Chlap a instagram

veroncici
31. dec 2021

Ahojte , potrebovala by som sa podeliť s niekým o to, čo sa mi stalo. S priateľom sme spolu tri roky a pól roka bývame vo svojom byte. Tým, že spolu žijeme si všímam jeho nedostatky a dosť mi vadí že trávi na instagrame veľa času. Jedného dňa som cítila že sa niečo deje choval sa ku mne odmerane a ja už necítim v tom vzťahu iskrenie ako bolo kedysi (s čím som samozrejme aj rátala ) ale mrzí má že ten stereotyp prišiel tak skoro a nemáme ešte ani deti- no idem k veci. Tým že má zaheslovany mobil tak sim sa ho opýtala či by som sa nemohla na niečo pozrieť. Dal mi telefón a hneď som zamierila na Instagram. Vo vyhľadávaní mal mladučkú dievčinu ktorá má samé polonahé fotky , samozrejme že som vedela o koho ide poznám ju. Ja verím že by ma nepodviedol ale dosť mi vadí že si pozerá take ,,lacné dievčatá “. Keby to bola modelka , ktorú nepozná neriešim , ale dotyčnú pozna a mám obavy že je ňou očarený lebo naozaj stále chodi a pozerá jej fotky. Mám z toho celkom depresie a som smutná že ma lepšiu postavu ako ja a cítim sa akokeby som pre neho nebola zaujímavá . Ďakujem za rady .

sandyan
31. dec 2021

Zrusit instagram a hotovo nebudes ziarlit 😀

simona103
31. dec 2021

@veroncici ahoj. Keď je stále na mobile, skus mu o tom povedať, že ti to vadí. Tiež som priateľovi povedala, že by sa mi mohol viac venovať a nebyť na mobile. Chlapi si to neuvedomujú, že by sa mohli venovať nám. Treba mi o tom povedať, pochopí to. K tomu dievčaťu. Tiež som sa veľa porovnávala s inými, ale není to dobre. Musíš sa s ním len o tom porozprávať, prečo si ju kuká. Predsa chodí s tebou lebo teba chce. Držím palce.

cyberk
31. dec 2021

pokial mas 15r a potrebujes riesit, ze si pozeral nejaku polonahu znamu na IG tak ries... ale podla mna to je zbytocnost - chlapi maju oci (ja viem shock), aj ja by som sa pozrela, keby nejaka znama otrca rit na IG :D nevidim na tom nic zle..
kolko z dna hodin travi na tom IG, kym je v tvojej spolocnost? zatial to vyzera, ze len robis z komara somara... to ze by sa mohol viac venovat tebe, tam staci, aby ste sa len porozpravali.
btw. kazdy vztah ma po case obdobie stereotypu, niektore vztahy to preziju, niektore nie... z mojho pohladu sa asi velmi nudis a potrebujes si najst nieco, co ta nabudi k zivotu lebo hladas problemy tam kde nie su..

kitycat
31. dec 2021

Takto, IG uklada posledne hladanie cize mohol ju nahjodou pozret a ani nemusel scrollovat vsetky fotky. Iba cas ukaze ci vas vztah vydrzi. Ak s tebou nie je stastny snad to vcas vycitis. Toto spehovanie... Uz si nahlodana budes to robit cely vas zivot?

monka105
2. jan 2022

@veroncici ak by ťa podvádzal, nedal by ti len tak do ruky svoj telefón. 😄 to, že si pozerá nejakú štetulu ešte neznamená, že s ňou niečo má.

veroncici
autor
2. jan 2022

@monka105 ale stále jednu a tu istu by pozeral? Už sme sa raz kvôli nej pohádali lebo je to osemnástka čo dáva na Instagram svoje fotky polonahé a väčšinou fotí svoju rit ako seba , ja neverím že by má podvádzal len nerobi mi to dobre potom sa cítim veľmi zle a mám menšie sebavedomie že niesom pre neho atraktívna alebo neviem ako to nazvať

monka105
3. jan 2022

@veroncici To je ale potom problém v tebe. Keď vieš, že je to nejaká mladá sliepka a vieš, že ty si jej presný opak, vážiš si samú seba a poznáš svoju hodnotu, takáto vec ťa nemôže rozhodiť.

veroncici
autor
3. jan 2022

@monka105 tak čo mám potom robiť nechať tak nech pozerá ? Snažím sa veriť ale moja dôvera v ňom upadá pred tým zoznamky teraz toto

andrejkap123
3. jan 2022

Preco jej hovorite ze to nic nie je? Neverim ze by vas neslo rozdrapit keby vas chlap okukuje chudsiu mladsiu znamu! To je najhorsie ze znamu… ze ju pozna. A este ked odisla iskra zo vztahu. Autorka chapem tvoje pocity, no asi mu len treba povedat ze by sa ti mohol viac venovat a nie mobilu a uvidis.

adka176
3. jan 2022

Never tomu, že by nepodviedol.... prvá príležitosť a hotovo...a zvlášť ak ju pozná, že to nie je len nejaká neznáma holka z druhého konca zemegule