Tu na koniku mam niekedy pocit, ze vsetky zeny maju za manzelov milionarov. A tak ma to zaujima, kde ste na tych muzov prisli? Ako si najst manzela pri ktorom sa budem mat dobre? Vacsinou stretavam len muzov s priemernym alebo podpriemernym prijmom.
A čo tak robiť niečo preto aby si nebola zavisla na mužovi?
Keby si sa lepšie učila alebo bola šikovnejšia, tak by si nemusela hľadať muža milionára…
Nájdi miliardára a sprav z neho milionára... 🤷🏼♀️😂
A čo vieš milionárovi ponúknuť?
Myslíš že sa budeš mať dobré jen pri milionárovi?😂😂😂Držím palce🤦
@ariannazara ja nie som na nikom zavisla, sama platim vsetko ale chcela by som vacsiu slobodu.
Muzovi viem ponuknut uctu, lasku, respect atd. tiez sa viem o neho postarat v pripade nudze, ja nie som bez prijmu, mam prijem 1400 eur v cistom a mam okolo 45.tisic eur uspory, je nepotrebujem muza aby som sa mala lepsie, ale chcela by som. Chcem chodit na dovolenky, mat financnu istotu a pekny dom.
počula som, že na niektorých školách už majú prázdniny. ako môžeme vidieť, je to naozaj tak ! 😀
@danielahamar priemerny prijem na Slovensku je 1200 eur v hrubom, podpriemerny je vsetko pod 1200 eur v hrubom
Tu na koniku sa aj dobre sr*cky popisu ktorym ani ony same neveria ze je to pravda
Ak ti s tvojim prijmom nevychadza na dovolenku a nemas s takymi usporami financnu istotu,tak niekde bude chyba. Ale nie v muzovi😁Mozes skusit Borisovi napisat. Ak splnas jeho standardy, budes dozivotne zabezpecena😂
Ja chcem bohateho manzela lebo som unavena zo vsetkych povinnosti a z toho ze musim vsetko sama, chcem sa mat lepsie a nie som az taka sikovna aby som si zarobila sama napr. na dom v Bratislave a dovolenku na Maldivy. Ale nechcem bohateho muza preto, ze bez muza by som bola na ulici
@iwesska mne na dovolenku vychadza ale setrim na byt, aby som nemusela platit vysoke uroky, tak na dovolenku chodim len zriedka a len blizko Slovenska, Taliansko, Chorvatsko atd.
Ja, keď som sa s manželom zoznámila, tak nemal nič. Takmer doslova 😀
Teraz sme spolu 10 rokov a vie sa o nás postarať nadštandardne.
Keby som sa rozhodovala vtedy na základe jeho príjmu, tak určite nie sme spolu. Ak niekto zarába menej, neznamená to, že to tak musí byť stále. Skus hľadať podľa iného kritéria
Bohaty manzel neznamena automaticky slobodu, casto to byva zlata klietka.
Prepáč ale v prípade núdze postarať sa o muža ? Vážne? Ale milióny by si chcela..
autorka.. ..no, chcem ja chcem, ja, ja, ja...ako malé decko..😅
Ver, že dnes môžeš byť miliardárka a zajtra budeš buď voňať fialky odspodu, alebo budeš prosiť o úplne niečo iné a úplne obyčajné veci... skús popracovať na sebe, držím Ti päste, nech nájdeš svoje šťastie a najmä pokoj v duši...
to je vyborne teda, ze sa to niekomu vobec zda normalne, hladat si partnera podla prijmu/ majetku... fakt neskromne a neuctive voci tomu cloveku (aka laska, respekt, ucta k nemu? snad k peniazom). alebo zalov medzi mafianmi, ked sa vezmete, asi aj coskoro podedis...
Tak zlatokopky inde kopu,určite nie na MK😂
Prečo si myslíš,že s domom v Bratislave a luxus dovolenkami sa budeš mať lepšie?
Pises, ze "som unavena zo vsetkych povinnosti a z toho ze musim vsetko sama, chcem sa mat lepsie a nie som az taka sikovna...". A pocitas aj s tym, ze ak nemas byt len akysi pekny (docasny) privesok, je dost pravdepodobne, ze muz bude chciet dieta, no on nadalej bude makat ako blazon a ty budes sama aj na to dieta? Su tu mnohe take pripady, ze muz cely den drie, chodi po sluzobkach a zena doma taha creva po zemi, lebo je na vsetko sama a este aj ma byt vdacna za zlatu klietku.
Dievča moje, ty nehľadáš iba bohatého, ty hľadáš aj bohatého, aj štedrého.😄 A takých málo.😅
poznám bohatych mužov, milionarov. ver mi, oni nechcu blbú pucku, čo bude doma na okrasu ako prikovaná váza s našpulenou pusinkou zvesela instagramovať .bohatí muži majú v skutočnosti ženy, ktoré sú múdre, dokonca nie jeden pár zbohatol bok po boku a vybudovali si spoločné imperium. (výnimky sa nájdu ale minimálne). ja som bohatá, dovolím si to o sebe povedať. u mna chlap, ktorí nemá ambície a nemá určité vzdelanie a pracovnu pozíciu nema a nikdy nemal žiadnu šancu... btw divili by ste sa, že existujú aj zlatokopy 😀
@banderaska29 anoooo, mame kamosa… hej hej, vsetci mu tu lasku az za hrob verime 😂✌️
@zmrzlinka2021 jasne, ze sa nebude mat lepsie, to je dlhodobo potvrdzovane vyskumami, ze cloveku ku stastiu staci stredny prijem (ktory uz autorka ma), ziadnym dalsim majetkom stastie nestupa. ale asi treba nieco ukazovat na instaci atd...
Ked si najdes hocakeho priemerne zarabajuceho muza, budes na tom lepsie ako teraz. Ve dvou se to lepe tahne 🙂 ale samozrejme, aj ja sa obcas zasnivam, ake by to bolo byt naozaj bohata, nie len dusevne😄
Bohatstvo ti zaručí šťastné a spokojné manželstvo?
môj manžel zarába asi toľko ako ja, obaja zarobíme toľko, že nám stačí na nevyhnutné výdavky, máme kde bývať, máme čo jesť, vieme ísť na dovolenku, vieme si aj odložiť, a to nemáme vilu s bazénom, ani luxusné auto, nechodíme do Dubaja, ani 4x ročne k moru 🤷🏻♀️ máme tak akurát a to nám stačí. Som vďačná za to, že nemusím špekulovať nad jogurtom v akcii, no zároveň nerozhadzujem z rozmaru. Inak 1400€ v čistom je málo? mala som oveľa menej, keď som sa rozviedla s ex a ostala sama s dcérou. Otecko posielal 40€ mesačne. A aj tak som s ňou dokázala ísť na dovolenku a mať vyplatené všetko, čo treba. Chyba bude asi v tvojom hospodárení 🤷🏻♀️
Čo je priemerný a čo je podpriemerný plat? A tu na koníkovi never všetkého čo čítaš a musím povedať, že aj niektoré ženy sú ozaj šikovné, takže nie vždy je to o chlapovi