Chcem byť šťastná. Chcem tak veľa?

paula145
29. sep 2017

Dumám, rozmýšľam a už neviem ako ďalej. Je to začarovaný kruh. Manžel ma podvádzal ani neviem koľko krát. Hádam ani on sám to nevie. Bola som nešťastná a tak som si našla známosť. Samozrejme že je ženatý a samozrejme že som sa zaľúbila. S manželom už rok nespávam. Teraz som mu našla starý mobil s sms-kami, kde si dohadoval stretnutie s kurvou. Rozhodla som sa, že sa rozvediem, napísala som žiadosť o rozvod. Problém je, že sa bojím, že ostanem sama. Priateľ sa nechce rozviesť.

sissy27
29. sep 2017

@paula145 ukonči manželstvo aj neperspektívny milenecký vzťah... úprimne sa čudujem žene, ktorá je v manželstve podvádzaná, že sa dá dokopy so ženatým - z princípu by mi bolo z neho na grc, veď je to to isté čo tvoj manžel, len v iných trenkách 😒 a ešte čakáš, že on sa rozvedie - rozviedol sa s tebou manžel kvôli nejakej rozhoďnôžke? No nerozviedol. Teraz si v úlohe rozhoďnôžky ty, tak prečo čakáš, že tento sa rozvedie? Má doma presne to isté, čo mal tvoj manžel - ženu, ktorá sa o všetko postará, operie, navarí, zaopatrí deti, a poslušne čaká, len po tých rokoch je s ňou nuda, tak si potrebuje vytriasť gule inde... Fakt sa čudujem, že práve tebe to nevadí...
Začni od začiatku a len s chlapmi, ktorých doma nečaká manželka / priateľka / partnerka. To by malo byť prvé kritérium výberu. Ale hlavne pamätaj si jedno - tvoje šťastie je len v tvojich rukách, nie v rukách druhej osoby.

lienqa
29. sep 2017

@sissy27 nesúhlasím, čo by to zmenilo, keby si našla slobodného? však aj ten slobodný si môže časom myslieť , že to "urobila raz" že si našla milenca v manželstve a bude sa báť , aby si nenašla nejakú "bokovku" aj pri ňom. Toto by som neriešila, nepíše bližšie, či aj on sa plánuje rozviesť kvôli nej a podobne. Ale nerozviesť sa z dôvodu , že sa bojím ,aby som neostala sama? @paula145 čítala si vôbec po sebe čo si napísala? 🙂 ak si čo i len trošku vážiš samú seba, tak sa bez problémov rozvedieš. Dokázala si si nájsť milenca, prečo by si si nenašla nového partnera? to by si musela byť iné strašidlo 😉

paula145
autor
29. sep 2017

@sissy27 Ďakujem za úprimnosť, čakala som takú odpoveď... vraví mi to aj mama aj kamarátka... ale kde už nájdem v mojom veku slobodného a zároveň dobrého chlapa

dominika6
29. sep 2017

@paula145 najprv sa rozved potom medituj o nesmrtelnosti chrústa..a zapamätaj si..
prvý ťa podvádzal a druhý podvádza svoju..o akom šťastí je tu reč?

paula145
autor
29. sep 2017

@lienqa máš pravdu, asi si nevážim samú seba, ale ešte jeho ľutujem, čo bude potom robiť

kllamarka
29. sep 2017

@paula145 Preco ten strach ostat sama? Ja by som skor mala strach si nechat na krku takeho manzela...
Asi sa cele tvoje dni tocia okolo toho 'neostat sama'. Ale praveze ostan. Neries nic, nikoho. Musis najst sposob ako zit sama so sebou v pohode.
A v kazdom veku si clovek vie niekoho najst. Hlavne cez internet je tolko moznosti...
Zivot nieco vzdy prinesie, neboj sa. ;)

pininka
29. sep 2017

Chcela si sa pomstit muzovi,tak si to urobila. Uzila si si s milencom, treba sa pohnut dalej. Nemozes uz teraz mysliet na to,ze budes sama. Navyse ak s muzom nespis uz rok,tak co budete spolu robit. rozved sa, daj si zrobit novu frizuru a hladaj si niekoho slobodneho, s kym to ma buducnost.

lienqa
29. sep 2017

@paula145 nehľadaj silou mocou nový vzťah, len aby si nejaký mala , všetko príde vtedy , keď je nato čas, ak nemáte deti, spoločný majetok vysokej hodnoty, nemáš nad čím uvažovať. A čím skôr tým lepšie aj pre teba..ver mi 🙂, neľutuj ho, ja som sa rozvádzala dosť mladá a bola som taká istá, ľutovala som ho chudáčika, ale na súdnom pojednávaní mi otvoril oči, boli sme rozvedení za 15 minút, na otázku prečo sa potom ženil povedal lebo musel, lebo som ostala tehotná, a že prečo súhlasí s rozvodom? Lebo jemu sú prednejší kamaráti. Dodávam, že sme spolu chodili tri roky, 3 roky sme boli zobratí 🙂 vtedy som si povedala ..a ja sprostá.. 😅 ja viem, že keď je raz človek takej povahy, že ti to je ľúto, spomeň si nato zlé ;)

sissy27
29. sep 2017

@lienqa čo by sa zmenilo, keby si našla slobodného chlapa?? to sa pýtaš vážne?? všetko by sa zmenilo... netvrdím, že nutne potrebuje mať chlapa, ale ak nejakého, tak do prdele určite nie ženatého !! čo je z nej teraz?? taká istá cundra ako tie, čo doteraz obrábal jej manžel... ako sa môže cítiť spokojná, šťastná, ako môže byť na seba hrdá, keď klesla na úroveň tých, kvôli ktorým preplakala roky v manželstve a kvôli ktorým ide podať žiadosť o rozvod?? A ty jej radíš, že si má vážiť samu seba? Veď si úplne protirečíš. Ešte ju tľapkaj po pleci aká je úspešná, že zbalila ženatého...A neviem či nečítaš, ale píše, že jej milenec sa rozviesť nehodlá.
@paula145 sorry za úprimnosť, ale fakt mi to hlava neberie... jasné, nevera je chyba tvojho muža, on mal zodpovednosť za váš vzťah, neviem či tým ženám nepriznal že je ženatý a ony teda v sladkej nevedomosti s ním sexovali a keď priznal, tak to ukončili, pochybujem... lebo pokiaľ mieniš udržovať pomer so ženatým, tak sa vlastne nemôžeš hnevať ani na vlastného manžela a teda nemáš dôvod sa rozvádzať, nie?
Prestaň kňučať za nejakým chlapom, na tom tvoje šťastie nestojí a nepadá...A hlavne keď to pojmeš takto, že "hocijaký, aj ženatý, hlavne nech mám"... Nemáš, si len bokovka, možno už poznáš aj také "vtedy nemôžem, idem so ženou k svokrovcom na oslavu", a s tebou k rodičom nepôjde, ani na špacírku po meste, sama najlepšie vieš, ako trávite čas... Aj tak by ti najlepšie prospelo, keby si bola chvíľu sama, vyčistila si hlavu a časom niekto príde...

dominika6
29. sep 2017

@paula145 tak hladaj rozvedeného a nerozvracuj rodiny ty

kariangela
29. sep 2017

Pises, ze chces byt stastna. Tak bud. Stastnou ta nespravi niekto druhy, stastnou sa spravis iba ty sama! Budes stastna, ked najdes samu seba, ked najdes svoje poslanie, svoju hrdost, a hlavne sebauctu. Zostavat v tomto manzelstve je hlupost a radsej to cim skor skonci. A bez strachu, co bude. Nejak uz bude... dolezite je, ze ty vykrocis hladat samu seba a svoje stastie. Sloboda je uzasna vec, len niekto to vnima ako samotu. Clovek sa boji zostat sam, pritom to je strasna hlupost. Clovek sa ma naucit byt slobodny, aj vo vztahu, lebo len tak bude stastny. Slobodny ale drzat sa etiky a pravidiel a zit v sulade so Zivotom. Nevera je ako rakovina, je tazke sa jej zbavit, je tazke vyliecit rozpadnuty rozlozeny vztah. Ja uz by som sa druhy krat nesnazila odpustit. To dlhorocne psycho nestoji za to... Jedno je iste, problem je v tebe. Pretoze nevies najst samu seba, svoju silu menit veci, ist si za svojim stastim, robit veci, ktore teba robia stastnou a nepotrebujes k tomu nikoho, a mozes si to robit hocikedy. Drzim palce 🙂

lienqa
29. sep 2017

@sissy27 "..úprimne sa čudujem žene, ktorá je v manželstve podvádzaná, že sa dá dokopy so ženatým.." -si nepochopila pointu môjho príspevku, prečo by si aj v budúcnosti nemohla nájsť chlapa ktorý je rozvedený resp. ženatý a bude sa rozvádzať? Nikto ju po pleci netľapká, že nech teraz vo veľkom, rozbíja manželstvá. Nehľadaj niečo čo som nenapísala. 🙂

nitusiak
29. sep 2017

Neviem či som z tohto príspevku viac šokovaná, rozhoršená alebo sklamaná. Ako sa hovorí" Oko za oko a svet bude slepý". Niečo, čo ťa na ňom hnevalo a rozčuľovalo si urobila sama. A potom si sebecká a čakáš, že chlap sa rozvedie, čo mimochodom byť jeho ženou tak ho vyhodím a ty sa bojíš, že ostaneš sama? Kokos, čo je toto a dobu? Všetci sa podvádzajú, lebo je to asi "zdravé". Keby som ja jeho manželka a dozviem sa, že ma s tebou podvádza, prídem ti vynadať a jeho vyhodím z domu. Som znechutená, reálne. Dúfam, že nemáte deti, lebo chúďatka oni. Takto rozhodne vyzerá šťastný život.

sissy27
29. sep 2017

@lienqa ja som jej poradila, aby si našla slobodného (t.j. takého, ktorý nemá priateľku / partnerku / manželku) a tvoja reakcia "čo by to zmenilo, keby si našla slobodného?" - ako inak sa dá toto chápať? lebo mne to vyznieva, že podľa teba nie je problém v tom, že si našla ženatého. A podľa mňa to problém je. A veľký. A ženatý, ktorý sa bude rozvádzať? Nič také neexistuje. Stále je ženatý. Kým nemá v rukách právoplatný rozsudok o rozvode, tak je ženatý a má určité záväzky voči svojej manželke. Navyše tento jej sa rozvádzať nemieni, povedal jej to a ona to aj napísala, takže fakt nie je o čom.
A to tvoje "našla si si milenca tak určite si nájdeš aj nového partnera" - akože uloviť ženáča je ozaj nejaké merítko úspechu? Lebo z tvojich slov to tak vyznieva.

nyusika
29. sep 2017

@paula145
prepac, ale ty to nemas v hlave v poriadku...

sama dobre vies, co obnasa byt podvadzana.
a ty spravis presne to iste inej zene ?
jasne, ze nie si stastna, pochybujem, ze takyto nemoralni ludia vedia byt uprimne stastni

lienqa
29. sep 2017

@sissy27 Jasné, že tu sa človek nikdy nestretne s pochopením, pretože ženy, ktoré si tým prešli budú radšej ticho, aby sa tu na nich ostatní nevrhli, a tie ktoré si tým neprešli okamžite súdia. To právo súdiť ju nemá žiadna z nás.
Áno, čo by to zmenilo keby ona bola stále vydatá a našla si slobodného? Však manžela podvádza stále, či je to ženatý alebo slobodný chlap.. takto som to myslela..pardon, že neviem svoje myšlienky občas dať na papier

sissy27
29. sep 2017

@lienqa čítaj s porozumením prosím ťa... začni vľavo hore, pokračuj smerom doprava slovo po slove a posúvaj sa vždy len o jeden riadok nižšie, dodržuj tento postup a bude to dávať zmysel aj tebe...
napísala som, že sa má rozviesť a ukončiť milenca a potom si nájsť slobodného chlapa... už chápeš alebo stále vidíš niečo iné?

nelinka2009
29. sep 2017

@sissy27 jaaaj kym niesi v jej kozi tak tolko nemudruj... Dnes ste tu vsetky vsetky mudrosti sveta zozrali

nelinka2009
29. sep 2017

@paula145 predovsetkym ti chcem napisat, ze je mi to luto...usi to byt pre teba obrovske sklamanie a mozno sa aj citis zufalo... Ale pamataj, ze kazdy konuec znamena novy zaciatok... Rano sa na teba usmeje slniecko... Daj pozor aby novy zaciatok nebol zaciatkom nefobreho konca... Viem, ze sa chces pomstit muzovi no zneznizuj sa na jeho uroven
.. Ak ti mozem porafit, milenecky vztah ukonci skor nez ta bude srdiecko boliet znova... Zacni sama s cistym stitom, ten pravy na teba este len niekde caka.

nyusika
29. sep 2017

@nelinka2009
nikto nemusi byt v jej kozi na to, aby vedel, ze podvadzanim sa nikdy nic nevyriesi....

a je jedno, ci ma pomer so slobodnym, ci so zenatym, alebo s otcovho kona bratom.

takze klud, jo ?

nelinka2009
29. sep 2017

@nyusika ja netvrdim, ze je ok podvadzat... Ale zranena zena tu hlada podporu a pochopenie mezi svojimi, medzi zenami, a vy jej tu vypisujeye jak poslwdnej ku,ve, ktora nici rodiny hlava nehlava... Kto je bez viny nech prvy hodi kamenom damy dokonale...

nyusika
29. sep 2017

@nelinka2009
tak to prrr...nevsimla som si ani jeden prispevok, kde by sa niektora vyjadrila tak, ako pises.

ale co cakala ? kyticu a perly ?

a ze ju bude niekto chlacholit, ze moooooja, drzkaj sa, dooobre bude

jedine, co ju trapi je to, ze ostane sama, tak co caka, ake podrzanie ??

nelinka2009
29. sep 2017

@nyusika presne to caka utechu a podrzanie... Pekne slovo... Snad nwbude hladat rady do zivota na ibternetovom fore...

nyusika
29. sep 2017

@nelinka2009
lenze cicikat ju nie je rada a ani dobra vec pre nu.

musi sa naucit, ze robi chyby, poucit sa z toho a ak naozaj chce, vezme si poucenie z toho, co jej piseme.
ja ju teda vobec nelutujem, sama si moze za to, v akej situacii je.

nelinka2009
29. sep 2017

@nyusika no a ty si ta prava, stvorena na jej prevychovu

lilyianka
29. sep 2017

@paula145 s muzom rozviest,s milencom rozist a byt sama...utriedit myslienky,upratat zivot a zacat pekne odznova..chvilu sa venuj sama sebe a pride aj chlap 👍

sissy27
29. sep 2017

@nelinka2009 nuž, bola som v jej koži... tiež sa ex kurvil kade chodil...a práve preto by som si nikdy, ale naozaj že nikdy nezačala so ženatým, keby bol aj posledný na svete a hrozilo by vyhynutie ľudstva... proste nie. Keď je niekto strašne nespokojný vo svojom vzťahu a potrebuje niekoho iného, tak má ten príšerný vzťah ukončiť a potom riešiť nový.
Ja som jej nenapísala, že je posledná kurva a že ničí rodinu inej... Ale žiaľ to, že je momentálne na úrovni tých, s ktorými ju manžel podvádzal, je pravda. Ak je v poriadku to, že nejaký ženatý muž spí s ňou, tak je rovnako v poriadku to, že iné spávali s jej manželom, takže vlastne nemá dôvod na rozvod. A rodinu si ničí ten, kto je neverný, nikdy nie tretia osoba. Jej manžel zničil ich manželstvo, milenec si niči svoje manželstvo. Simply AF.
Vieš, ja nie som z tých, čo balia hovno do farebného celofánu, aby vyzeralo ako cukrík. Načo? Čím skôr pomenujeme problémy pravými menami, tým skôr ich vyriešime. Žiaľ za toto konanie sa pochvala napísať nedá. Chápem, že zúfalí ľudia robia zúfalé veci, ale takto sa nikdy nepozbiera a nebude nikdy šťastná.

nelinka2009
29. sep 2017

@sissy27 neni na tejto stranke nikto a ani sama zakladatelka, ktora by tieto tvoje mudrosti sama neovladala... Ale trosku empatie a citu tu ovlada malokto

nyusika
29. sep 2017

@nelinka2009
sama nam ho tu predvadzas neuuuuurekom 😀 😀 😀

bobricek1979
29. sep 2017

@nelinka2009
@nyusika obe máte v niečom pravdu veď sa kvôli tomu nebudete hádať 🙂myslím si že pochopila veľmi dobre už je len na nej čo si z toho vyberie