Chcem sa osamostatniť

26. mar 2024

Ahojte chcem sa osamostatnit sa a byvat sama, ale slabo zarabam, hladam si lepsie platenu pracu zial sa mi nedari. Mozno ak bol niekto v podobnej situacii ako to riesil ?
Ďakujem

mane01
26. mar 2024

Ist pre zaciatok do zdielaneho bytu s ludmi podobneho veku. A mozno skusit hladat aj dalej od domova. Niekedy je lepsia praca trochu viac od ruky…

danniiee8
26. mar 2024

Zdieľanie bytu je super, najmä v študentských mestách nájdeš kopu ponuk a je pravdepodobné, že nájdeš spolubývajúce mladšieho veku (vysokoškoláčky) s ktorými si môžeš rozumieť. Neviem ako sa kde pohybujú ceny a odkiaľ si ale asi to vychádza ako najlacnejšie. Pred pár rokmi keď som študovala tak to vychádzalo 70-200e na osobu na mesiac (čo viem od spolužiačok, že väčšinou platili tak) v závislosti od veľkosti bytu, počtu osôb, vybavenia a pod. A nejaku brigádku popri práci si neskúšala hľadať? V akom sektore pracuješ a koľko máš rokov?

svetlonos
27. mar 2024

Ahoj,
kolko mas rokov, aku mas skolu, pracu, vies anglictinu akebo nrmcinu, si sama?
Ja ked som ostala sama na hypo, odisla som do zahranicia a uz aj zostala. Pokial vies jazyk, je to dobra prilezitost zarobit si.
Alebo mozes zo zaciatku ist do vacsieho mesta a zdielaneho bytu. Pripadne mat 2 prace.

dadka1997
27. mar 2024

Kolko mas rokov ? Osobne by som s cudzimi do zdielaneho bytu nešla .. skus si našporiť z toho co sa dá, postupne si hľadať lepsie platenú pracu a ako samej staci garsonka v podnájme