Ahojte dievčatá je podľa Vás nenormálne aby ste chceli od chlapa aby si poupratoval veci !!! A pomohol Vám v domcnosti ? Aspoň s niečim!!!ja už som zúfalá lebo mám pocit,že doma mám dve deti !!! Všetko robím ja sama cely týždeň lebo priateľ je v robote od rana do večera každý deň a to ani neviem kde robí !!! Lebo mi to nechce povedať !!! Stále dokola kvoli tomu hádka tak ja už neviem či ja som nenormalna a vkuse len počúvam,že som nespokojna !!!!
Dost cudny vztah,aby som nevedela,kde robi moj partner a z akej prace nas zivi. Mozno je Lojzo Čistič.. Moze mat aj paralelny vztah. Treba si vyberat s kym si urobis dieta.
to čo je za experta, že nemôže povedať kde robí.... už som počula kde čo , ale aby tajil priateľke kde pracuje tak to je už asi TOP.
pre mňa by taký vzťah nemal zmysel....
@rira tak to je divné aby ti to nepovedal. Trvala by som na Tom že to chcem vedieť. A aj v škôlke keď zapisujes dieťa sa na to pýtajú.. to im tiež nepovie? Alebo v sociálnej poisťovni a podobne. Nikdy si nevydela ani jeho pracovnú zmluvu či výplatnú pasku? Čo je to za vzťah kde sú základné veci tajnosti ?To nieje v poriadku.
akože nevieš, nepoznáš ani jeho kamarátov, známych, kolegov z práce? nikdy nehovorí čo sa stalo v práci? neriešite spolu cekom nič? doteraz ti to bolo jedno?
Tak tu nie priatel je divny, ale ty, ked si s niekym 5 rokov a nemas o nom zakladne info!!! Nehnevaj sa, ale sama sebe prides v pohode?
Priateľ je divný, ale ešte divnejšia si ty, že žiješ 5 rokov s niekým o kom nevieš bežne základné informácie. Ani mesiac by som s takým chlapom nežila a nie ešte mala s ním dieťa. Komunikácia a dôvera je základ vzťahu. A vy tento základ nemáte. Zbalila by som si veci a radšej bola s dieťaťom sama. Veď ja by som sa aj bála byť s dieťaťom s niekým, kto mi nedokáže povedať kde robí.
@rira a čo ťa pri ňom ešte drží?
Každý deň má tu niečo na mk prekvapí poslednú dobu čisté extrémy...autorka: čo tak sa spýtať po 5 rokoch kde robí?
Skor by ma trapilo to, ze s niekym mas vztah 5 rokov, male dieta, normalne spolu zijete a ty nevies kde robi...ale ano mna tiez vytaca ked mi nepomaha...aspon cez vikend ked uz cez tyzden pracuje
@marcellka32 novú prácu ma iba teraz posledný pol rok takze nie 5 rokov !!!!!
@rira veď ok, si jeho žena, nechápem ako nemôžeš vedieť kde robí
@lindusss2016 novú prácu ma pol roka takze nie som divná!!!
aj pol roka je dosť, máte ozaj zvláštny vzťah, mňa by teda zaujímalo kde a či vôbec do práce chodí
a to Ti pred tym polrokom nepovedal kam ide na pohovor? Nechcel, aby si sa s nim tesila, ked ho prijali? Ja teda neviem, ale u nas je vzdy prijatie do novej prace dovod na oslavu..Viem o vsetkych kamosoch kde pracuju, o kazdom clenovi rodiny. Nie je normlane nevediet to o partnerovi.. Naozaj to zavana trestnou cinnostou
Všetky jeho veci by skončili na jeho posteli,od ponožiek po holiaci strojček,šaty,tašky,všetko jeho čo nedal na miesto.Ak chce večer kdesi spať,tak nech porozmýšľa čo s tým.A s tou prácou súhlasím s už napísaným,ty si divná,ak nevieš kam chodí každý deň,ak sa niečo stane,tak ani nevieš kam ísť,kam volať.
@rira mne sa jezia chlpy, keď čítam o pomoci v domácnosti 🤦♀️ co je to len tvoja domácnosť, on tam nebýva, bordel nerobí?? Ešte k tomu mate spoločne dieťa, venuje sa mu? Ja teda neviem, ale mm vysáva, umýva riad, prach utrie keď treba! Ja som na RD, ale keď už niekedy meliem z posledného, tak ma v pohode zastúpi aj v domacnosti, dokonca sem tam aj navarí
Toto neznášam, že či pomáha?? Pre Krista, ved je to aj jeho dom/byt
@rira tvoj priatel ma tajnosti a s pomahanim v domacnosti je to uplne normalne ze chlap pomaha, u nas mame zavedene tak ze jeden vikend varim ja a druhy manzel, celkovo mi muz pomaha a tiez pracuje.
Jednoduche. Cez tyzden ho nechaj na pokoji, ak je nonstop v praci, len nech si po sebe sprace vlastny bordel. Ty sama rob iba nevyhnutne upratovanie a zapriahni ho cez vikend, ak je to normalny chlap. Tajit kde robi, bud sa robi zaujimavy, alebo diluje drogy, alebo sa hra naozaj na nejakeho agenta.
@rira tak toto je veľmi čudné, aby som nevedela kde mam chlapa po 5 rocnome vztahu, otca môjho dieťaťa. A ani nevies čím sa živí, no možno vedie dvojity život ako vo filme, cez den je s druhou rodinou 😀 ale nie, no je to naozaj divne. No a s pomahanim v domácnosti to mas ako si naucis, ked uz je raz zvyknuty, ze ma doma full servis tak po rokoch ho bude ťažké preučať.
Možno je tajný agent FBI a nemôže o tom s nikým hovoriť.