Bude to len trápenie, alebo sa leb odsťahovať co najďalej.
Toto lepsie nebude.
Jedného dňa rodičia nebudú a on ostane sám....ja by som skúsila rozhovor ak nepomôže zišla by som z kratšej cesty
@lenkahvh práve preto by som s ním hodila reč lebo ak si rodičia vitálny a on bude kvôli nim odstraňovať každý frajerku, tak keď bude mať 65 rokov, potom si už ťažko nájde partnerku ktorá s ním ostane...a ostane sám...lebo pred každou potencionálnou partnerkou uprednostnil rodičov.pretoze toto žiadna normálna žena tolerovať nebude
Však nech si vymýšľajú program za programom aký chcú. Vy ste obaja nesvoj právny? Urobím si program podľa seba. Ok ak snimi chceš tráviť čas, čau ale ja nie. Idem k našim. Príde ďalší víkend a už by som volala máme či ide do mesta na kávu. A takto by som pokračovala. Až by sa prebral
Nie nema to zmysel, bude to len horsie.