Chcem každému dobre

5. nov 2022

Ahojte. Donedávna som ba tiche žieňa ktoré každému prikývlo. Chcela som len dobre každému (trúba)a čil som sa zmenila a to sa ľuďom už nepáči 😂takže pekne rad radom ,začala som sa vyhýbať tym ľuďom ale je ich hrozne veľa .
Chcem myslieť na seba ,dosť čo sú robili so mňa srandu..chcem byť hrdá a mať sebavedomie a neviem či ide na to dobré možno zhurta ale pocit že mi je takto lepšie

viestta
5. nov 2022

Nie je nič zlé na tom mat svoju hrdosť a vážiť si samu seba, nenechať sa využívať

maminkadeticiek
5. nov 2022

Ja si myslim,ze ludia nemaju problem s tym,ze menis pristup,ze im na vsetko neprikivujes.Myslim si skor,ze sa im nepaci sposob,akym to robis.Da sa byt aj asertivny,aj mysliet na seba,aj hovorit nie,slusne,ludsky,laskavo.Myslim si,ze volis zlu formu ako to robit a to je to co ludom vadi,len ty si to neuvedomujes.

beata_k
5. nov 2022

Len si netreba mylit hrdost a drzost.

petamich
5. nov 2022

tiez mam pocit, ze to nebude len v tom, ze si im doteraz prikyvovala a zrazu to nerobis - je vyborne, ze to riesis ale mozno sa skus zamysliet nad formou ;)

spadnutaslivka
5. nov 2022

@maminkadeticiek máš pravdu, ale ja si myslím, že popri tom sa krásne ukazuje, kto bol s autorkou ozaj ako kamarát a kto len využíval to, že pritakáva na všetko. Podobne to býva aj v manželstvách, kde sa žena priveľa podvoľuje. Keď zrazu dokáže s chlapom nesúhlasiť, už je zlá a fajnová a neviem aká... Proste tí ľudia si už zvykli, že pri nej majú vždy pravdu a že ona im vždy urobí, čo na im na očiach uvidí a zrazu to tak nie je, tak sa im to nepáči. Ale áno, mala by sa autorka pre istotu zamyslieť, ako komunikuje svoj postoj, ale nemyslím si, že by to bol jediný dôvod.

macikovaiveta
5. nov 2022

Stres,uzkosť a depresia vznikajú , keď žijem tak, aby sme uspokojili ostatných.Dobre je zmeniť to 👍

stanulienkat
5. nov 2022

Co je to čil??🤔

zooeynka
5. nov 2022

@stanulienkat teraz 🙂

marca12
5. nov 2022

Je super,ze si uvedomujes svoju dostojnost,no nesklzni k drzosti. Mnoho ludi je drzych a myslia si,aki su hrdi a sebavedomi. Takze na toto pozor.

artificiallife
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
stanulienkat
5. nov 2022

@artificiallife aj som si myslela😁

zooeynka
5. nov 2022

@artificiallife tak ona urcite nemyslela "chill" :D

zuzanka.zuzu
5. nov 2022

@artificiallife no tak presne toto to nie je 😂

zuzanka.zuzu
5. nov 2022

@stanulienkat je to "včil" a je to záhorácky teraz

mandzula
5. nov 2022

Mnohym tu radime, ze nemaju nechat so sebou zametat a zbavit sa ludi, ktori ich vyciciavaju, takze drzim palce.

lulaby1982
5. nov 2022

Super konečne ste si stanovila hranice s vyrástla z dieťaťa na ženu.Ludia zistili,že už nebudú z Vás robiť oslicu a že nebudú Vás vyuzivat,lebo im klepnete po ich egu. Super,tak treba , matky Terezy už tento svet nepotrebuje. Treba mať ego ako ZSSR a ukázať aká ste pyšná na seba a nikto nebude s Vami nebude mávať.

A Babe nebude sedieť v kúte ( úryvok z Hriesneho tanca).

Pokračujte a vyhadzujte všetkych zo svojho šatníka,kto tam nepatrí, treba nový look , visage .