Chcete od priateľa, aby vám pomáhal v domácnosti?

rira
16. jan 2021

Ahojte dievčatá je podľa Vás nenormálne aby ste chceli od chlapa aby si poupratoval veci !!! A pomohol Vám v domcnosti ? Aspoň s niečim!!!ja už som zúfalá lebo mám pocit,že doma mám dve deti !!! Všetko robím ja sama cely týždeň lebo priateľ je v robote od rana do večera každý deň a to ani neviem kde robí !!! Lebo mi to nechce povedať !!! Stále dokola kvoli tomu hádka tak ja už neviem či ja som nenormalna a vkuse len počúvam,že som nespokojna !!!!

karpina
16. jan 2021

Možno je tajný agent FBI a nemôže o tom s nikým hovoriť.

rira
autor
16. jan 2021

@karpina možno,ale mna to už nebaví,žijeme spolu 5 rokov mame malú dcéru tak o com to je ?

stanulienkat
16. jan 2021

Dost cudny vztah,aby som nevedela,kde robi moj partner a z akej prace nas zivi. Mozno je Lojzo Čistič.. Moze mat aj paralelny vztah. Treba si vyberat s kym si urobis dieta.

karpina
16. jan 2021

@rira Určite k tebe nie je úprimný, pokial je riadne zamestnaný a nevenuje sa trestnej činnosti, namiesto zárobkovej činnosti, nie je dôvod, aby ti tajil svoje zamestnanie. Videla by som to na dlhý rozhovor.

janeninka
16. jan 2021

@rira ako to myslis ze nevies kde robi? Zmenilo sa jeho spravanie v domacnosti narodenim dietata?

deti95060810
16. jan 2021

to čo je za experta, že nemôže povedať kde robí.... už som počula kde čo , ale aby tajil priateľke kde pracuje tak to je už asi TOP.
pre mňa by taký vzťah nemal zmysel....

marca12
16. jan 2021

@rira to ti 5 rokov nevadilo ? Za tych 5 rokov si si ho uz mohla pomaly naucit. Neda sa zo dna na den,ale 5 rokov je idealna doba,aby uz vedel,ze ponozky patria do kosa na pradlo a nie k posteli

baccio
16. jan 2021

@rira tak to je divné aby ti to nepovedal. Trvala by som na Tom že to chcem vedieť. A aj v škôlke keď zapisujes dieťa sa na to pýtajú.. to im tiež nepovie? Alebo v sociálnej poisťovni a podobne. Nikdy si nevydela ani jeho pracovnú zmluvu či výplatnú pasku? Čo je to za vzťah kde sú základné veci tajnosti ?To nieje v poriadku.

lucka_ke
16. jan 2021

akože nevieš, nepoznáš ani jeho kamarátov, známych, kolegov z práce? nikdy nehovorí čo sa stalo v práci? neriešite spolu cekom nič? doteraz ti to bolo jedno?

lindusss2016
16. jan 2021

Tak tu nie priatel je divny, ale ty, ked si s niekym 5 rokov a nemas o nom zakladne info!!! Nehnevaj sa, ale sama sebe prides v pohode?

ivkazba
16. jan 2021

Priateľ je divný, ale ešte divnejšia si ty, že žiješ 5 rokov s niekým o kom nevieš bežne základné informácie. Ani mesiac by som s takým chlapom nežila a nie ešte mala s ním dieťa. Komunikácia a dôvera je základ vzťahu. A vy tento základ nemáte. Zbalila by som si veci a radšej bola s dieťaťom sama. Veď ja by som sa aj bála byť s dieťaťom s niekým, kto mi nedokáže povedať kde robí.

panelacikova
16. jan 2021

@rira a čo ťa pri ňom ešte drží?

marcellka32
16. jan 2021

Každý deň má tu niečo na mk prekvapí poslednú dobu čisté extrémy...autorka: čo tak sa spýtať po 5 rokoch kde robí?

ivanka12311
16. jan 2021

Čo ty vieš a možno je to len Avon 😃✌️

rira
autor
16. jan 2021

@marca12 učila jasne že áno

nika_m
16. jan 2021

Skor by ma trapilo to, ze s niekym mas vztah 5 rokov, male dieta, normalne spolu zijete a ty nevies kde robi...ale ano mna tiez vytaca ked mi nepomaha...aspon cez vikend ked uz cez tyzden pracuje

rira
autor
16. jan 2021

@marcellka32 novú prácu ma iba teraz posledný pol rok takze nie 5 rokov !!!!!

marcellka32
16. jan 2021

@rira veď ok, si jeho žena, nechápem ako nemôžeš vedieť kde robí

rira
autor
16. jan 2021

@lindusss2016 novú prácu ma pol roka takze nie som divná!!!

rira
autor
16. jan 2021

@lucka_ke novu prácu ma pol roka nieje to 5 rokov !!!!

lucka_ke
16. jan 2021

aj pol roka je dosť, máte ozaj zvláštny vzťah, mňa by teda zaujímalo kde a či vôbec do práce chodí

najk
16. jan 2021

a to Ti pred tym polrokom nepovedal kam ide na pohovor? Nechcel, aby si sa s nim tesila, ked ho prijali? Ja teda neviem, ale u nas je vzdy prijatie do novej prace dovod na oslavu..Viem o vsetkych kamosoch kde pracuju, o kazdom clenovi rodiny. Nie je normlane nevediet to o partnerovi.. Naozaj to zavana trestnou cinnostou

janinah
16. jan 2021

Všetky jeho veci by skončili na jeho posteli,od ponožiek po holiaci strojček,šaty,tašky,všetko jeho čo nedal na miesto.Ak chce večer kdesi spať,tak nech porozmýšľa čo s tým.A s tou prácou súhlasím s už napísaným,ty si divná,ak nevieš kam chodí každý deň,ak sa niečo stane,tak ani nevieš kam ísť,kam volať.

alexk12
16. jan 2021

@rira áno si "nenormálna" keď po ňom stále upratujes🙄

rira
autor
16. jan 2021

@najk nie nepovedal vôbec,priateľ sa živil len futbalom bohužiaľ je teraz kríza takze sa nehrá ! Nechce mi povedať v kuse sa hádam,že to nieje normálne

rira
autor
16. jan 2021

@alexk12 už neupratujem

lenka2710
16. jan 2021

@rira mne sa jezia chlpy, keď čítam o pomoci v domácnosti 🤦‍♀️ co je to len tvoja domácnosť, on tam nebýva, bordel nerobí?? Ešte k tomu mate spoločne dieťa, venuje sa mu? Ja teda neviem, ale mm vysáva, umýva riad, prach utrie keď treba! Ja som na RD, ale keď už niekedy meliem z posledného, tak ma v pohode zastúpi aj v domacnosti, dokonca sem tam aj navarí
Toto neznášam, že či pomáha?? Pre Krista, ved je to aj jeho dom/byt

0kristina0
16. jan 2021

@rira tvoj priatel ma tajnosti a s pomahanim v domacnosti je to uplne normalne ze chlap pomaha, u nas mame zavedene tak ze jeden vikend varim ja a druhy manzel, celkovo mi muz pomaha a tiez pracuje.

majkeel
16. jan 2021

Jednoduche. Cez tyzden ho nechaj na pokoji, ak je nonstop v praci, len nech si po sebe sprace vlastny bordel. Ty sama rob iba nevyhnutne upratovanie a zapriahni ho cez vikend, ak je to normalny chlap. Tajit kde robi, bud sa robi zaujimavy, alebo diluje drogy, alebo sa hra naozaj na nejakeho agenta.

nikpa
16. jan 2021

@rira tak toto je veľmi čudné, aby som nevedela kde mam chlapa po 5 rocnome vztahu, otca môjho dieťaťa. A ani nevies čím sa živí, no možno vedie dvojity život ako vo filme, cez den je s druhou rodinou 😀 ale nie, no je to naozaj divne. No a s pomahanim v domácnosti to mas ako si naucis, ked uz je raz zvyknuty, ze ma doma full servis tak po rokoch ho bude ťažké preučať.