Chcem vedieť aj váš názor

hanina_3
31. dec 2016

Mám priateľa nejaky ten rok a pol..bol to môj prvý a ja jeho tiež..aj ked mal 22 práve vtedy,je to slušny a veľmy dobrý človek, lenže na začiatku vzťahu som si nevšímala, že nemáme nič spoločne, on by len bol doma, nič sa mu nechce...a predsa som mladá a aj on, ísť sa len prejsť, korčulovať, trošku si vypiť, ísť sa lyžovať, nejaký výletík...prestal ma priťahovať, ked sa na neho pozriem je mi zle, mam ho velmi rada ako brata..býva u mňa a myslím, že som len zvyknuta na neho...nechcem mu ublížiť...pred mesiacom som stretla niekoho kto si ma ziskal lusknutím prsta..stretavame sa a aj spolu spavame...viem,že je to veľmi zle čo robím a že sa mi to vratí ale nemam z toho nejake velke výčitky pretože toho druheho ľúbim, aj on ma priateľku..(všetci mi vravia, že sa so mnou len hrá..väčšinou ide v tomto len o sex..ale ten mám rada tak isto ao on..aj ked je na mňa hnusny niekedy...ale presne to potrebujem...taku trosku ruku nad sebou, som dosť taká, že si robím čo chcem).. prave preto neviem či by som mu dokazala veriť, keby sme boli spolu ked sa toto ukončí...ale neviem či to vobec dokážem spraviť tomu priateľovi..no vadí mi už len jeho dotyk..jeho hlas, lezie mi na nervy... som s ním len asi preto, že zbožnujem jeho rodinu...neviem čo robíť..

sissy27
31. dec 2016

@hanina_3 už len z úcty k tomu človeku - rozíď sa s ním, nech si nájde normálnu frajerku seberovnú... A s tým druhým - rob čo chceš, ale vzťah nečakaj, možno bude ochotný byť s tebou, keď mu tá jeho na všetko príde a nakope mu prdel... Ale vieš ako - nečakaj, že ťa zasypú diamanty, keď zatrasieš stromom plným hovien...

sissy27
31. dec 2016

@hanina_3 a že zbožňuješ jeho rodinu?? Len či by ťa aj oni tak zbožňovali, keby vedeli o tebe pravdu, že ich syn sa ti hnusí a spávaš s iným, naviac zadaným, takže sa ti nehnusí použitý materiál... By ťa hnali kade ľahšie dievča zlaté... Prestaň ich využívať.

hanina_3
autor
31. dec 2016

@sissy27 nevyužívam ich, nikdy som od nich nič nemala, od neho už duplom nie...ani maličkosť čo by potešilo aspoň trošičku...bolo pozde ked som sa dozvedela, že niekoho ma..

sissy27
31. dec 2016

@hanina_3 zbožňuješ ich = to znamená, že ti niečo dávajú, nemusí to byť materiálne... asi ich nezbožňuješ preto, že dobre vyzerajú, či?? Jednoducho klameš im do ksichtu a zneužívaš ich prítomnosť, pretože keby vedeli pravdu, tak ťa akurát tak opľujú a nepodajú ti ani pohár vody, a nie ešte príjemnú atmosféru...
a bolo neskoro, keď si sa dozvedela, že niekoho má??? neskoro na čo?? ok, dajme tomu, že si nevedela hneď, ale v momente, keď si sa to dozvedela, tak si to mohla ukončiť a nie s ním spávať ďalej...
Už len čisto kvôli sebe - ukonči to s oboma. Voči jednému si sa zachovala ako špina, zaslúži si lepšiu... Druhý ťa zneužíva, si preňho len matrac, žiadny normálny vzťah ťa tam nečaká, resp. čaká ťa s ním len to, čo si zaslúžiš...
A až si niekoho nájdeš, zamiluješ sa, bude ti dobre a potom zistíš, že má bokovku, tak nezabudni vykrikovať, aká je to žumpa, čo si nevie nájsť normálneho frajera a musí mať zrovna toho tvojho a on aký je hajzel, že ti toto urobil 😉

pribinak
31. dec 2016

Ked sa naňho pozriem je mi zle, mam ho rada ako brata.....
Nechcela by som byt tvojim bratom .....

Z úcty k nemu ako človeku sa s nim rozíd

K tomu druhému sa velmi vyjadrovať nebudem, ak ta baví mu robit matrac, tak si to teda uži

evittam
31. dec 2016

@hanina_3 Suhlasim s tym co ti uz bolo napisane a hlavne s @pribinak.
Ak sa na neho nemozes ani pozriet,tak sa nedivaj a druhemu rob "matrac" nadalej. Inak,kolko mas rokov?

iwesska
31. dec 2016

No podla mna by si sa mala vybodnut na oboch, trosku dospiet a najst si niekoho tretieho - uplne ineho. Lebo ako spavat s niekym kto ma priatelku je rovnako mimo, ako chovat si doma "domace zvieratko", len preto, ze mu narovinu nevies povedat, ze ta vztah s nim nebavi. Aku vlastne buducnost ocakavas od toho mileneckeho vztahu? Bavi ta byt "ta druha", co mu len roztahuje nohy? Hm...dievca zlate, zacni si vazit najprv samu seba a potom sa dockas aj ucty od druhych...

obsadenemeno
31. dec 2016

@hanina_3 dievca zlate....ty potrebujes byt sama aspon dva roky, dospiet, usporiadat si priority a prevziat zodpovednost nad svojimi skutkami. Sak to je tragedia, citat tvoj prispevok.

0silvia0
31. dec 2016

@hanina_3 svedomie sa neozýva? nič? vôbec nič? ani trošku? 😢

janinah
31. dec 2016

Mám dve dcéry cca v tvojom veku a tak viem,že také dievčatá vedia byť aj múdre,zodpovedné,zrelé,slušné..čo ty nie si a daj si pozor,aby si na to nedoplatila....napr. čo by si robila,ak teraz otehotnieš? na koho to hodíš?
a ešte jedna vec- dievča má niečo,čo sa volá povesť a chceš -nechceš,aj v dnešnej dobe sa ešte na toto dá / a aj tá jeho super rodina,ktorú nechceš stratiť...

ma77
31. dec 2016

Nemam z toho nejake velke vyčitky aspon voči jeho priatelke by si ich mohla mat a ten čo mu robiš matrac nema tiež vyčitky ? moja zlata sa spametaj kopne ta do zadku jeden aj druhy a možno vtedy budeš štastna ?😨

ukulela
31. dec 2016

@hanina_3 s frajerom sa slusne rozid, nemarni jeho mesiace/roky len preto, lebo ty si - prepac - krava,co si ho nezasluzi. (neber to ako nadavku, ale jednoducho konstatovanie faktu, on ta miluje, ty ho podvadzas, nezasluzis si ho.) on ziska sancu najst si babu, co ho bude lubit. a ty cas na vyburenie sa.
od tvojho milenca nic necakaj, reso ten vztah nema zmysel ...ty si myslsi, ze ked sa ty rozides, opusti aj on tu svoju? rozpravali ste sa o tom? lebo podla mna to neurobi, inac by ste uz boli spolu ... ty to najskor podevedome tiez vies, lebo a nehrnies do ukoncenia tvojho aktualneho vztahu.
rozid sa a daj sancu svojmu frajerovi aj sebe najst niekoho pre vas oboch lepsieho.

hanina_3
autor
1. jan 2017

@evittam o par dni 19..

hanina_3
autor
1. jan 2017

@ukulela v pohode, mám rada uprimnosť a tu je jej dosť 🙂 ano rozpravali sme sa o tom...uz sa aj stahuje...

hanina_3
autor
1. jan 2017

Musím povedať, že po tomto sa už hnusím sama sebe...a spravím to tak, že skončím s oboma...a ked uz pojdem do vzťahu tak si budem musieť byť na 100 percent ista...aby sa nestalo to čo teraz a neubližovala...a nerobila zo seba nejaku ehm ehm...čo si o mne myslíte...

pribinak
1. jan 2017

V 19tich mas vlastný byt?

A co si myslim? Ze vymyslený pribeh

hanina_3
autor
1. jan 2017

@pribinak nieee... ja byvam s mamkou ...a on s nami...

ukulela
1. jan 2017

@hanina_3 pozri, spravne rozhodnutie. hlavne sa osviaz aj od toho druheho ... necakaj, ze sa rozide aj on a poleti s kyticou za tebou ... to by bolo v romantickom sladaku, nie v real zivote ... nekontaktuj ho, povedz len ze s jednym rozchod, s druhym koniec a mas cisty stit. drzim ti palce, je to situacia, z ktorej mas velke zivitne poucenie.

libawet
1. jan 2017

@hanina_3 si mladá, ešte len hľadáš a zisťuješ, kto je pre Teba vhodný, kto Ťa priťahuje, kde a u koho preskočí tá povestná iskra. U toho druhého asi zdá sa preskočila. Čo riešiš? Choď za tým, ku ktorému Ťa to ťahá a s tým prvým sa korektne rozlúč. Život ide ďalej, takých ešte bude a je to v poriadku. Pro jedno kvítí slunce nesvítí a keď do pekla, tak na peknom koni.

mysicka36
2. jan 2017

Uff, ja by som teda nedovolila ako mama aby sa k nám nasťahoval dcérin frajer.
A teda dobre si spravila. Do budúcna radšej najprv len randenie aby sa u vás nestriedalo viac chlapov 😉 susedia môžu riadne klebety potom riešiť.

moni244
2. jan 2017

@hanina_3 boze moj 😀 tak to je dalsia vymyslena tema 😀

rolly
2. jan 2017

@hanina_3 vsetko uz bolo napisane ... ale pobavila ma jedna tvoja poznamka, ci by si tomu novemu niekedy dokazala verit 🙂
otoc si to - mohol by on niekedy verit tebe? 😉 ked uz teraz vie, ze napriek tomu, ze si vo vztahu tak nemas problem skocit inemu chlapovi na penis

charaka
2. jan 2017

Ty si proste este nevyburena... niekto sa vyburit nepotrebuje, ty zrejme ano...
Ak vztahy nemyslis vazne, tak hlavne mysli aspon na to, aby si sa zodpovedne chranila pri sexe...

bobricek1979
2. jan 2017

V tomto prípade karma je zdarma.. Dievča spamataj sa kym je čas a uvedomis si ze sa hnusis nielen sama sebe.

moonlight1210
2. jan 2017

@hanina_3 ako sa lusknutim prsta stat IPckom.

Dbaj na povest. Lebo hoci si mozes povedat, ze nevera je predsa dnes uz verejne tajomstvo a kam pozries, tam ma ktosi maslo na hlave, aj tak sa to prave tebe moze nevyplatit. Z casu na cas su ludia, ktori si to verejne odskacu a su zdrojom ohovarania.
(potichu sa potom hovori, ze sice to robi kazdy, ale tato si to nevedela diskretne zariadit lebo je sprosta.).
A este teoreticky chlap, co by ta inak chcel a ty jeho, moze mat na toto citlive ego. A ked dvaja z jeho znamych spomenu tvoju byvalu povest, tak ta proste vyskrtne.

hanina_3
autor
2. jan 2017

@mysicka36 nie som nejaká štetka aby sa u mňa niečo striedalo 🙂 som dosť slušne dievča na to, že mám 19...mamka si ma vychovala dobre na to aby som bola nejaka handra..možno vyznie, že som ale keby som bola šťastná nikdy by som to nespravila, nie som na seba hrda ale stalo sa a nič neľutujem pretože som to chcela...podviedla som ano...a priznam si to, že som sviňa a viem aj to, že sa mi to vráti 🙂...

hanina_3
autor
2. jan 2017

@rolly iste jasnéé .. povedala som mu to, že neviem či by som mu dokazala veriť..odpovedal to iste 🙂.. ale viem, že keby som lubila a bola by som šťastná nespravila by som to nikdy...som mladá a neskusena v nicom...asi som potrebovala vyskusať niečo nove...

radoou
3. jan 2017

Takze si podviedla svojho priatela (mozno aj nieco viac ako len priatela) nic to stebou nerobi? Tvoj priatel si zasluzi vediet pravdu..nebudes ho dalej trapit

dominika_klara
3. jan 2017

Dievča zlaté!! Chceš vedieť názor? Sprac ca do kože! Veď ty to v tej hlavičke máš tak pomylené...Keby že si moja dcéra, zderiem ťa ako hada...

Najprv píšeš o svojom priatelovi, že je slušný a veľmi dobrý človek. O pár riadkov, že ti je z neho zle, ale inak ho máš rada ako brata :D:D Tak buď mám človeka rád ako priateľa/kamaráta, alebo k nemu neprechovávam žiadne city hádam, či? Potom je to len "známosť"...Zhadzuješ na neho všetkoú vinu, že je on vinný za to, že sa ti zhnusil a je inej povahy , akej si si predstavovala. Šli ste do vzťahu slobodne , dobrovolne a spolocne, ci sa mýlim?

Ďalej mu nechceš ublížíť, ale už si mu ublížila "len " tým, že ho podvádzaš,klameš..Ako si mu údajne nechcela ublížiť, prosím ťa? To že mu povieš pravdu? Veru, pravda bolí a pravdepodobne asi najviac toho, kto je klamár ! Nebuď zbabelec a priznaj sa!!! Neskrývaj sa za jeho údajným ublížením....
A s tým druhým, ak si fakt tak zaslepená, tak sa nečudujem...Ale sama si to vystihla. Robíš si čo chceš, a potrebuješ byť potrestaná. Ak si taká naivná, tak ostan s tým druhým,ale veru, asi by sa ti vrátilo to, čo si spravila ty svojmu prvemu...

hanina_3
autor
30. apr 2021

Ježiš 😀😀