Baby,
Po 7r. manželstva, 14r. Celkovo spolu sa chcem rozviesť.
Deti nemáme.
Po úmrtí mamky to somnou zatriaslo a vidím aká som stále nešťastná s ním.
Baby, manžel ma nikdy dobre nepomiloval. 5 minút...potom sa už nemal k tomu žeby 2he kolo. Nikdy mi SPOTANNE nič sex.neurobil. Sex poloha namne, na neho si nesadnem, nevie sa mu postaviť, nedovolí mi to. Toť všetko z mojej sexualnej rozkošady.
14r nevie akú robitu má robiť, nevie si nájsť prosperujúce zamestnanie. Ja už som projektový manažér a zarabam 3x viacej, on len lamentuje.
Nikdy nejdeme von na prechádzku, v lete ani raz k vode.
V zúfalstve som ho poslala na terapiu, chodí tam rok a pol. Nič sa nezmenilo.
Deti nechcel veľmi.
Keď sa nám nepodarilo, nedovolil mi ani o adopciu sa rozprávať.
No načo mi takého chlapa. Smutný, negatívny chlapec...a ja som ho roky podporovala.
Pri rakve mamky som tak zvyklala že ma sesternica utesovala, nie vlastný muž.
Ďakujem
Držte mi palce.
@majkamasar on 39, ja 44
To zvládneš, hľadaj šťastie inde.
Rozvod v tomto prípade vyzerá ako ideálny začiatok Tvojho nového života...držím palce 😉
@lucyluska ja by som sa rozviedla, deti nemate a uz si zabila prilis vela rokov s takym trpakom. Daj si este jednu sancu a zahod tuto olovenu gulu, kt ta iba taha dole 🤷🏼♀️
Nie je on gay?
@lucyluska asi je zvyknuty, ze vsetko zariadis. Musis vediet sama ak ti nieje prinosom hladaj inde.
Uz si dost trpela. Teraz sprav samu seba stastnou. A neohliadaj sa nanho aj keby zacal prosíkat, slubovat... prajem vela stastia
@milanemila áno, odídem....je to dobro smutný človek, nevie sa zo života tešiť....
@lucyluska partner ma tvoj zivot obohatit, nie byt gulou na nohe. Myslim, ze si sa rozhodla spravne.
@majkamasar tak, som to ťahala všetko...uz je tomu koniec.
Rozved sa. Nájdes stastie inde 😊🤗objimam a vela sil
@lucyluska
Autorka
Myslím si, že tu nie je o čom diskutovať.
Vy už dávno podľa uvedeného netvoríte pár, žiaden vzťah, ste len spolubyvajúci, ako brat so sestrou. Neklape to v posteli, necitiš sa pri nom ako žena, nie je ti oporou a to, že na sebe nemaká, nemá ciel je detto.
Rozchod/rozvod je podla mna najlepšia cesta pre oboch. Nič horšieho vo vzťahu, keď jeden brzdí, ťahá dolu druhého, ktorý chce a napreduje 😉
Vyzeraš byť v pohode (podla foto) sympatická, sebavedomá, inteligentná (podla pozície), nemáš žiaden problém stretnúť muža, ktorý si ťa bude vážiť 😉
@lucyluska kolko mate rokov?