Chcem sa rozviesť. Muž mi robí peklo zo života

budemmamca
10. apr 2023

Dobrý deň, pred rokom som prišla mužovi na milenku, ukončil to. Nikdy sa ku mne nesprával pekne(môj muž), nevazil si ma , zhadzoval má, nikdy som mu nebola dobrá. Ak som zistila že má milenku, v podstate mi aj odľahlo. Prosil má aby som mu odpustila, dala som mu nejaký čas...Medzitým som stretla niekoho kto o mňa stoji ,váži si ma,miluje má,spravil by pre mňa hocičo, miluje aj moje dieťa.
Muž na to prišiel, tak som to ukončila aj ja s milencom napriek tomu že ho milujem.
No nedokážem už s mužom fungovať, chcem sa rozviesť.
Najhoršie je že mi zo života robí peklo, hucka proti mne naše dieťa aj mojich známych dokonca aj celú moju rodinu, vyhráža sa mi že mi znici život ak sa s ním rozvediem....
Mám k nemu už totálny odpor, venovala som mu celý svoj život...a takto som dopadla
Moja otázka je:
Môže má na sude naozaj zničiť ako sa mi vyhráža?

tosomja
10. apr 2023

@budemmamca nie nemôže. Ty jeho môžeš zničiť tiež, veď mal milenku. Chcela si mu odpustiť, ale nedokázala si to. Medzitým si sa zaľúbila. Stáva sa. A deti za to nemôžu. Vziať ti dieťa nevezme. A samo príde na to, kde je pravda. Nebite sa o neho, lubte ho obaja.
A do vzťahu ťa nútiť nemôže. Nezabudni si poistiť peniaze, a majetok, aby si o všetko neprišla ešte do rozvodu.

pribinak
10. apr 2023

@budemmamca nie, ale ak bude búrlivý rozvod, tak treba právnika. Čím Tá akože zničí?

budemmamca
autor
10. apr 2023

@tosomja ďakujem

budemmamca
autor
10. apr 2023

@pribinak tým milencom ktorého som mala ja

januska12323
10. apr 2023

A? Aj on mal milenku.

jajanka31
10. apr 2023

@budemmamca a cim ta ma znicit? Jedine co ti znici zivot je to ze ti ublizi na zdravy a to robi aj teraz ked si s nim. Potom ti moze vziat dieta ale na to by musel mat vazne dokazy len tak ti ho nezoberu..a este by ta mohol znicit tak ze ma na teba nieco. A bonzne ta. Ak si v minulosti nerobila ziadnu trestnu cinnost kde on ma priame a usvedcujuce dokazy tak ta ani do vazenia nezavru.. nechapem ako ta chce znicit.. su to len silacke reci. Jasne ze rozvod nie je prechadzka ruzovou zahradou a len taky chlapi ako on si myslia ze zena z toho skonci na psychiatrii ale nie je to nic strasne.. v pohode zvladnes.

pribinak
10. apr 2023

@budemmamca ale však ste si kvit, on mal milenku, ty milenca.
1:1

budemmamca
autor
10. apr 2023

@jajanka31 má dôkazy o milencovi , dal má v Tom čase sledovať , má dôkazy celý spis bohužiaľ.
Ja len pár screenshot
Moju mamu si už dal na svoju stranu týmto

budemmamca
autor
10. apr 2023

@pribinak lenže on si myslel že ja s ním ostanem naďalej(buď budeš moja alebo ničija)

sissy27
10. apr 2023

@budemmamca a cim by ta akoze mal znicit? Psychicky ta deptat bude, ale to je na tebe, ako to ustojis. Ale na sude?? Nasere si do gati este pred vstupom do pojednavacej miestnosti tak ako kazdy takyto “frajer”.
Ze si mala milenca je sudu uplne jedno, nezaujima ich tvoja frnda, o tu sa predsa sudit nebudete. A teda ked uz on vytiahne tvojho milenca, tak ty vytiahnes jeho milenku a vybavene. A nema to vplyv ani na rozdelenie majetku, ani na zverenie deti do starostlivosti. Jedine kde to moze zavazit je to, ze vase manzelstvo je naozaj v troskach a nie je moznost ho zachranit, takze vas rozvedu.
A ze ta dal sledovat - na sude to pouzit nemoze a akurat sam seba tym zhodi. Keby to tam fakt vytiahol, tak normalne poviem “ano mala som milenca a konecne som zistila, co je to skvely sex”.

pribinak
10. apr 2023

@budemmamca ale prosím tá, či máš 2 screenshoty alebo 100 fotiek, to je jedno. Mal milenku, vieš jej meno, to stačí.

Ak sa bojíš že to sama neustojis, tak si najmi právnika. Nápis mesto a baby ti poradia.

Netreba sa báť, nie si prvá ani posledná čo sa rozvádza

jajanka31
10. apr 2023

@budemmamca a co ze mas milenca.priatela alebo koho.. ako ta to znici ze on pride a povie ona ma milenca a tu je o tom cely sanon. Sud to ani nebude zaujimat. Postav sa povedz ano, nas vztah bol natko rozvrateny a po tom co ma moj manzel podvadzal som si nasla priatela ktory si ma vazi. V konecnom dosledku je to pre teba plus. Sud uvidi ze vztah je skutocne rozvrateny. A koly tomu ze ty mas vztah ti dieta nezoberu. Niekdy mam pocit ze je to vyhoda. Nebudes nanho sama .. a aj finncne sa dvom taha lepsie nez samej zene..ved nech povie ze si si nasla lepsieho chlapa.. sama by som sa priznala ..a hned vas rozvedu.

cacianka
10. apr 2023

Čím ťa moze zničiť ?! Iba blbé reči debila. Lebo on geroj môže trt.kat milenku, ale ty ?!
Zranila si mu ego, tak vyvádza. Kľud , nezničí ťa.
A okolie , rodina ? Buď ti 7veria, alebo je to pre teba odpad.

budemmamca
autor
10. apr 2023

@sissy27 vau skvelá odpoveď

budemmamca
autor
10. apr 2023

@cacianka ďakujem

syslik81
10. apr 2023

onta uz nici a bude stale nicit ak s nim ostanes ... jedina moznost je pretrpiet rozvod,chvilu po no bude rusno a potom sa to ukludni .. ak milujes milenca a aj on teba vrat sa k nemu -zivot je kratky a mame ho zit ako chceme my a nie ako to ziadaju druhy od nas ... nedaj sa zastrasit .. kto ta pozna a ma ta rad-pochopi kto nie nestoji za nervy a vycitky .. hlavu hore ..nadych vydych a pohni sa dalej

sonnenshein
10. apr 2023

@budemmamca Muzovi kludne povedz, ze nie sme v USA, kde maju sklony riesit dovod rozpadu manzelstva, najma kvoli naslednym majetkovym dotahovackam. Tu sme na Slovensku, a Sudu moze byt hlboko ukradnute, ze si mala, alebo mas, milenca. Naopak, moze to byt dalsi z dovodov, preco Vas rozvedu.
Takze na Tvojom mieste by som smelo napisala uz do ziadosti, ze mas partnera, s ktorym planujete spolocnu buducnost a zalozenie si rodiny. Vezmes tak buducemu exmanzelovi vietor z plachiet, a zaroven podporis zdovodnenie ziadosti o rozvod.

tenerifka
10. apr 2023

@sissy27 hovoris jazykom mojho kmeña👍😅

maminkadeticiek
10. apr 2023

Mas velke stastie,ze si nasla niekoho,kto ti je nielen srdcu blizky,ale je ti aj oporou.Preco si to ukoncila?Preco si chces ublizovat tym ze s nim ostavas?Odid s dietatom zo spolocnej domacnosti,podaj navrh na zverenie do starostlivosti,o vyzivne a starostlivo sinukladaj vsetky komunikacie v ktprych sa bude urazat,atakovat vyhrazat sa.Urob pre seba nieco a chod od neho.

sissy27
10. apr 2023

@budemmamca nevahaj ju pouzit 😃 drzim palce, nech to mas cim skor za sebou, nakoniec zistis, ze to bolo lahsie ako si si myslela 😉

som_realistka
10. apr 2023

@budemmamca no a čo že si mala milenca, to si akože myslí ze na súde povie - moja žena mala milenca, nebudeme deliť BSM, nemôže vychovávať dieťa, vezmem jej ho? No jasne, iné psie kusy by si musela robiť aby ta zničil. Môže síce niečo skúsiť ak má so sudcom nejaké väzby (aj také sa stava) ale vždy môžeš namietať zaujatosť súdu.

som_realistka
10. apr 2023

@som_realistka inak, len na zasmiatie, ja som krátko po rozvode ochorela a musela som ležať, tak prišla moja mama aby mi pomohla a ex svokor ju vozil s deťmi ráno do školy a jasli a poobede po ne, a môj ex aj s jeho krasavicou nabehli na sociálku, že nezvládam starostlivosť o deti (to im poradila jej známa) aby mi ich vzali. Opísali to ako alarmujúcu situáciu. Dopadlo to tak, že pánko dostal napomenutie, že ak je matka ťažko chorá, tak podľa rodičovskej dohody ma byt nápomocný a nie ze ho supluju starí rodičia. Takže aj takto pracujú niekedy úrady. Neboj, nie sú padnuti na hlavu, a rozvádzali sa už všelijaké páry.

bluka2
10. apr 2023

Pokiaľ nie si niekde v Iráne, je úplne jedno, či si mala milenca či nie

zuzanka.zuzu
10. apr 2023

zobrala si si rothschilda či o čom je táto téma? 😀 no a? tak ste mali milencov, súdu to akurát ešte pomôže vás rýchlejšie rozviesť, za 5-10 minút máte po tom 😉 a potom sa môžete 3 roky hádať o delenie majetku 😀

marianarem
10. apr 2023

@budemmamca Nema ta cim znicit, neverny je kde kto. Ani on sam podla mna nevie, co tym znicenim presne mysli. Pocul to mozno v nejakom filme a tak nejako si to asi aj predstavuje, nema podla mna ani ponatie o tom, ako funguju nase sudy, ake su vlastne zakony.

katkami123
10. apr 2023

Možno pomôže