Ahojte chcem sa osamostatnit sa a byvat sama, ale slabo zarabam, hladam si lepsie platenu pracu zial sa mi nedari. Mozno ak bol niekto v podobnej situacii ako to riesil ?
Ďakujem
Zdieľanie bytu je super, najmä v študentských mestách nájdeš kopu ponuk a je pravdepodobné, že nájdeš spolubývajúce mladšieho veku (vysokoškoláčky) s ktorými si môžeš rozumieť. Neviem ako sa kde pohybujú ceny a odkiaľ si ale asi to vychádza ako najlacnejšie. Pred pár rokmi keď som študovala tak to vychádzalo 70-200e na osobu na mesiac (čo viem od spolužiačok, že väčšinou platili tak) v závislosti od veľkosti bytu, počtu osôb, vybavenia a pod. A nejaku brigádku popri práci si neskúšala hľadať? V akom sektore pracuješ a koľko máš rokov?
Ahoj,
kolko mas rokov, aku mas skolu, pracu, vies anglictinu akebo nrmcinu, si sama?
Ja ked som ostala sama na hypo, odisla som do zahranicia a uz aj zostala. Pokial vies jazyk, je to dobra prilezitost zarobit si.
Alebo mozes zo zaciatku ist do vacsieho mesta a zdielaneho bytu. Pripadne mat 2 prace.
Kolko mas rokov ? Osobne by som s cudzimi do zdielaneho bytu nešla .. skus si našporiť z toho co sa dá, postupne si hľadať lepsie platenú pracu a ako samej staci garsonka v podnájme
Ist pre zaciatok do zdielaneho bytu s ludmi podobneho veku. A mozno skusit hladat aj dalej od domova. Niekedy je lepsia praca trochu viac od ruky…