Chcem sa rozviesť

lucyluska
3. jan 2025

Baby,
Po 7r. manželstva, 14r. Celkovo spolu sa chcem rozviesť.
Deti nemáme.
Po úmrtí mamky to somnou zatriaslo a vidím aká som stále nešťastná s ním.
Baby, manžel ma nikdy dobre nepomiloval. 5 minút...potom sa už nemal k tomu žeby 2he kolo. Nikdy mi SPOTANNE nič sex.neurobil. Sex poloha namne, na neho si nesadnem, nevie sa mu postaviť, nedovolí mi to. Toť všetko z mojej sexualnej rozkošady.
14r nevie akú robitu má robiť, nevie si nájsť prosperujúce zamestnanie. Ja už som projektový manažér a zarabam 3x viacej, on len lamentuje.
Nikdy nejdeme von na prechádzku, v lete ani raz k vode.
V zúfalstve som ho poslala na terapiu, chodí tam rok a pol. Nič sa nezmenilo.
Deti nechcel veľmi.
Keď sa nám nepodarilo, nedovolil mi ani o adopciu sa rozprávať.
No načo mi takého chlapa. Smutný, negatívny chlapec...a ja som ho roky podporovala.
Pri rakve mamky som tak zvyklala že ma sesternica utesovala, nie vlastný muž.
Ďakujem
Držte mi palce.

majkamasar
3. jan 2025

@lucyluska kolko mate rokov?

lucyluska
autor
3. jan 2025

@majkamasar on 39, ja 44

gribka1
3. jan 2025

To zvládneš, hľadaj šťastie inde.

loliki
3. jan 2025

@lucyluska Úprimnú sústrasť. Asi ťa to naštartovalo. Podľa mňa, nič ti nebráni. On môže byť šťastný s inou a ty s iným. Nech sa darí. 🙂

gemerka17
3. jan 2025

@lucyluska ešte stále je cas najist toho pravého. Ale už s ním nestracaj čas, nech nepremarnis príležitosť. Aj dieťa môže prísť.

danyelia
3. jan 2025

Rozvod v tomto prípade vyzerá ako ideálny začiatok Tvojho nového života...držím palce 😉

lucyluska
autor
3. jan 2025

@loliki ďakujem. Ano, zatriaslo, zomrela mi maminka doma. Tak strašne som plakavala... už som pozbierana, s ním končim.

milanemila
3. jan 2025

@lucyluska ja by som sa rozviedla, deti nemate a uz si zabila prilis vela rokov s takym trpakom. Daj si este jednu sancu a zahod tuto olovenu gulu, kt ta iba taha dole 🤷🏼‍♀️

yelena159
3. jan 2025

Nie je on gay?

lucyluska
autor
3. jan 2025

@danyelia ďakujem ďakujem 😊😘

majkamasar
3. jan 2025

@lucyluska asi je zvyknuty, ze vsetko zariadis. Musis vediet sama ak ti nieje prinosom hladaj inde.

lucyluska
autor
3. jan 2025

@gribka1 ďakujem 😊

jaond19
3. jan 2025

Uz si dost trpela. Teraz sprav samu seba stastnou. A neohliadaj sa nanho aj keby zacal prosíkat, slubovat... prajem vela stastia

lucyluska
autor
3. jan 2025

@milanemila áno, odídem....je to dobro smutný človek, nevie sa zo života tešiť....

kandelabra
3. jan 2025

@lucyluska partner ma tvoj zivot obohatit, nie byt gulou na nohe. Myslim, ze si sa rozhodla spravne.

loliki
3. jan 2025

@lucyluska Napriek tomu, že je mladší, akosi nestíha tvoje tempo. Ty napreduješ a on stagnuje. Treba s tým niečo robiť. Možno by si zvládla nájsť aj jemu frajerku, aby to ľahšie zvládol a bol odškodnený. 🙂

lucyluska
autor
3. jan 2025

@majkamasar tak, som to ťahala všetko...uz je tomu koniec.

lucyluska
autor
3. jan 2025

@loliki ja už veru neriešim. Ja sa liečim na uzkosti, veď to bude z toho mojho tragického sexuálneho zivota, a že nemam JA pocit bezpečia pri tomto chlapovi.

katariinam
3. jan 2025

Rozved sa. Nájdes stastie inde 😊🤗objimam a vela sil

lucyluska
autor
3. jan 2025

@jaond19 ďakujem, som rozhodnutá 😘

loliki
3. jan 2025

@lucyluska Niekde som tu na MK videla inzerát, že darujem manžela za odvoz. Spotreba x pív, záujmy - tv , pc a pod.

lucyluska
autor
3. jan 2025

@yelena159 nikdy mi to nepovedal. Furt doma sedí. A keď som priňom postaví sa mu a keď ma chudák podať výkon, spadne mu. Ešte v živote primne nezavzdychal.

loliki
3. jan 2025

@lucyluska Cíti sa frustrovaný, pri tebe neschopný, uvedomuje si, že si lepšia v rôznych oblastiach.

lucyluska
autor
3. jan 2025

@loliki on nepije, nefajči, nekuka tv a nehrá hry.
🤷🏼‍♀️

michal_dr
3. jan 2025

@lucyluska
Autorka
Myslím si, že tu nie je o čom diskutovať.
Vy už dávno podľa uvedeného netvoríte pár, žiaden vzťah, ste len spolubyvajúci, ako brat so sestrou. Neklape to v posteli, necitiš sa pri nom ako žena, nie je ti oporou a to, že na sebe nemaká, nemá ciel je detto.
Rozchod/rozvod je podla mna najlepšia cesta pre oboch. Nič horšieho vo vzťahu, keď jeden brzdí, ťahá dolu druhého, ktorý chce a napreduje 😉
Vyzeraš byť v pohode (podla foto) sympatická, sebavedomá, inteligentná (podla pozície), nemáš žiaden problém stretnúť muža, ktorý si ťa bude vážiť 😉

lucyluska
autor
3. jan 2025

@loliki on ma podporoval slovne že som šikovná...sama som chcela, makala som. Kebyže ale nezamakam, nemáme sa veľmi dobre.

lucyluska
autor
3. jan 2025

@loliki načo si ma bral, šak mohol byť bezomňa...

loliki
3. jan 2025

@lucyluska No vidíš, ak by si ho v tom inzeráte takto vychválila, hneď by ho brali. A vidím, že aj ty už dostávaš komplimenty. Stačí všetko len zverejniť a veci sa pohnú správnym smerom. 🙂

lucyluska
autor
3. jan 2025

@michal_dr áno brzdí....aj tak mám sen robiť v AT, sprtam nemčinu 3r, Ang viem plynule, alebo aj NYC.
Odijdem preč...aj sa skôr z toho zotavim.
Ďakujem za milé slová.

lucyluska
autor
3. jan 2025

@loliki aká si milunka ďakujem ti ☺️